Jump to content
Sign in to follow this  
ONE

[Online] Killzone Shadow Fall

Recommended Posts

yogurt i Haaqu wysłałem zaproszenie, przyjmijcie to może dzisiaj jak będę to coś pogramy. 

PS. Nieustannie zachęcam do dodawanie mnie :) netox186

Edited by SuperNetox

PSN ID: MrGlugi
Z forumowiczami chętnie pogram! Dopiero ogarniam Killzone'a ;)

to może dziś jakas ustawka o 22 ? robimy party i gramy ekipą z forum. ja założe i bede wysyłać invy . dodajcie mnie -  kamil_POZNAN

awierone, dobry pomysl , dodam cie wieczorem , jest tylko mały szkopul bo może to troche potrwac, z tego co zauwazylem to trzeba bedzie czekac az inni gracze pozwalniaja miejsce, ale mozemy sprobowac , aha jak ostatnio chcialem zaprosic kogos przez "zapros znajomego " to 3 razy zwiesilo konsole, dopiero poprzez dołącz do znajomego udało się...

Edited by paszczakus

aha jak ostatnio chcialem zaprosic kogos przez "zapros znajomego " to 3 razy zwiesilo konsole, dopiero poprzez dołącz do znajomego udało się...

Potwierdzam, dołącz do znajomego działa bez zarzutu, jednak gdy sam chciałem kogoś zaprosić, gra się freezowała, działał tylko przycisk PS, potrzebne było ponowne uruchomienie gry. 

jest tylko mały szkopul bo może to troche potrwac, z tego co zauwazylem to trzeba bedzie czekac az inni gracze pozwalniaja miejsce

Jak gra sie korzystając z party chat to można grupowo dołączać do gry, więc nie będzie żadnego czekania.

netox zgadłeś - jutro mam na 11 ;] a co do dołączania to wystarczy ze kazdy odpali z nas killzona i bedzie czekal w menu. w miedzyczasie zaprosze was do 'imprezy' i jak dolaczycie to ja odpalam gre i wbijacie na serwer razem ze mna w grupie ;] sprawdzone...

Edited by awierone

netox zgadłeś - jutro mam na 11 ;] 

ja wstaje jakieś 5-6 godzin wcześniej :P ale jak czas pozwoli to dołączę.

PS. Ty sie tak nie napalaj bo nie wiadomo o której M jak Miłośc leci może wieczorem będa powtórki :P

Edited by SuperNetox

Przedwczoraj miejsca miała sesja Q&A w której pracownicy Guerrilla Games odpowiadali na pytania społeczności, które dotyczyły trybu dla wielu graczy. Ten mimo moich pochwał w recenzji, ma swoje minusy i nie dziwi mnie, że społeczność oczekuje zmian.

Czego możemy się na pewno spodziewać w najbliższych tygodniach?

• Komunikacja głosowa między graczami
  • System rankingowy dopasowany do tego, co zaimplementowano w grze
  • System klanów w grze
  • Mapy przyjazne snajperom (będą w darmowym DLC)
  • Poprawienie wyświetlania paczek z amunicją na minimapie
  • Lepsza identyfikacja sojuszników

A czego nie będzie?

• Czatu z Killzone 2
  • Opcja edycji przez graczy komentarza na mapach
  • Wyświetlanie K/D
  • Kooperacja w skórze Helghasta

http://www.pssite.com/news-29801-guerrilla_games_wsluchuje_sie_w_glos_graczy_i_dzieli_sie_planami_wobec_killzone__shadow_fall.html

Ktoś chętny na ustawkę dziś o 20 ?(ostatnio było 6 osób i grało sie super).  jak tak wpiszcie się tu, dodam do 'imprezy' i gramy

Jestem chętny, ale na następną ustawkę (np o 20 w środę? :))  - dopiero dziś konsola do mnie trafi i pewnie nie uda mi się wszystkiego ogarnąć i zainstalować :)

PSN: Laptok

Edited by Laptok

Ktoś chętny na ustawkę dziś o 20 ?(ostatnio było 6 osób i grało sie super).  jak tak wpiszcie się tu, dodam do 'imprezy' i gramy

Ja też będę od jutra więc można coś razem polamić =].

Dziś o 18:00 jak ktoś chętny do gry, to szukać pokoju POLSKA. Gramy Warzone na standardowych ustawieniach, niczego nie banuje, bo dziś rozegrałem 3 pierwsze mecze i nawet nie wiem, jaka broń jest przegięta.

Wybieracie "Wszystkie strefy wojny" i tam nazwy pokoi na biało są stworzone przez graczy, tak jak napisałem, szukać nazwy "POLSKA".

Ustawiłem chyba wszystkie tryby w warzone jakie są i jeden mecz trwał z 40 minut. sweat.gif

Teraz zmniejszyłem do 5 misji, jak coś to wbijać - "Polskaaa".

PS. Było nas 6.

Edited by ONE

Tak, za dużo misji nastawiłem.

Jutro o 18:00 powtórka, gramy warzone na 5 lub 6 misji. Nazwa pokoju "Polska!!!"

PS. Wrzucę posta na inne forum, to może zbierze się nas więcej.

PS2. Długo was łączyło z pokojem?

Edited by ONE