Dikson 0 Napisano 17 Grudzień 2014 Można zapraszać do wspólnej gry :) PSN Skurw_Mateo HS: tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Longer85 15 Napisano 18 Grudzień 2014 Siemka szukam chętnych i ogarniętych do grania głownie szturmów. Chciałbym stworzyć konkretny wymiatający skład a w przyszłości może jakiś pluton jak byłoby więcej chętnych :) PSN ID: Longer85 Wiek: 29 Zainteresowanych proszę o wysyłanie zaproszeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 22 Grudzień 2014 hej panowie, mam pytanie, jeste sens kupowac podstawkę bez DLC? gra w to ktoś jeszcze? bo moge tanio, i tylko nie wiem czy ludzie grają na podstawowych mapach ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 22 Grudzień 2014 Grają, grają cały czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GRatz'u 0 Napisano 23 Grudzień 2014 witam chętnie pogram z kimś ;) BF 4 Premium 20 lat PSN : Gratzu0 Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandalfull 0 Napisano 23 Grudzień 2014 Chętnie zagram, kilka dni temu kupiłem bf4 premium, około 400h przegranych na pc mapy znam na wylot teraz tylko ciężko się przestawic na pada. Gram wieczorami w weekendy i dni wolne obojętnie o której porze. PSN vandalfull Lvl 14 Wiek 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 25 Grudzień 2014 kupiłem B4 z tej promocji świątecznej 2 dni sciągałem włącznie z jakimiś łatkami, chce dzisiaj odpalić bo mam dzień wolny święta, i wyskakuje mi komunikat że nie można się połączyć z serwerami EA?? a jak chce wejść na PS Store to mi pisze ze konserwacja usługi? czy ktoś sobie robi jaja? jakim prawem robią konserwację w święta? za taką decyzję powinni wykastrowac tego czlowieka, naciągają żeby kupić a potem nie pozwalają zagrać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 25 Grudzień 2014 Kolego PSN zostało zaatakowane przez grupę hakerów: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 25 Grudzień 2014 juz dziala wlasnie gralem runde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 26 Grudzień 2014 juz dziala wlasnie gralem runde chyba w szachy ... nie chodzi PSN nie da się od dwóch dni grać w sieci ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziendal7633 0 Napisano 29 Grudzień 2014 Witam, chętnie zagram. Grałem na PS3 w BF3 ale to było z rok czy dwa :D. PSN: Ziendal. Zgrana ekipa jest w stanie przebić wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 3 Styczeń 2015 (edytowane) jak by ktos chcial przygarnac do ekipyhttp://bf4stats.com/ps4/Banan91PLchetnie pogram z kims, na xboxie360 mialem przegrane 180 godzin, teraz gram poltora miesiaca na ps4 Edytowane 3 Styczeń 2015 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oster325 20 Napisano 5 Styczeń 2015 Początkujący użytkownik pada, lat 17, szuka ludzi do gry! PSN: Oster325 BF4Stats poniżej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samowski 3 Napisano 6 Styczeń 2015 (edytowane) Jeśli ktoś zaczyna grać i stawia pierwsze kroki jak ja, to z chęcią dołączę się, w grupie zawsze raźniej PSN: SammyPL Edytowane 6 Styczeń 2015 przez Samowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 27 Styczeń 2015 daw1985 Już sporo godzin rozegranych lvl 100. Gram każdą klasą w zależności od potrzeby. Czołgi i pojazdy opanowane. Jedynie nie latam. Gram głównie szturm w podstawce choć premium jest. Na początku lutego będzie HS to pogadać też będzie można. Grywam wieczorami 21-23. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 29 Styczeń 2015 PSN: ZiateK Gram w BF'a na PS od czasów Bad Company 2. Teraz przesiadlem się z BF4 PS3 na PS4. Mam premium. Wiek: 23 lata HS: jest 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boneso 61 Napisano 2 Luty 2015 Witam! na PS3 -granie klanowe - Pol, baaaaaaardzo duzo przegranych godzin Zaczynam przygode z BF4-troche pozno ale zawsze nick: boneXyO Chetnie pogram wieczorami. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratos666pl 0 Napisano 13 Luty 2015 Właśnie zakupilem BF4, chętnie pogram w multi z kims, mam pojęcie o grach tego typu ale moj poziom jest amatorski, gram dla dobrej zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sitee 8 Napisano 14 Luty 2015 zdaje sie, ze serwery EA padły.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 14 Luty 2015 Szukam kompanów do gry, chętni pisać na mój PSN: Sebinho_18 grywa wieczorami i weekendami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tass 0 Napisano 17 Luty 2015 psn: kajtek_12 wiek: 29 hs: jest Gram na chillu dla funu. Szukam ekipy do gry, chętnie przymuce w doborowym towarzystwie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veroni 17 Napisano 20 Luty 2015 @tass odezwij się czasem gramy wieczorami w od 2do3 graczy wiec miejsce w zespole jest. Średnia wieku 35 :) @trollu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msc 2 Napisano 22 Luty 2015 psn: Altair166 hs: jest wiek:22 Dopiero co kupiłem BF na promocji, więc chętnie pogram w jakiejś grupie bo samemu to nudno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuma0033 3 Napisano 26 Luty 2015 PSN: kuma582 HS: jest wiek: 25 Gram w tygodniu w godz popołudniowych i wieczornych, oraz w weekendy nocą. Chętnie stworzę lub dałacze do istniejącego plutonu :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek22 3 Napisano 26 Luty 2015 PSN: Arcasso HS: jest Wiek: 32 Chętnie pogram z Wami. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach