Adriann 19 Napisano 4 Grudzień 2013 (edytowane) Dołączam do bitwy :) psn: Adrann Edytowane 13 Styczeń 2014 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 4 Grudzień 2013 masakra tez tak was wywala na podboju ? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makez69 7 Napisano 4 Grudzień 2013 Tak , co kilka meczy wyskakuje błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 4 Grudzień 2013 u mnie co drugi wywala za każdym razem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 4 Grudzień 2013 Też zapraszam psn iSurVivaL , hs: jest , skill jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s-a-m 4 Napisano 4 Grudzień 2013 Również zapraszam do wspólnej gry psn: whitewhite42 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ttweak 0 Napisano 4 Grudzień 2013 może ktoś znajdzie chwilę i zrobi jakąś listę,będzie łatwiej.Musimy razem się trzymać bo mało ludzi gra na ps4 a Polaków to chyba tylko garstka:) Popieram, a wiadomo że w takie gry najlepiej się gra grupką :) ...tym bardziej jeśli jest teraz ten party chat :D Tak więc zachęcam do zaproszenia żeby utworzyć jakąś małą grupkę ludzi który po pracy czy też szkole chcą wieczorkiem pograć. Po raz kolejny napiszę psn: SunnyTweak . Jeśli macie ochotę na takie małe zgranie proszę pisać w zaproszeniu że chodzi o bf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 4 Grudzień 2013 Hej, mam kupiona płytkę w Ultimie z dodatkiem Chińska Nawałnica. Nie jest to premium. Widzę mapki np Rush i widać że ludzie grają a ja nie mogę dołączyć. Kod jak wpisuje mówi, że nieaktualny. Ten dodatekjuż działa na ps3? no to już wiem. premium mają dodatek wcześniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannykato 6 Napisano 4 Grudzień 2013 heyka..mozecie dolaczyc takze mnie…thx psn: dannykato Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reyn 2 Napisano 6 Grudzień 2013 Też chętnie razem pogram. PSNId: arekmor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwi 4 Napisano 6 Grudzień 2013 PSN id: ZwireK-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 6 Grudzień 2013 a może ktoś gra HC???nie mam za bardzo z kim,kumple jeszcz ps4 nie kupili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheSiwy_88 0 Napisano 6 Grudzień 2013 Witam chetnie pogram z kims w bf4 przenioslem sie z x360 i mam pusta liste znajomych psn TheSiwy_88 do zobaczenia w w grze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 7 Grudzień 2013 PSN: Moonlightbringer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuleroo 0 Napisano 7 Grudzień 2013 Szulero tez chętnie program :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 7 Grudzień 2013 Wszyscy graja a Ja nie moge sie doczekac mojej czarnuli ;) Ciekawe kiedy założą pierwsze klany i zrobią lige w Bf4 :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pabliq 3 Napisano 7 Grudzień 2013 nick: Pabliq ... od dzisiaj gram w BF4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 7 Grudzień 2013 psn id: pg5frankie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pracowity 0 Napisano 8 Grudzień 2013 Wracam do BF'a po dłuższej przerwie i chętnie pogram ze swoimi. PSNid: Pracowity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 9 Grudzień 2013 zapraszam do wspólnej potyczki nick: Sebinho_18 gram głownie wieczorami w tygodniu i przez dzień w weekendy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek123 0 Napisano 10 Grudzień 2013 Zapraszam do gry, najcześciej gram późnym wieczorem i nocami, Psn id: Duszek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 10 Grudzień 2013 Mogę pograć w Dominacje . PSN ID momanek666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 10 Grudzień 2013 Odebrałem czarnule !! :thumbsup: PSN : bemol400 ---> dodawać panowie :) Do zobaczenia w sieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamyk 0 Napisano 10 Grudzień 2013 Ja sporo grałem w Bf3 na ps3, tutaj dopiero zaczynam. Psn id: Kamyk69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 10 Grudzień 2013 Witam wszystkich chętnie pogram z kimś w bf im nas więcej tym lepiej :) PSN Id : starkdam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach