Tangul 41 Napisano 25 Maj 2014 Nigdzie mnie nie chca to sobie sam zalozylem: http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/325164861017357525/ - chetnie zbieram niedzielnych graczy bez zadnych spinek itp, gra czysto 4fun ale w gronie jakichs znajomych, wszyscy beda mile widziani do eksterminacji wrogow. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ilmryn 0 Napisano 25 Maj 2014 Zapraszam do gry ilmryn69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 26 Maj 2014 Tangul, a można się do więcej niż jednego plutonu zapisać? Bo już jestem w Browar Team ale widzę, że też często łupiesz to bym dołączył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 26 Maj 2014 (edytowane) subek: wydaje mi sie, ze nie bardzo... nie mozna byc w dwoch naraz :-P Edytowane 26 Maj 2014 przez Tangul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 26 Maj 2014 Aktywnym nie można być w dwóch naraz. Dołączyć można jak najbardziej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 26 Maj 2014 O widzisz, nawet nie wiedzialem, takze zapraszam. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek210274 0 Napisano 27 Maj 2014 witam. prosze o pomoc przy zrobieniu trofikow "saper" i "stara szkola" fajnie gdyby ktos juz mial odblokowany m1911. Bardzo prosze o pomoc bo jakos nie bardzo radze sobie w B4. z gory dziekuje psnID JacekMacko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulkers 0 Napisano 8 Czerwiec 2014 Znalazłoby się 3-4 graczy, jeden z odblokowanym m1911? Byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc w nabiciu tego trofeum z coltem. Siedzę i piłuje te pistoleciki, a idzie jak krew z nosa. Na farcie udało mi się nabić 5 kiili po podniesieniu od kogoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Czerwiec 2014 Pomarudze trochę. Co to za problem odblokowac ten pistolet samemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulkers 0 Napisano 9 Czerwiec 2014 Leniwy jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbaR 1 Napisano 19 Czerwiec 2014 Chętnie zagram w ogarnientym, polskim towarzystwie. Dodawajcie: QbaRrro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stix 4 Napisano 23 Czerwiec 2014 WitamMam problem i licze na wasza pomoc. Zrobilem blad i odpaliłem BF4 najpierw na ps4, pograłem dosłownie 5 min w multi, a potem zaczalem grac na ps3. Na ps3 zaszedłem już dość daleko, platyna wbita i pytanie brzmi - jak teraz przenieść statystyki z ps3 na ps4. Żadne okienko 'czy przenieść statystyki' przy odpalaniu gry na ps4 mi się nie pojawia. Bardzo mi się nie uśmiecha poświęcać znow 40h żeby powbijać wszystko na ps4. Pomozcie proszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armani 0 Napisano 24 Czerwiec 2014 Witam, zainstalowalem dodatki z premium i nie wiem gdzie jest teraz ta zawartosc? Czy ktos moze pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 24 Czerwiec 2014 No możesz przy serwerach wybierać mapy z dodatków :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smokersky 20 Napisano 3 Lipiec 2014 (edytowane) Ja poki co bede pewnie sporo grywal o przeroznych porach, czesto rowniez noca. PsNid mam chyba takie samo, jak nick tutaj Ale jestem skonczonym noobem, nie znam map, przesiadlem sie z xboxa i nie ogarniam tego dualshocka, totalnie dziwaczny dla mnie jest :D Do tego wylaczylem aim-assist, bo jest dla frajerow :D Co nie pomaga mi w osiaganiu dobrych wynikow, ale fun sie liczy ! Jakis skill tez z czasem przyjdzie. Raczej nie da sie stawac coraz gorszym grajac :D Edytowane 3 Lipiec 2014 przez Smokersky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 3 Lipiec 2014 (edytowane) ..... Raczej nie da sie stawac coraz gorszym grajac :DDuzo mozna powiedziec... :P Edytowane 3 Lipiec 2014 przez Eloszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 4 Lipiec 2014 Poszukuje osób do gry w BF4 jestem początkującym. Wcześniej najwięcej grałem w BC2 i trochę w BF3. Narazie chce bardziej poznać grę mapy itp. Dodawać do znajomych i gramy, pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terror_zaq 3 Napisano 6 Lipiec 2014 siemka,mam mały problem,kupiłem premium bf(ps4)z PSN,kase mi pobrało z koszyka,ale nigdzie nie widze tego premium do pobrania,a jak probowalem odpalic metro,to pisalo kup premium.prosze o pomoc (40 fuli:(() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Lipiec 2014 Samo premium to plik nie majacy chyba 1 mb. Kazdy dodatek musisz osobno pobrac, zeby w niego grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terror_zaq 3 Napisano 6 Lipiec 2014 dzieki,sprawa ogarnieta,ale czemu jak wchodze na bl to nie pokazuje ze mam premiun? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MalyBE 2 Napisano 8 Lipiec 2014 Co to za aktualizacja dziś,2gb prawie pobieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aris3 0 Napisano 18 Lipiec 2014 Zapraszam do wspolnego grania. Psn id: surprisedyou Zapraszam do wspolnego grania. Psn id: surprisedyou Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZIBI1516 0 Napisano 26 Lipiec 2014 Witam serdecznie Zapraszam do wspólnego grania w BFa :) PSNid ZIBI1516 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bebe_PL 0 Napisano 4 Sierpień 2014 Witam, Jestem chętny do grania w Battlefield 4 (PS4) PSN ID: Bebe_PL Do zobaczenia na polu bitwy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub1989 0 Napisano 8 Sierpień 2014 Jakub1989PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach