Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko ok. Widocznie gra nie znajduje rozgrywki na danym poziomie. Wtedy stajesz się hostem i czekasz, aż ktoś się dołączy. Głupie, bo nie ma komunikatu , że obecnie brak dopasowania.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu chodzi o to że na koncie battle.net nie widać, jeszcze mam nadzieję, Diablo z PS4

No wlasnie, bo o to mi chodzi najbardziej. Liczylem na to, ze bede mogl sobie poogladac profil mojej postaci na kompie, czy cos, tymczasem nawet na forum nie moge najwidoczniej postowac. No nie wiem, ktos pisze, ze wystarczy miec konto, mam, a nadal jest napisane, ze aby postowac trzeba miec postac stworzona w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Obecnie posiadam 35lvl i gdy szukam ludzi na normalu spokojnie wyszukuje , gdy próbuję na wysokim lub ekspert , wtedy samego mnie wrzuca w dany akt. Czy jest szansa , że nie jest to (skopane) u mnie tylko , chodzi o dobieranie lvl do lvl ? Z góry dzięki za odp.

Wczoraj grałem na expercie, z ustawieniem online public, i miałem pełno "gości", gracze dołączali dość często, więc raczej nie ma z tym problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...tak na marginesie działają wszystkie rzeczy z PS3. Inferialny hełm, naramienniki z Journey, skrzydła itp. itd.

Wystarczy mieć je gdzieś w skrzynce, założyć konto na Battle.Net, wyeksportować konto na PS3 i zaimportować na PS4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram z synem już drugi dzień na Vicie coopa - on na swoim koncie, ja na swoim (nie rozumiem skąd potrzeba grania na jednym koncie) - wszystkie postępy są zapisywane, każdy ma dostęp do swojej skrzynki, nawet trofea wbijają podwójnie - Vita jako drugi kontroler sprawuje się rewelacyjnie i jest świetną alternatywą dla drugiego pada w Diablo btw wytrzymuje dłużej na baterii niż pad  :pardon:

Dla mnie lokalny coop na Vitice byłby świetny, gdyby dla ps4 i vity renderowane były osobne ekrany. Niestety na chwile obecną ekran wyświetlany an vitcie to po prostu kopia ekranu wyświetlanego przez ps4 na TV/monitorze. Oznacza to, że jeśli jedna osoba przegląda ekwipunek, druga musi cierpliwie czekać (nieważne czy gra na vitcie czy bezpośrednio na ps4). Gdyby każde urządzenie miało osobny ekran, to chociaż dwie osoby mogłyby sobie przeglądać ekwipunek w tym samym czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie lokalny coop na Vitice byłby świetny, gdyby dla ps4 i vity renderowane były osobne ekrany. Niestety na chwile obecną ekran wyświetlany an vitcie to po prostu kopia ekranu wyświetlanego przez ps4 na TV/monitorze. Oznacza to, że jeśli jedna osoba przegląda ekwipunek, druga musi cierpliwie czekać (nieważne czy gra na vitcie czy bezpośrednio na ps4). Gdyby każde urządzenie miało osobny ekran, to chociaż dwie osoby mogłyby sobie przeglądać ekwipunek w tym samym czasie.

...wtedy musiałbyś mieć wersję specjalnie dla PS Vita i na 140% nie byłby to cross buy. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest zbyt łatwa na ekspercie .. itemy lecą jak oszalałe .. trup ściele się gęstymi falami .. zero wyzwań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vita jako drugi pad (bo o tym mowa) - jak masz 2 pady i grasz coopa to nie musisz czekać, jak ktoś skończy grzebać w ekwipunku? Sam myślałem, że przy zakupie RoS będę biegł po drugiego pada - okazało się, że wcale nie muszę, gdyż gra się rewelacyjnie. Ściemniam ekran na max, dźwięk to samo i lecimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest zbyt łatwa na ekspercie .. itemy lecą jak oszalałe .. trup ściele się gęstymi falami .. zero wyzwań.

Loot w tej grze zawsze wylewa się falami, w końcu to diablo. Jeśli szukasz wyzwania podczas levelowania odrazu próbuj mistrza albo udrękę, niektóre paczki elitow można kajtować i 5 minut.

Edytowane przez EgZePL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwilę pograj. Odblokujesz w miarę zdobywania poziomów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie nie da sie wybrac tych leveli, szkoda ;)

Da się, ale trzeba to zrobić w "ustawieniach gry" przed rozpoczęciem rozgrywki. W trakcie rozgrywki korzystając z "zmień poziom" można wybrać tylko o jeden wyższy i jeden niższy względem tego z którym się rozpoczynało sesje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się, ale trzeba to zrobić w "ustawieniach gry" przed rozpoczęciem rozgrywki. W trakcie rozgrywki korzystając z "zmień poziom" można wybrać tylko o jeden wyższy i jeden niższy względem tego z którym się rozpoczynało sesje.

Na pewno? Bo pograłem trochę i mam dostępne wszystkie poziomy.

Gra też się reklamuje tym że można zmieniać dowolnie poziomy w trakcie rozgrywki.

Wrócę od lekarza to sprawdzę.

Jak wam się podoba Nemezis?

Nie ms to jak kolega z PSN padnie i sie zespawnuje w najmniej oczekiwanym momencie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem na pewno, że jak zaczniesz sesje to korzystając ze "zmień trudność" możesz dowolnie zmieniać tylko pomiędzy trzema poziomami trudności: tym z którym uruchomiłeś sesje, jednym wyżej i jednym niżej. Co do odblokowania kolejnych poziomów to rzeczywiście coś może być na rzeczy. Ja po stworzeniu krzyrzowca odrazu mogłem wybrać wszystkie poziomy trudności, ale save mam skopiowany z ps3 więc może to dlatego.

Edytowane przez EgZePL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos sie traci jak postać ginie? Podczas respienia w tym samym miejscu, lub w mieście? Zginąłem juz dwa razy (moby które stawiają kamienne ściany są najgorsze dla samotnych range ), i ani nie bylo żadnego komunikatu ani wydaje mi sie ze nic nie straciłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja broń i zbroja traci 10% wytrzymałości. Można ja naprawić w mieście u kowala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grając od zera nie da się wybrać wyższego niz expert, ani go zmienic w trakcie gry na wyższy. Pewnie trzeba ubic chociaż raz Diabełka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w trybie normalnym można ginąć na potęgę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w trybie normalnym można ginąć na potęgę ;)

...a w HC przed każdym posiedzeniem kopia zapasowa na PenDrive i po sprawie :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...a w HC przed każdym posiedzeniem kopia zapasowa na PenDrive i po sprawie :P

Po co?:) Ja gralem wczesniej na ps3 i normalnie hc przechodzilem bez zadnego problemu na wysokim:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś orientuje się jak dropy są zależne od poziomów trudności (tylko normal-master).

Czy grając na Master mam większe szanse na lepsze przedmioty niż na Normal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz. Jest gdzieś cała lista zależności trudności do statystyk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PC nie ma różnicy w dropie między poziomami trudności aż do Tormenta. Nie sądzę, żeby coś na konsolach zmieniali, bo jest to bardzo wyrafinowany system, a zresztą po co?

http://www.diablowiki.net/Torment#Diablo_3_and_Reaper_of_Souls_PC_Difficulty_Levels

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram pierwszy raz w D3 więc poziom normalny. Czy jak teraz zmienię na wyższy to jest szansa na lepsze przedmioty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi