neuro 1526 Napisano 9 Wrzesień 2015 To miałem na mysli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Wrzesień 2015 (edytowane) Mi też nie chciało odpalić nowej mapki. Wszedłem na psstore i tam kupiłem ( 0 zł ) dodatek nocne strzelanie , czy jakoś tak. Dopiero potem odblokowała mi się ta mapka w wyszukiwarce serwerów. Edytowane 9 Wrzesień 2015 przez okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 9 Wrzesień 2015 Nenesior - wiem o tym, ale stężenie kabaretu jest naprawdę wysokie a ja miałem nieprzyjemność spotkać większość z tych ludzi, o których wspominasz. To jest gra na konsoli, czyli zero wsparcia, kasy itd. a nie którzy ten "e-sport" to chyba biorą zbyt serio. Jeszcze to żałosne wpisywanie sobie jakichś haseł o Polsce Walczącej, husarii, Sparcie itd. przez ludzi, którzy nawet obok podobnych wartości nie stali. No, ale to akurat klasyka zachowań. Klan "Husaria" występuje w niemal każdej grze, gdzie jest możliwość założenia klanu :D generalnie jest coś w tym, ale kto komu zabroni... Ja mimo wszystko gram dla siebie, czerpię z gry to co najważniejsze - rozrywka :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Wrzesień 2015 Wiadomo , co kto lubi :) Ja też gram for fun, Ale był czas że klepanie randomów na respie czkało mi się przestrasznie. Więcej emocji dawało mi zagranie raz w tygodniu klanówki, gdzie kilkunastu koksów lub bardziej ogarniętych grało przeciw sobie z pomysłem . To była frajda wygrać w takim meczu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Wrzesień 2015 (edytowane) https://youtu.be/PFzj0jw2zaY Działa? Jako że zawsze narzekam na lagi , proszę, wczoraj tak z co drugim przeciwnikiem miałem. Edytowane 9 Wrzesień 2015 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegan_justice 12 Napisano 9 Wrzesień 2015 Hehe, ale się nakląłem przy starciach z Tobą, lagowałeś mi strasznie. Momentami miałem zgona a dopiero później widziałem że ktoś do mnie strzela :) No nic, zobaczymy jak się sytuacja uspokoi i ludzie tą mapkę pościągają , może będzie grało się lepiej. bede wbijał zapisane w hisorii :) ale dobre stracie fakt, miałem ambicje aby nie wypasc kiepsko ;) no proszę, ta franca jest na forum :). 4:9 chyba było ;). fajna runda chociaż szkoda ze więcej ludzi nie było. jutro też chyba gramy to zapraszamy na właściwą stronę ;) jakos kolo tego :D pierwszy raz gralem na mapie i odrazu prosy z forum :) pewnie bede zagladal dobrze sie grało! :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 10 Wrzesień 2015 @Okoni, "ten film jest prywatny" :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Wrzesień 2015 Hm, a jak to zmienić? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Wrzesień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 10 Wrzesień 2015 Okoni grasz na WiFi,albo na japońskich serwerach:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Wrzesień 2015 Teraz gram po kablu, z Songiem, non stop mam ping w okolicach 150 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Wrzesień 2015 http://youtu.be/ejg8NOjLHsQ Takie cos to normalnosc Ps. Filmik z przed kilku minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Wrzesień 2015 Aaa, to przez Ciebie mi tak laguje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 10 Wrzesień 2015 Kurde przegrałem w tą grę tyle godzin i pierwszy raz Widzę takie jaja. Sory na premierę były większe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Wrzesień 2015 Imo po tej nocnej mapie coś piardło. Jak bym nie kombinował z netem to ping na serwerach mam w okolicach 150. Jutro dla testu odpalę Hardline. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 11 Wrzesień 2015 Potwierdzam,pingi od wejścia Nocnej Mapy są dwa razy większe.Co ciekawe w teście wyskakuje utrata pakietów a jednocześnie w grze nie ma ikonki informującej o utracie pakietów.Przypadek?Nie sądzę :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Wrzesień 2015 Pozostaje czekac do nowego patcha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 11 Wrzesień 2015 (edytowane) To muszą się streszczać bo jak niedługo wejdzie battlefront to będzie #bf4nikogo ;) Edytowane 11 Wrzesień 2015 przez okoni 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 11 Wrzesień 2015 (edytowane) Ja odkąd podpiałem ps4 pod kabla (wifi stało pół metra obok) oraz zmianie dnsów na googlowskie odczułem wielką różnicę. Lagi zdarzją się może raz na 15 gier. Chyba jestem błogosławiony :) Edytowane 11 Wrzesień 2015 przez nenesior 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 12 Wrzesień 2015 o co chodzi, tez tak macie ze wyszukuje 1 lub 2 serwery??? i tnie jak cholera jak już się połączę greetz, mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Wrzesień 2015 Serwery szuka sie normalnie, ale straszne lagi sa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 12 Wrzesień 2015 U mnie wyszukuje dwa serwery (nocna zmiana i drugi jakiś na którym nikogo nie ma) albo w ogóle żadnego. Sprawdzałem wszystkie filtry i są wyłączone. Ktoś może mi powiedzieć o co chodzi? Greetz, Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 12 Wrzesień 2015 Nie wiem o co chodzi ale najlepsza metoda na serwery to wyszukiwać na battlelogu lub w grze w historii serwerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 12 Wrzesień 2015 Nie wiem o co chodzi ale najlepsza metoda na serwery to wyszukiwać na battlelogu lub w grze w historii serwerów W życiu tego nie robiłem. Jak się wyszukuje serwery na battlelogu? W historii ok, ale tam mam z 5 serwerów i wszystkie full. Greetz, Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 12 Wrzesień 2015 Wchodzisz na kompa na battleloga i w zakładce online masz serwery. Są tam wszystkie. Musisz być już zalogowany w bf na playce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach