SephiroT 5981 Napisano 23 Sierpień 2014 Tylko to co wypadnie z potworów. Ciesz się że nie masz do zebrania 5,000,000 jak w Diablo 3 na PS3 było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 23 Sierpień 2014 (edytowane) Serio? Nikt z was nie gra na PC? Pytam, bo czytając niektóre posty zaliczam facepalma. Coś w stylu: jaki masz komputer? Szary :) Przeszedłem Diabełka na PC, ale to było we wczesnym stadium i ta gra wyglądała zupełnie inaczej. Teraz to jakbym grał w inny tytuł po tych pathach. Ale coś z tym mistrzem chyba gadacie źle ja zacząłem od samego początku grać na poziomie mistrz. I nie musiałem dochodzić do 4 aktu. Sam jestem obecnie pod koniec pierwszego. Co do samej gry to obecnie gram krzyżowcem i strasznie przypomina palladyna z Diablo 2. Nazwy skillów identyczne oraz niektórych efekt. Edytowane 23 Sierpień 2014 przez Valchall 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 23 Sierpień 2014 (edytowane) Jak odebrać coś tam za rejestrację na battleneta? Edytowane 23 Sierpień 2014 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 23 Sierpień 2014 Jak odebrać coś tam za rejestrację na battleneta? Musisz założyć konto na battlenecie a następnie je połączyć ze swoim PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 23 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 24 Sierpień 2014 Ale coś z tym mistrzem chyba gadacie źle ja zacząłem od samego początku grać na poziomie mistrz. I nie musiałem dochodzić do 4 aktu. Sam jestem obecnie pod koniec pierwszego. http://eu.battle.net/d3/pl/game/guide/gameplay/game-difficulty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Sierpień 2014 Tam są jeszcze niezmienione informacje od czasu podstawki. W tej chwili wygląda to tak: Expert unlocks at level 10Master unlocks at level 50, or the completion of Act IVTorment unlocks at level 60 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13922932210#7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 24 Sierpień 2014 Panowie, na prawdę nie da się nigdzie kupić mikstury do ulepszenia Kowala? Został mi ostatni bos w V akcie, i nie znalazłem ani jednej buteleczki. Gram na najwyższym odblokowanym poziomie. Gra jest zdecydowanie za łatwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 24 Sierpień 2014 Panowie, na prawdę nie da się nigdzie kupić mikstury do ulepszenia Kowala? Został mi ostatni bos w V akcie, i nie znalazłem ani jednej buteleczki. Gram na najwyższym odblokowanym poziomie. Gra jest zdecydowanie za łatwa. One leca tylko na udrece. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 24 Sierpień 2014 Co za bezsens. Po cholerę blokować poziomy trudności. Nigdy tego nie zrozumiem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 24 Sierpień 2014 Panowie, na prawdę nie da się nigdzie kupić mikstury do ulepszenia Kowala? Został mi ostatni bos w V akcie, i nie znalazłem ani jednej buteleczki. Gram na najwyższym odblokowanym poziomie. Gra jest zdecydowanie za łatwa.Poczekaj na U3 i w zwyż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Sierpień 2014 Co za bezsens. Po cholerę blokować poziomy trudności. Nigdy tego nie zrozumiem:) Odpal udrękę VI - zrozumiesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) Musisz założyć konto na battlenecie a następnie je połączyć ze swoim PSN. Połączyłem, ale nie wiem gdzie to odebrać. Nic nie dostałem. Edytowane 24 Sierpień 2014 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Sierpień 2014 Jak PSN wstanie w ekwipunku/skrzynce będziesz miał pierścień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) Jak PSN wstanie w ekwipunku/skrzynce będziesz miał pierścień. Ale ja się logowałem i łączyłem we wtorek i nic nie dostałem, dlatego pytam ;) Edytowane 24 Sierpień 2014 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 24 Sierpień 2014 Panowie, na prawdę nie da się nigdzie kupić mikstury do ulepszenia Kowala? Został mi ostatni bos w V akcie, i nie znalazłem ani jednej buteleczki. Gram na najwyższym odblokowanym poziomie. Gra jest zdecydowanie za łatwa. Po południu jak będę na konsoli to sprawdzę czy je jeszcze mam, jeśli mi zostały to wyślę Ci jako prezent. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 24 Sierpień 2014 Zakupilem na premierę..wczoraj odpalilem...no i..poczulem się młodszy o dobre 14 lat..gra wciąga jak d2 za młodu..biegam wiec sobie jaśnie oświeconym krzyzakiem..nadupcam potworki...a jak córka chce bajkę na TV to szybki przeskok na vite i dalej jazda (w końcu docenilem remote play..do d3 sprawdza się bardzo fajnie) Ps. Kod na naramienniki w moim wypadku zadziałał bezbłędnie (wersja pudelkowa) Ps2. Pierścionek tez wskoczył po połączeniu kont 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) Tam są jeszcze niezmienione informacje od czasu podstawki. W tej chwili wygląda to tak: Expert unlocks at level 10 Master unlocks at level 50, or the completion of Act IV Torment unlocks at level 60 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13922932210#7 Raczej tutaj informacje są nieprawdziwe. Nie trzeba mieć 10lv. Poziom expert jest dostępny od samego początku, co każdy kto grał potwierdzi :) . Edytowane 24 Sierpień 2014 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Sierpień 2014 Zakupilem na premierę..wczoraj odpalilem...no i..poczulem się młodszy o dobre 14 lat..gra wciąga jak d2 za młodu..biegam wiec sobie jaśnie oświeconym krzyzakiem..nadupcam potworki...a jak córka chce bajkę na TV to szybki przeskok na vite i dalej jazda (w końcu docenilem remote play..do d3 sprawdza się bardzo fajnie) Ps. Kod na naramienniki w moim wypadku zadziałał bezbłędnie (wersja pudelkowa) Ps2. Pierścionek tez wskoczył po połączeniu kont Kod wskoczył ale czy się zainstalował dodatek? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 24 Sierpień 2014 Tak, naramienniki znalazły się w ekwipunku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Sierpień 2014 Na polskiej wersji? Czyżby naprawili? Wyrzucisz screen ci one dają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 24 Sierpień 2014 Bez kitu zrób fotkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) Si si..na pl wersji Screen za chwile Edytowane 24 Sierpień 2014 przez pony o))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trooper 0 Napisano 24 Sierpień 2014 Ktoś chętny na rozpoczęcie przygody od początku? Grę zakupię w nadchodzącym tygodniu i poszukuje kompana. PSN. MVPtrooper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 24 Sierpień 2014 Zakupilem na premierę..wczoraj odpalilem...no i..poczulem się młodszy o dobre 14 lat..gra wciąga jak d2 za młodu..biegam wiec sobie jaśnie oświeconym krzyzakiem..nadupcam potworki...a jak córka chce bajkę na TV to szybki przeskok na vite i dalej jazda (w końcu docenilem remote play..do d3 sprawdza się bardzo fajnie) Ps. Kod na naramienniki w moim wypadku zadziałał bezbłędnie (wersja pudelkowa) Ps2. Pierścionek tez wskoczył po połączeniu kont Hehe Mam tak samo ;) Pomimo ze ogralem na PC to kupilem na premiere i gram w wolnej chwili ale ciagnie mnie caly czas zeby nabijac lvl ;) Co do vity to mnie denerwuje brak L2 i R2 :/ gdyby nie to bylo by idealnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach