Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie zastanawia czemu akurat Cała Europa dostanie to tydzień później na PS3 i PS4.

bo psn by nie wyrobił :P

btw. patrząc na to:

35418269838725870530.png

stwierdzam że bf4 cieszy się coraz większą popularnością w przeciwieństwie do bfh

na samym ps4 gra w bf4 wiecej ludzi, niż na wszystkich platformach razem w bfh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypaczone stwierdzenie mój Ty ulubiony kamperze ;) Gdyby np dziś była promocja taka jaka jest na bf4 , czyli gra + premium za 111 zł to podobne tłumy latały by na serwerach bfh :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może miec na to wplyw problem z psn . Wiele osób ma nadal problem z logowaniem samym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie to  nie kwestia PSN tylko taka że napoczątku MS sypnął kasą, i dlatego teraz my to mamy na koncu. Tylko mnie dziwi czemu PC równierz to dostanie, Przecież na początku XONE miał już drugie DLC dostepne, jak na ps4 i pc nie było nawet pierwszego DLC. Teraz to ewidentne działania jakby MS chciał dojebać sony i powiedział: No dobra, my sypneliśmy kasą więc dajcie nam i PC Nocną mape a sony niech się wali i poczeka sobie z tydzień.

Może to pierdoły, ale dla mnie takie coś jest niedopuszczalne. Może było fajnie jak wszystko na ps3 było szybciej (mowa o Bf3) ale ja bym się wcale nie złościł/gniewał jeśli wszyscy dostawali by to razem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się u mnie polepszyło i w tym teście wydajności systemu mam już od 110-120 ms czy wynik akceptowalny czy jednak za duży? ( serwery europejskie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się u mnie polepszyło i w tym teście wydajności systemu mam już od 110-120 ms czy wynik akceptowalny czy jednak za duży? ( serwery europejskie)

Pamiętaj, że niektóre serwery "europejskie" znajdują się w USA.

Edytowane przez aniolekPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100ms to o mnie norma. Nie pamiętam żeby było mniej niż 95ms.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym teście mam wynik 19 ms. Kwestia łączą a nie ich serwerów.

A gdzie mieszkasz?

Tapatalk for Galaxy S2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19? Lol, jeszcze się z takim wynikiem nie spotkałem. Taki wynik masz rozumiem na europejskich, a jaki na serwerach usa czy azja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tyle to a nawet na poligonie nie mam:) na poligonie 20-30 a na serwerach eu 80-100 a na usa 200-250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może kolega właśnie pomiar robił na poligonie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Menu gry lub poligon, nie schodzi mniej jak 30ms

Tapatalk for Galaxy S2

EDIT: Gdyby ktoś znalazł jakie zmiany zostały wprowadzone w patchu letnim w PL to prosiłbym o podlinkowanie tu lub na PW.

Edytowane przez cykor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co mają na myśli ''head glich fixed''.  Nerf flashbang spoko, ale co z pompami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i mam niezbyt dobry internet, ale kurna jak można 4gb pobierać 22godziny ???????? Jeśli mam 6mb to powinno iść z 600kb/s. To moja wina czy tak działa to popi*****one PSN ??!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No szlag mnie trafi z takim gównem za przeproszeniem. Ostatnio zmieniłem DNS na Google i pobieranie faktycznie przyspieszyło ale tylko na chwilę jak widać, teraz z łaską mam 4 godziny....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi