mike1422 20 Napisano 12 Wrzesień 2015 Wchodzisz na kompa na battleloga i w zakładce online masz serwery. Są tam wszystkie. Musisz być już zalogowany w bf na playce Dzięki, niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :) Ale co jest, że nie ma żadnych serwerów w trybie hardcore? Czy to wróci do normalności? Greetz, Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 13 Wrzesień 2015 Wczoraj trochę poeksperymentowałem z netem. Ogólnie ustawiłem konsolę po kablu i na serwerach googla. Sprawdziłem na Rocket League i ping który po wi-fi miałem w okolicach 40,zmalał mi do dwudziestu kilku. Poprawiła się też przepustowość przesyłania i ściągania danych. Niestety nie przyniosło to żadnych efektów w postaci poprawy komfortu grania. Ping na serwerach ciągle w okolicach 150. Dalej zdarzają się zabicia za ścianą, brak hitmarków, czy zgony na hita. Ciekawostką był ostatni mecz który grałem wczoraj, jako że było późno na serwerze zostało może z 10 osób, ping momentalnie spadł w okolice 50, niestety nie zmieniło to nic jeśli chodzi o problemy które wcześniej wymieniłem. Dalej ubijali mnie goście których widziałem jak biegną bokiem lub strzelali zanim wychylili się zza osłony. Postaram się wkleić zaraz filmik na którym widać jak typ do którego strzelam odwraca się i ubija mnie na przysłowiową serię. I nie chodzi o to że mogłem pudłować bo się ktoś na nim zrespił, ale o te częste akcje które mam że ginę od jednej serii mimo że typ już dawno powinien leżeć trupem. Ogólnie to trochę marudzę, wiem, ale kur*ica mnie bierze że tyle czasu ta gra jest na rynku a dalej to wszystko kuleje, ba, jest gorzej imo niż z rok temu. https://m.youtube.com/watch?v=jIfURJaBhe4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 13 Wrzesień 2015 Ja już od dawna mowię że jeżeli o połączenie chodzi to jest coraz gorzej.Mi nie trzeba tego tłumaczyć,ale zawsze znajdzie sie ktos kto nie wie co to lagi i powie,że u niego od początku było wszystko super.Dopóki nie będzie pingu na tabeli wyników tj.Rocket League to nie będzie dobrze.Swoją drogą,ciekawe że w Rocket League mam ~30ms a w BF'ie kilka razy więcej (weźmy nawet taką samą ilośc graczy np.8 i różnica nadal będzie występować) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 13 Wrzesień 2015 Gdzie zniknęły wszystkie serwery hardcore??????????????????? Greetz, Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 13 Wrzesień 2015 (edytowane) Są podpisane jako serwery z "innymi ustawieniami" czy jakoś tak Edytowane 13 Wrzesień 2015 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 13 Wrzesień 2015 Są podpisane jako serwery z "innymi ustawieniami" czy jakoś tak ja pier...ale namieszali, a chwilę mnie nie było. Jak chce w grze wyfiltrować same serwery hardcore albo na battlelogu to jak mam to zrobić? Bo jak włączam filtr hardcore to nic nie ma:/ a na normalnych to nie idzie grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 13 Wrzesień 2015 Sprawdź filtry bo ja jeden przed chwilą na konsoli hardcore na nocnej normalnie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 13 Wrzesień 2015 (edytowane) Ta nocna mapa jest genialna, dla tych co lubia totalnie agresywna gre piechota. Rozjasnilem sobie ekran na 100%, i juz nie musialem korzystac z nokto czy termo. Ale mimo tego, sa miejscowki gdzie malo co widac. Nocna zmiana na Fabryca, to najbardziej antykamperski Duzy Podboj w Bf4. Wczoraj niezly wynik wykrecilem, wraz z ziomek. :) http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/642872004808590912/245517852/ Edytowane 13 Wrzesień 2015 przez kabotyn 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 13 Wrzesień 2015 Ja mam wrażenie,że gram w symulacje siedzenia na dachu, tylko nocą. Wybrali chyva jedna z najgorszych map z podstawki. Jakby usunąć te dachy to mapa była by świetna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 13 Wrzesień 2015 Polski serwer, kuźwa po co ja się męczę. :( 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 13 Wrzesień 2015 fabryka to jedna z lepszych map z podstawki aczkolwiek zadna z bf4 nie dorownuje tym z bf3 tj metro, sekwana, kanały, bazar.. to były nieskomplikowane mapy, prostota w swej finezji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Wrzesień 2015 Przecież dali metro. Ale przez te wszystkie granaty, rpg, itp jest ciężko grywalna dla usa (początek w metrze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 13 Wrzesień 2015 Ta nocna mapa jest genialna, dla tych co lubia totalnie agresywna gre piechota. Rozjasnilem sobie ekran na 100%, i juz nie musialem korzystac z nokto czy termo. Ale mimo tego, sa miejscowki gdzie malo co widac.Ja na jasności 65% widzę wszystko praktycznie.Oczywiście bez nokto i termo.Może kwestia TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 13 Wrzesień 2015 ale to metro to nie to samo metro co w bf3. zbedne dodatki, przejscia i szata graficzna tej mapy zmienily ja dosc mocno na wielki minusss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 13 Wrzesień 2015 Musiałem że metra nie da sie spartolić,ale jednak się da :).Bardzo słabo im to wyszło a wszystkie nowe "przejścia" to tylko dwa dodatkowe "otwory" dla każdej z drużyn przy których wszyscy kampią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 13 Wrzesień 2015 Musiałem że metra nie da sie spartolić,ale jednak się da :).Bardzo słabo im to wyszło a wszystkie nowe "przejścia" to tylko dwa dodatkowe "otwory" dla każdej z drużyn przy których wszyscy kampią. no i ilość zawodników - 64 robi swoje, aczkolwiek i przy połowie, także to już nie to samo metro co na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 13 Wrzesień 2015 za dwa dodatkowe otwory za duzo. pozatym remake ognistej burzy, kaspijskiej to to samo. nawet nie mam ochoty ich grac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek_79 21 Napisano 13 Wrzesień 2015 Nie wiem jak u Was pany ale u mnie nie pokazuje żadnych serwerów jak chcę jakiś wyszukać. Muszę wchodzić przez historię serwerów bo inaczej nie da rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 13 Wrzesień 2015 Też tak mam. Wczoraj było normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Wrzesień 2015 Akcja z dzisiaj:https://youtu.be/e5zC2BwjkXQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 13 Wrzesień 2015 (edytowane) Akcja z dzisiaj:https://youtu.be/e5zC2BwjkXQ no to już totalne dno, całe szczęście, ze jeszcze się nie obrócił i nie rozwalił Cię jedną kulką w łeb, masakra,chyba czas na dłuższą przerwę Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez KrisPora_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 14 Wrzesień 2015 (edytowane) Wczoraj trochę poeksperymentowałem z netem. Ogólnie ustawiłem konsolę po kablu i na serwerach googla. Sprawdziłem na Rocket League i ping który po wi-fi miałem w okolicach 40,zmalał mi do dwudziestu kilku. Poprawiła się też przepustowość przesyłania i ściągania danych. Niestety nie przyniosło to żadnych efektów w postaci poprawy komfortu grania. Ping na serwerach ciągle w okolicach 150. Dalej zdarzają się zabicia za ścianą, brak hitmarków, czy zgony na hita. Ciekawostką był ostatni mecz który grałem wczoraj, jako że było późno na serwerze zostało może z 10 osób, ping momentalnie spadł w okolice 50, niestety nie zmieniło to nic jeśli chodzi o problemy które wcześniej wymieniłem. Dalej ubijali mnie goście których widziałem jak biegną bokiem lub strzelali zanim wychylili się zza osłony. Postaram się wkleić zaraz filmik na którym widać jak typ do którego strzelam odwraca się i ubija mnie na przysłowiową serię. I nie chodzi o to że mogłem pudłować bo się ktoś na nim zrespił, ale o te częste akcje które mam że ginę od jednej serii mimo że typ już dawno powinien leżeć trupem. Ogólnie to trochę marudzę, wiem, ale kur*ica mnie bierze że tyle czasu ta gra jest na rynku a dalej to wszystko kuleje, ba, jest gorzej imo niż z rok temu. https://m.youtube.com/watch?v=jIfURJaBhe4 Na moje oko w tej akcji po prostu zwaliles :D miałem wiele takich na pc i wygląda to normalnie imo. Było kilka hitmarkow ale za mało jednak aby ubić, 30 hp zostało gościowi. Na pc powiem wam, że dziwne rzeczy ostatnio się dzieją wśród znajomych. Przed patchem kolega miał kilka takich akcji jak kakaroto wstawił. Natomiast po patchu problem z battlelogiem, więcej zlagowanych gości się widzi niż wcześniej. U mnie jest prawie all git, ale Zdarzają się krzaki. Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez ezils Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Wrzesień 2015 Ale napisałem przecież że nie chodzi mi o to że typa nie zabiłem, tylko o to jak on mnie zabił. Zwróć uwagę kiedy pojawił mu się błysk z lufy a kiedy padłem, W zasadzie po sekundzie. Nie mam możliwości wklejenia tego wczwolnionym tempie, wtedy byłoby to widać idealnie. Zresztą pamiętam tę akcję dobrze. "Czułem" po zadawanych obrażenia ch że padłem po strzale , góra dwóch . :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 14 Wrzesień 2015 (edytowane) Zwracam honor. Puscilem video z maksymalnym spowolnieniem i racja. Weird shit nigga. Ogarnijcie jaka dziwna akcja z kosa mi się przytrafiła :D + wpadłem w ścianę: Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez ezils 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 14 Wrzesień 2015 ^^takie "kosy" ostatnio mi się zdarzają często...imho najlepszą grywalność BF4 miał przed wiosennym paCzem - od wiosennego jest jakaś masakra, letni mało cco zmienił. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach