czeskimaster 412 Napisano 27 Grudzień 2014 (edytowane) Dziś jest ten dzień w którym idę w końcu po swoje ps4,widzę że nie ma sensu chyba nawet jej włączać, ponieważ głupia aktualizacja systemu nawet nie przejdzie, a co dopiero mówić o grach z plusa :-D. Ropakuje i konsole jak psn ruszy :-D Edytowane 27 Grudzień 2014 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 27 Grudzień 2014 Panowie dziwna sytuacja, pierwszy raz od roku, odkad mam konsole, przy wyłączaniu konsola wydaje taki dziwny dzwiek, jakby dwa razy pika tak jak przy wlaczaniu, pozniej normalnie sie wylacza, nigdy tak nie mialem... też to mam i znajomy także, dźwięk jak przy zwieszce konsoli, brak połączenia z psn'em, a zwłaszcza same nieudane próby połączenia traktuje chyba jako jakąś usterkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 27 Grudzień 2014 A jakieś świeże wiadomości o PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 27 Grudzień 2014 A jakieś świeże wiadomości o PSN @lally_luke No ETA available yet, but our Team is working to fix it as soon as possible, thank you for your patience. Twitter nie gryzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 27 Grudzień 2014 Na aplikacji PS w telefonie widzę, że niektórzy już grają więc może idzie ku dobremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 27 Grudzień 2014 Dziś jest ten dzień w którym idę w końcu po swoje ps4,widzę że nie ma sensu chyba nawet jej włączać, ponieważ głupia aktualizacja systemu nawet nie przejdzie, a co dopiero mówić o grach z plusa :-D. Ropakuje i konsole jak psn ruszy :-D Wczoraj,mimo awarii psn aktualizacje gier na ps4 pobrały mi się normalnie,aktualizację systemową na ps3 też dało rady zrobić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 27 Grudzień 2014 No u mnie widze juz PSN działa, wlaczylem wlasnie PS4, zobaczymy czy tylko na chwile , czy juz zostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shintokatana 54 Napisano 27 Grudzień 2014 Ciekawe jest to ze na koncie kumpla bez problemu mogę się wpisać do psn a na moim walcze już od wczoraj i nie ma szans. Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 27 Grudzień 2014 A u mnie nadal kwiczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 27 Grudzień 2014 Konto polskie i US na komputerze się zalogowalo. Zaraz odpale konsole i zobaczę czy da się grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Grudzień 2014 U mnie PSN działa normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 27 Grudzień 2014 Leży nieprzerwanie od 3 dni. NW-31194-8. Tym razem taką sygnaturkę błędu wylosowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Grudzień 2014 @Tsarov, jednym leży innym działa. To że nie działa Tobie, to nie znaczy że wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 27 Grudzień 2014 mi działa yeaaaa :yes: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 27 Grudzień 2014 Zachodnio -pomorskie ponoć działa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 27 Grudzień 2014 Psn działa, ale nie można grać online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandalfull 0 Napisano 27 Grudzień 2014 Zachodnio -pomorskie ponoć działa Jestem z Kołobrzegu i nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rychu89 2 Napisano 27 Grudzień 2014 Jak sądzicie czy warto kupić teraz "goła" PS4 w białej wersji za 1539zł czy wstrzymać się z zakupem po Nowym Roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 27 Grudzień 2014 Mi na chwile sie uruchomiło ale to tylko chwila i po ptakach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 27 Grudzień 2014 Jak sądzicie czy warto kupić teraz "goła" PS4 w białej wersji za 1539zł czy wstrzymać się z zakupem po Nowym Roku?Większych różnic niż +/- 100 zł w najbliższym czasie raczej nie będzie, więc ja bym nie czekał i brał teraz. Poza tym konsola ma być zakupem na lata, więc te kilka zł w tą czy w tą chyba nie robi wielkiej różnicy? Ja swoją PS4 kupiłem niedlugo po premierze za 1850 zł i nie rozmyslam nad tym, że jakbym poczekal to teraz miałbym taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 27 Grudzień 2014 Jeśli ktoś nie może się zalogować do PSN wejdźcie w ustawienia sieci, skonfigurujcie połączenie ręczne i w MTU wpiszcie 1473. Zupełnie inny temat to działanie poszczególnych trybów online w grach, ale do tego jeszcze nie doszedłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Grudzień 2014 @Tsarov, czy ty wiesz o czym piszesz? MTU zawsze ma być automatyczne chyba że usługodawca każe inaczej (MTU zwykle już jest ustawione już na routerze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 27 Grudzień 2014 Nie interesuje mnie to. Piszę o tym co spowodowało, że PSN działa mi jak należy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 27 Grudzień 2014 od 1030 wszystko dziala mi normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 27 Grudzień 2014 @Tsarov LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach