kubus123 9 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) do usuniecia Edytowane 15 Sierpień 2014 przez kubus123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 15 Sierpień 2014 Nie wiem czy się oferowałem, ale ja chętnie pogram, bo mało moich znajomy gra w BF4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 19 Sierpień 2014 Ja juz koncze "wakacje". Za chwile wracam do walki. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 20 Sierpień 2014 No i w końcu :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dikson 0 Napisano 26 Sierpień 2014 Skurw_Mateo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewosz 2 Napisano 4 Wrzesień 2014 Czy Wy również nie możecie się dzisiaj w tej chwili zalogować do gry BF4 PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 4 Wrzesień 2014 Podobno PSN ma problemy,kilku znajomych napisało że jest problem z graniem,sam zdążyłem trochę pograć przed "awarią" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 4 Wrzesień 2014 mi tam dziala bf4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki323 1 Napisano 1 Październik 2014 Są jakieś serwery, gdzie mamy losowe tryby gry, tzn jedna mapka np podbój, kolejna szturm? Jakoś nie mogę znaleźć, w bf3 grałem na takich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Październik 2014 Ja na taki nigdy nie trafilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisscox1 0 Napisano 6 Październik 2014 (edytowane) Szukam starszych graczy :) ja z rocznika 1980 :P PSN: Krisscox lub Krisscox1 Pozdrawiam Edytowane 6 Październik 2014 przez krisscox1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki323 1 Napisano 6 Październik 2014 Hej, Ja jestem na zwolnieniu do listopada, wiec mam trochę czasu, zapraszam do wspólnej gry w bf4, headset obowiązkowy, mój nick: majki323, zapraszajcie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klensi 7 Napisano 7 Październik 2014 Pogram z kimś! :) Trochę godzin w BF3 przegrałem, z BF4 dopiero zaczynam, ale jak coś to zapraszajcie: psnid: klensi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marxxx 0 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Witajcie. Chętnie zagram z ogarniętymi osobami (nie gimbaza!). Rocznik '90, ciągle ogarniam pada, ale idzie coraz lepiej. PSN : m4ri0s3k1990 Pozdro i czekam na zaproszenia :) Edytowane 13 Październik 2014 przez Marxxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Indeks 1 Napisano 29 Październik 2014 Mam dużo czasu i często gram :) 2 letnie doświadczenie w BF3 na ps3 i teraz BF4 z premium na PS4 :> AseT_PL Headset mam. Ogar jest. Zapraszać do znajomych :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas885 1 Napisano 11 Listopad 2014 Szukam kogoś do szybszego wbicia/odblokowania broni snajperskich pisać najlepiej na psn lukas885 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Portable49 10 Napisano 12 Listopad 2014 Szukam kogoś do wpólnej gry w BF, poziom początkujący (żle mi nie idzie ale czasem jest gorsza chwila) - Wiek 18 , proszę o nie wysyłanie zaproszeń jeśli nie masz 17+ - PSN id: Portable49 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasztetR-Sl 2 Napisano 13 Listopad 2014 Witam. Także pogram z chęcią :) Wiek 29 lat, ogar jest, ale nie ma doświadczenia w B4 :) Rozrywka głównie weekendowo. Zapraszać- PasztetR-Sl Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pacmanoz 0 Napisano 18 Listopad 2014 (edytowane) Witam serdeczniePoszukuje ludzi do wspólnego grania w BFa PSNid: PacmandozPozdrawiam Edytowane 18 Listopad 2014 przez Pacmanoz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mazzior 8 Napisano 21 Listopad 2014 Cześć :) Świeżak w BF4 jak i przy konsoli PS4 melduje się w gotowości do ostrej bitki Nick: Mazzior Wiek: 27 lat Headset: Ten z zestawu z PS4 - jeszcze nie podłączałem, nie wiem jak to działa ale nie ma problemu - ogarne ;) Preferuje graczy pełnoletnich ;) Jutro zakupie PLUSA i możemy wieczorami grać. Zaczynam Was dodawać do listy znajomych Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMonk__ 8 Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) PSN DarkMonk__ HS jest Wiek 3 z przodu Zapraszam Edytowane 28 Listopad 2014 przez DarkMonk__ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwcio 1 Napisano 5 Grudzień 2014 witam Tez chetnie pogram z naszymi:)psn iwciopoziom narazie zenujacy:D ale robie postepy:)wiek 29:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 5 Grudzień 2014 siema jestem chętny do gry w Zespole PSN Michas333 dopiero zaczynam w bf4 więc na początek będzie ciężko wiek 22 hs:tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 5 Grudzień 2014 Witam, wlasnie kupilem BF4 Premium Edition na promocji swiatecznej, ~60lv, RekuPL, HS zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neemek 0 Napisano 7 Grudzień 2014 Witam. Szukam partnerów do wspólnej gry. Doświadczenie jak najbardziej jest. HS jest. Wiek : 2 z przodu. PSN: Neemek Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach