yogurt2006 65 Posted December 3, 2013 Chętnie pogram w multi choć szału nie ma ze skilem. Psn id pod avatarem Share this post Link to post Share on other sites
SuperNetox 0 Posted December 3, 2013 (edited) yogurt i Haaqu wysłałem zaproszenie, przyjmijcie to może dzisiaj jak będę to coś pogramy. PS. Nieustannie zachęcam do dodawanie mnie :) netox186 Edited December 3, 2013 by SuperNetox Share this post Link to post Share on other sites
glugi 26 Posted December 3, 2013 PSN ID: MrGlugiZ forumowiczami chętnie pogram! Dopiero ogarniam Killzone'a ;) Share this post Link to post Share on other sites
awierone 64 Posted December 4, 2013 to może dziś jakas ustawka o 22 ? robimy party i gramy ekipą z forum. ja założe i bede wysyłać invy . dodajcie mnie - kamil_POZNAN Share this post Link to post Share on other sites
SuperNetox 0 Posted December 4, 2013 o 22 to trzeba iść spać a nie na granie sie ustawiać :P ja nie mam na 11:00 do roboty Share this post Link to post Share on other sites
paszczakus 6 Posted December 4, 2013 (edited) awierone, dobry pomysl , dodam cie wieczorem , jest tylko mały szkopul bo może to troche potrwac, z tego co zauwazylem to trzeba bedzie czekac az inni gracze pozwalniaja miejsce, ale mozemy sprobowac , aha jak ostatnio chcialem zaprosic kogos przez "zapros znajomego " to 3 razy zwiesilo konsole, dopiero poprzez dołącz do znajomego udało się... Edited December 4, 2013 by paszczakus Share this post Link to post Share on other sites
emtek 134 Posted December 4, 2013 aha jak ostatnio chcialem zaprosic kogos przez "zapros znajomego " to 3 razy zwiesilo konsole, dopiero poprzez dołącz do znajomego udało się... Potwierdzam, dołącz do znajomego działa bez zarzutu, jednak gdy sam chciałem kogoś zaprosić, gra się freezowała, działał tylko przycisk PS, potrzebne było ponowne uruchomienie gry. Share this post Link to post Share on other sites
Dante_17 0 Posted December 4, 2013 Chętnie zagram :) PSN : Dante_17 Share this post Link to post Share on other sites
LoRaK 1 Posted December 4, 2013 jest tylko mały szkopul bo może to troche potrwac, z tego co zauwazylem to trzeba bedzie czekac az inni gracze pozwalniaja miejsce Jak gra sie korzystając z party chat to można grupowo dołączać do gry, więc nie będzie żadnego czekania. Share this post Link to post Share on other sites
awierone 64 Posted December 4, 2013 (edited) netox zgadłeś - jutro mam na 11 ;] a co do dołączania to wystarczy ze kazdy odpali z nas killzona i bedzie czekal w menu. w miedzyczasie zaprosze was do 'imprezy' i jak dolaczycie to ja odpalam gre i wbijacie na serwer razem ze mna w grupie ;] sprawdzone... Edited December 4, 2013 by awierone Share this post Link to post Share on other sites
paszczakus 6 Posted December 4, 2013 (edited) spoko nie wiedzialem ze tak mozna... Edited December 4, 2013 by paszczakus Share this post Link to post Share on other sites
SuperNetox 0 Posted December 4, 2013 (edited) netox zgadłeś - jutro mam na 11 ;] ja wstaje jakieś 5-6 godzin wcześniej :P ale jak czas pozwoli to dołączę. PS. Ty sie tak nie napalaj bo nie wiadomo o której M jak Miłośc leci może wieczorem będa powtórki :P Edited December 4, 2013 by SuperNetox Share this post Link to post Share on other sites
awierone 64 Posted December 4, 2013 żona oddelegowana do sypialni:) Share this post Link to post Share on other sites
ONE 698 Posted December 6, 2013 Przedwczoraj miejsca miała sesja Q&A w której pracownicy Guerrilla Games odpowiadali na pytania społeczności, które dotyczyły trybu dla wielu graczy. Ten mimo moich pochwał w recenzji, ma swoje minusy i nie dziwi mnie, że społeczność oczekuje zmian. Czego możemy się na pewno spodziewać w najbliższych tygodniach? Komunikacja głosowa między graczami System rankingowy dopasowany do tego, co zaimplementowano w grze System klanów w grze Mapy przyjazne snajperom (będą w darmowym DLC) Poprawienie wyświetlania paczek z amunicją na minimapie Lepsza identyfikacja sojuszników A czego nie będzie? Czatu z Killzone 2 Opcja edycji przez graczy komentarza na mapach Wyświetlanie K/D Kooperacja w skórze Helghasta http://www.pssite.com/news-29801-guerrilla_games_wsluchuje_sie_w_glos_graczy_i_dzieli_sie_planami_wobec_killzone__shadow_fall.html Share this post Link to post Share on other sites
Arika_PL 0 Posted December 7, 2013 Dodajcie mnie bo nie znam nikogo z Polski na Killzonie :/ ..a no i dodam że to moj pierwszy killzone w życiu :P Share this post Link to post Share on other sites
Leito_PL 17 Posted December 7, 2013 Kto chce pograć w Kz dodajcie mnie. Dzisiaj kupiona konsolka ^^ Share this post Link to post Share on other sites
awierone 64 Posted December 10, 2013 Ktoś chętny na ustawkę dziś o 20 ?(ostatnio było 6 osób i grało sie super). jak tak wpiszcie się tu, dodam do 'imprezy' i gramy Share this post Link to post Share on other sites
Laptok 529 Posted December 10, 2013 (edited) Jestem chętny, ale na następną ustawkę (np o 20 w środę? :)) - dopiero dziś konsola do mnie trafi i pewnie nie uda mi się wszystkiego ogarnąć i zainstalować :) PSN: Laptok Edited December 10, 2013 by Laptok Share this post Link to post Share on other sites
LoRaK 1 Posted December 10, 2013 Ktoś chętny na ustawkę dziś o 20 ?(ostatnio było 6 osób i grało sie super). jak tak wpiszcie się tu, dodam do 'imprezy' i gramy Ja też będę od jutra więc można coś razem polamić =]. Share this post Link to post Share on other sites
yogurt2006 65 Posted December 10, 2013 Nie wiem jak dziś ale jutro na bank. Share this post Link to post Share on other sites
ONE 698 Posted December 10, 2013 Dziś o 18:00 jak ktoś chętny do gry, to szukać pokoju POLSKA. Gramy Warzone na standardowych ustawieniach, niczego nie banuje, bo dziś rozegrałem 3 pierwsze mecze i nawet nie wiem, jaka broń jest przegięta. Wybieracie "Wszystkie strefy wojny" i tam nazwy pokoi na biało są stworzone przez graczy, tak jak napisałem, szukać nazwy "POLSKA". Share this post Link to post Share on other sites
Siudak83 278 Posted December 10, 2013 Czekam na kuriera jak tylko się zjawi to chętnie się dołączę, Share this post Link to post Share on other sites
ONE 698 Posted December 10, 2013 (edited) Ustawiłem chyba wszystkie tryby w warzone jakie są i jeden mecz trwał z 40 minut. Teraz zmniejszyłem do 5 misji, jak coś to wbijać - "Polskaaa". PS. Było nas 6. Edited December 10, 2013 by ONE Share this post Link to post Share on other sites
yogurt2006 65 Posted December 10, 2013 Trochę za długo to trwało. No i mało nas było. Share this post Link to post Share on other sites
ONE 698 Posted December 10, 2013 (edited) Tak, za dużo misji nastawiłem. Jutro o 18:00 powtórka, gramy warzone na 5 lub 6 misji. Nazwa pokoju "Polska!!!" PS. Wrzucę posta na inne forum, to może zbierze się nas więcej. PS2. Długo was łączyło z pokojem? Edited December 10, 2013 by ONE Share this post Link to post Share on other sites