cykor 129 Napisano 26 Październik 2015 Patch tez będzie w wtorek dla ścisłości ;) + mapa społecznościowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 26 Październik 2015 Już widzę jak wszyscy się rzucili na tą mapę jak bezzębny na suchary :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 26 Październik 2015 Ja chętnie obadam :) Nocna fabryka podobała mi się ale jakoś przejadła, może za intensywnie w nią grałem? Dlatego każdy nowy pomysł biorę w ciemno. #jezujakjatęskniezamapkamizbc2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 26 Październik 2015 byle dało sie pobierac jakos normalnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 26 Październik 2015 Powiem szczerze, że nie ma na co czekać. Mapa jest nie ciekawa. Za to Dragon Valley, tam jest dużo lepiej Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 26 Październik 2015 (edytowane) Ja powiem szczerze czekam na tą mape z bf2 na tdm czyli kanały ;) mi osobiście brakuje takiej mapy gdzie sieka w piechocie będzie z każdej strony ;) Edytowane 26 Październik 2015 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 26 Październik 2015 Ja chce serwery 55hz, a na reszte mam wy&ebane. Moze wtedy bedzie sie gralo po "ludzku". 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 26 Październik 2015 Ja chce serwery 55hz, a na reszte mam wy&ebane. Moze wtedy bedzie sie gralo po "ludzku".A masz jakies nadzieje ze to wogle sie pojawi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 26 Październik 2015 i jeszcze blokada regionalna, i żeby można było blokować bronie na serwerach, żeby było widać ping gracza oraz z jakiego sprzętu korzysta...marzenia. Chyba napiszę do Mikołaja. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 26 Październik 2015 (edytowane) Swieta co raz blizej Edytowane 26 Październik 2015 przez jacekj24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 26 Październik 2015 (edytowane) A ja mam takie pytanie bardziej techniczne. Czy jak zostawię PS'a na czuwaniu to patch się pobierze automatycznie ? Tzn, rano włączę czuwanie, i jak wrócę popołudniu czy będzie pobrany. Czy musze w ciągu dnia go jakoś odpalić do XMB (np prze aplikację go wybudzić, o ile tak się da wogóle ) Edytowane 26 Październik 2015 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 26 Październik 2015 A ja mam takie pytanie bardziej techniczne. Czy jak zostawię PS'a na czuwaniu to patch się pobierze automatycznie ? Tzn, rano włączę czuwanie, i jak wrócę popołudniu czy będzie pobrany. Czy musze w ciągu dnia go jakoś odpalić do XMB (np prze aplikację go wybudzić, o ile tak się da wogóle )Jezeli masz to konto ustawione jako podstawowe na swojej konsoli to powinno pobrac bez problemu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 26 Październik 2015 Próbowałem cos kombinować ale nawet jak dodam cos do pobierania to ps sie nie wlacza do xmb, tylko chwile zadziala głośno a potem dalej jest na czuwaniu. Sprobuje, zostawie na czuwaniu jutro i zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 27 Październik 2015 nie wiem jak jest po aktualizacji OS, ale wczesniej automatyczne pobieraniue pacza bylo marzeniem. kombinowalem fch. razy z tym. D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 27 Październik 2015 Oczywiście zaspalem i nawet nie wlaczylem konsoli. Kumpel napisal mi ze mozna pobierać o 8:25. Jednak nie wiem czy wtedy zaczął czy wcześniej. Całość ma około 2,5GB 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 27 Październik 2015 Dzieki za info... 4.108gb do pobrania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 27 Październik 2015 Czy patch wprowadza jakieś zmiany? Jest gdzieś lista ewentualnych zmian? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekrz 14 Napisano 27 Październik 2015 Dzieki za info... 4.108gb do pobrania plus 2,7 GB za mapę z pssstore :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 27 Październik 2015 Szukalem w necie ale jeszcze nic nie opublikowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 27 Październik 2015 Jeszcze raz musze odpalic konsole...dzieki ☺ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 27 Październik 2015 Ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego jedna mapa waży aż 2,6GB ?? DLC maja po 4 to ważą około 5GB tu jedna mapa zajmuje połowę tego..... o Patchu nie wspominając..... Chyba zassam to przez proxy bo czuję że będzie i tak szybciej..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 27 Październik 2015 (edytowane) Dużo nowych tekstur gdy wszystkie DLC jak i rownież mapy z podstawki to zwyczajnie inna kombinacja i kolorystyka tych samych tekstur.Dlatego jedna mapa potrafi ważyć tyle co dwie a może nawet i trzy. Edytowane 27 Październik 2015 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MalyBE 2 Napisano 27 Październik 2015 A jaka to mapa bo nawet nie wiem heh. Czyżby kanały? wysłane ze stacjonarnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Październik 2015 Czy te dlc jest w formie patcha i ściąga się jako aktualizacja automatycznie czy trzeba pobierać z psstore? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 27 Październik 2015 Mapa w PSS siedzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach