cykor 129 Napisano 28 Sierpień 2015 informacje odnośnie nocnej mapy. Nie jest ciekawie. https://livespot.pl/bf4/oficjalna-data-nocnej-operacji/ Mnie zastanawia czemu akurat Cała Europa dostanie to tydzień później na PS3 i PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 29 Sierpień 2015 Mnie zastanawia czemu akurat Cała Europa dostanie to tydzień później na PS3 i PS4. bo psn by nie wyrobił :P btw. patrząc na to: stwierdzam że bf4 cieszy się coraz większą popularnością w przeciwieństwie do bfh na samym ps4 gra w bf4 wiecej ludzi, niż na wszystkich platformach razem w bfh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 29 Sierpień 2015 Wypaczone stwierdzenie mój Ty ulubiony kamperze ;) Gdyby np dziś była promocja taka jaka jest na bf4 , czyli gra + premium za 111 zł to podobne tłumy latały by na serwerach bfh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 29 Sierpień 2015 Może miec na to wplyw problem z psn . Wiele osób ma nadal problem z logowaniem samym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 29 Sierpień 2015 Według mnie to nie kwestia PSN tylko taka że napoczątku MS sypnął kasą, i dlatego teraz my to mamy na koncu. Tylko mnie dziwi czemu PC równierz to dostanie, Przecież na początku XONE miał już drugie DLC dostepne, jak na ps4 i pc nie było nawet pierwszego DLC. Teraz to ewidentne działania jakby MS chciał dojebać sony i powiedział: No dobra, my sypneliśmy kasą więc dajcie nam i PC Nocną mape a sony niech się wali i poczeka sobie z tydzień. Może to pierdoły, ale dla mnie takie coś jest niedopuszczalne. Może było fajnie jak wszystko na ps3 było szybciej (mowa o Bf3) ale ja bym się wcale nie złościł/gniewał jeśli wszyscy dostawali by to razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 29 Sierpień 2015 Trochę się u mnie polepszyło i w tym teście wydajności systemu mam już od 110-120 ms czy wynik akceptowalny czy jednak za duży? ( serwery europejskie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 29 Sierpień 2015 A może to proces certyfikacji trwa dluzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 29 Sierpień 2015 (edytowane) Trochę się u mnie polepszyło i w tym teście wydajności systemu mam już od 110-120 ms czy wynik akceptowalny czy jednak za duży? ( serwery europejskie) Pamiętaj, że niektóre serwery "europejskie" znajdują się w USA. Edytowane 29 Sierpień 2015 przez aniolekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 29 Sierpień 2015 Trochę się u mnie polepszyło i w tym teście wydajności systemu mam już od 110-120 ms czy wynik akceptowalny czy jednak za duży? ( serwery europejskie) 100ms to o mnie norma. Nie pamiętam żeby było mniej niż 95ms. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
advance007 2 Napisano 29 Sierpień 2015 Ja w tym teście mam wynik 19 ms. Kwestia łączą a nie ich serwerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 29 Sierpień 2015 Ja w tym teście mam wynik 19 ms. Kwestia łączą a nie ich serwerów.A gdzie mieszkasz?Tapatalk for Galaxy S2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 30 Sierpień 2015 19? Lol, jeszcze się z takim wynikiem nie spotkałem. Taki wynik masz rozumiem na europejskich, a jaki na serwerach usa czy azja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 30 Sierpień 2015 tyle to a nawet na poligonie nie mam:) na poligonie 20-30 a na serwerach eu 80-100 a na usa 200-250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 30 Sierpień 2015 Może kolega właśnie pomiar robił na poligonie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 30 Sierpień 2015 Albo w menu głównym. Też mi podobnie wychodziło 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 30 Sierpień 2015 (edytowane) Menu gry lub poligon, nie schodzi mniej jak 30msTapatalk for Galaxy S2 EDIT: Gdyby ktoś znalazł jakie zmiany zostały wprowadzone w patchu letnim w PL to prosiłbym o podlinkowanie tu lub na PW. Edytowane 1 Wrzesień 2015 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 1 Wrzesień 2015 patch 4gb tu szczegoly http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064797075140641/last/ 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 1 Wrzesień 2015 zassyssaa sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 1 Wrzesień 2015 Ciekawe co mają na myśli ''head glich fixed''. Nerf flashbang spoko, ale co z pompami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 1 Wrzesień 2015 Może i mam niezbyt dobry internet, ale kurna jak można 4gb pobierać 22godziny ???????? Jeśli mam 6mb to powinno iść z 600kb/s. To moja wina czy tak działa to popi*****one PSN ??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 1 Wrzesień 2015 Mi poszło w 40 minut nawet nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 1 Wrzesień 2015 No szlag mnie trafi z takim gównem za przeproszeniem. Ostatnio zmieniłem DNS na Google i pobieranie faktycznie przyspieszyło ale tylko na chwilę jak widać, teraz z łaską mam 4 godziny.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 1 Wrzesień 2015 Czasem warto na chwilę zrobić pauze pobierania i wznowić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 1 Wrzesień 2015 @up...ot to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 1 Wrzesień 2015 Albo test polaczenia internetowego . Też pomaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach