Jump to content
Sign in to follow this  
crash5

[Online] Battlefield 4

Recommended Posts

może ktoś znajdzie chwilę i zrobi jakąś listę,będzie łatwiej.Musimy razem się trzymać bo mało ludzi gra na ps4 a Polaków to chyba tylko garstka:)

Popieram, a wiadomo że w takie gry najlepiej się gra grupką :) ...tym bardziej jeśli jest teraz ten party chat :D Tak więc zachęcam do zaproszenia żeby utworzyć jakąś małą grupkę ludzi który po pracy czy też szkole chcą wieczorkiem pograć. Po raz kolejny napiszę psn: SunnyTweak . Jeśli macie ochotę na takie małe zgranie proszę pisać w zaproszeniu że chodzi o bf.

Hej, mam kupiona płytkę w Ultimie z dodatkiem Chińska Nawałnica. Nie jest to premium. Widzę mapki np Rush i widać że ludzie grają a ja nie mogę dołączyć. Kod jak wpisuje mówi, że nieaktualny. Ten dodatekjuż działa na ps3?

no to już wiem. premium mają dodatek wcześniej :)

a może ktoś gra HC???nie mam za bardzo z kim,kumple jeszcz ps4 nie kupili

Wszyscy graja a Ja nie moge sie doczekac mojej czarnuli ;) Ciekawe kiedy założą pierwsze klany i zrobią lige w Bf4 :) Pozdro

zapraszam do wspólnej potyczki

nick: Sebinho_18

gram głownie wieczorami w tygodniu i przez dzień w weekendy

Odebrałem czarnule !! :thumbsup:    PSN : bemol400     ---> dodawać panowie :) Do zobaczenia w sieci

Witam wszystkich chętnie pogram z kimś w bf im nas więcej tym lepiej :) PSN Id : starkdam