Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Już widzę jak wszyscy się rzucili na tą mapę jak bezzębny na suchary :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie obadam :) Nocna fabryka podobała mi się ale jakoś przejadła, może za intensywnie w nią grałem? Dlatego każdy nowy pomysł biorę w ciemno.

#jezujakjatęskniezamapkamizbc2 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, że nie ma na co czekać. Mapa jest nie ciekawa. Za to Dragon Valley, tam jest dużo lepiej

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem szczerze czekam na tą mape z bf2 na tdm czyli kanały ;) mi osobiście brakuje takiej mapy gdzie sieka w piechocie będzie z każdej strony ;)

Edytowane przez cykor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce serwery 55hz, a na reszte mam wy&ebane. Moze wtedy bedzie sie gralo po "ludzku".

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce serwery 55hz, a na reszte mam wy&ebane. Moze wtedy bedzie sie gralo po "ludzku".

A masz jakies nadzieje ze to wogle sie pojawi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze blokada regionalna, i żeby można było blokować bronie na serwerach, żeby było widać ping gracza oraz z jakiego sprzętu korzysta...marzenia. Chyba napiszę do Mikołaja.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie bardziej techniczne. Czy jak zostawię PS'a na czuwaniu to patch się pobierze automatycznie ? Tzn, rano włączę czuwanie, i jak wrócę popołudniu czy będzie pobrany. Czy musze w ciągu dnia go jakoś odpalić do XMB (np prze aplikację go wybudzić, o ile tak się da wogóle )

Edytowane przez cykor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie bardziej techniczne. Czy jak zostawię PS'a na czuwaniu to patch się pobierze automatycznie ? Tzn, rano włączę czuwanie, i jak wrócę popołudniu czy będzie pobrany. Czy musze w ciągu dnia go jakoś odpalić do XMB (np prze aplikację go wybudzić, o ile tak się da wogóle )

Jezeli masz to konto ustawione jako podstawowe na swojej konsoli to powinno pobrac bez problemu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem cos kombinować ale nawet jak dodam cos do pobierania to ps sie nie wlacza do xmb, tylko chwile zadziala głośno a potem dalej jest na czuwaniu. Sprobuje, zostawie na czuwaniu jutro i zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak jest po aktualizacji OS, ale wczesniej automatyczne pobieraniue pacza bylo marzeniem. kombinowalem fch. razy z tym. D: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście zaspalem i nawet nie wlaczylem konsoli.

Kumpel napisal mi ze mozna pobierać o 8:25. Jednak nie wiem czy wtedy zaczął czy wcześniej. Całość ma około 2,5GB

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego jedna mapa waży aż 2,6GB ?? DLC maja po 4 to ważą około 5GB tu jedna mapa zajmuje połowę tego..... o Patchu nie wspominając.....

Chyba zassam to przez proxy bo czuję że będzie i tak szybciej.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo nowych tekstur gdy wszystkie DLC jak i rownież mapy z podstawki to zwyczajnie inna kombinacja i kolorystyka tych samych tekstur.Dlatego jedna mapa potrafi ważyć tyle co dwie a może nawet i trzy.

Edytowane przez PLasgoogle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka to mapa bo nawet nie wiem heh. Czyżby kanały?

wysłane ze stacjonarnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy te dlc jest w formie patcha i ściąga się jako aktualizacja automatycznie czy trzeba pobierać z psstore?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi