Raju 19 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Bo wersja tdm nowej mapy już w bf3 odpychała, a na większych serwerach muli. Zresztą 3gb to dla mnie dużo. Pobierać 70gb? O zgrozo, chyba bym już prędzej odpuścił sobie bf4.. Łącze 1mb robi swoje. Edytowane 17 Grudzień 2015 przez Raju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Z całym szacunkiem, to po cholere pobierałeś ten dodatek jak już kanały Ci się nie podobały w bf3. Można dziś zobaczyć film na yt i ocenić itp Edytowane 17 Grudzień 2015 przez matispidi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 17 Grudzień 2015 Wole sam ograć i ocenić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) I później narzekać na forum ;) Edytowane 17 Grudzień 2015 przez matispidi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 17 Grudzień 2015 Co nie zmienia faktu,że polityka SONY w połączeniu z polityką wydawców gier dotycząca zawartości którą instalujemy na naszym dysku jest całkowicie nieprzemyślana,bylejaka i ograniczona do minimum.Czas żeby wspaniała nowa generacja konsol przystosowała sie do ogromnych rozmiarów gier tj.70Gb poprzez wybór zawartości jaką dany użytkownik chce zainstalować (np.nie instalować kampanii w BF'ach+możliwość konfiguracji/usuwania poszczególnych dodatkowych zawartości oraz aktualizacji,ponieważ SONY nie jest od tego żeby nam dyktować co mamy mieć na dysku żeby potem zmuszać nas do kupowania wersji z 1TB HDD.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 18 Grudzień 2015 I później narzekać na forum ;) Tylko zapytałem czy można usunąć, sami powód chcieliście znać. ; > 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoko83 8 Napisano 18 Grudzień 2015 Bo wersja tdm nowej mapy już w bf3 odpychała, a na większych serwerach muli. Zresztą 3gb to dla mnie dużo. Pobierać 70gb? O zgrozo, chyba bym już prędzej odpuścił sobie bf4.. Łącze 1mb robi swoje. To tylko wycinek mapy reszta to zupełnie inna bajaka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 19 Grudzień 2015 szkoda, ze nie dali kanałów w podboju w takiej wersji w jakiej była w bf3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 19 Grudzień 2015 Na mapie grałem około pół godziny na TDM 20 osób. Pierwsze spostrzeżenie, ta mapa jest goła ! miałem wrażenie jakby nie wczytały się tekstury. Potem jednak stwierdziłem że ona tak wygląda niestety. Może będzie się grało fajnie jak będzie TDM na 64 osoby, póki co nie wiem czy takowy jest, a sam nie mam jak sprawdzić bo pobieram BF4 na dysk... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 19 Grudzień 2015 Był taki TDM na 64 i 400 biletów na tyle osób gra się dziwnie. Jak jedna drużyna mocno dominuje nie da się grac jak obie są zrównoważone to obie strony campią dosłownie takiej campery jeszcze nie widziałem jest totalny chaos i jako taki dobrych wyników nie da się wykręcić tylko dla samej rozrywki i zabawy to tak . Te kanały w B4 to zupełnie co innego niż w B3 zupełnie , nie ma takiej fajnej zabawy . Ja osobiście lubiłem w B3 kanały nouszahr a te w B4 raczej ich nie polubię . Jak juz to tylko w 20 osób wtedy da sie jakoś normalnie pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 20 Grudzień 2015 no to co do wyglądu mapy zdania nie zmieniam, ale zagrałem właśnie na TDM 64 osoby i powiem wam tego mi w BF4 brakowało ! to się nazywa rzeźnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 22 Grudzień 2015 jestem ciekaw czy DICE sie opłaca w ogóle wdrażac inne tryby gry niż te najpopularjniejsze tj podboj, szturm, tdm.. oraz z mojej perspektywy jest za duzo map, lepiej skupic sie na udoskonalaniu gry niz wymyslac kolejne malo popularne mapy.. albo nawet nowe bronie mogli by dodac niz kolejne mapki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 22 Grudzień 2015 ...albo nawet nowe bronie mogli by dodac niz kolejne mapki.. Co to to racja :D ale DICE i tak cię nie słyszy.. poza tym albo już albo zaraz przestaną wspierać BF4 i koniec.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 22 Grudzień 2015 (edytowane) Podobno teraz po wypuszczeniu Battlefronta, część zespołu DICE skupiła się na następnej części Battlefielda :) mój kolega już panikuje bo: " oni w rok takiej gry nie zrobią dobrze " no zobaczymy co będzie. Edytowane 22 Grudzień 2015 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 22 Grudzień 2015 ostatnio dodali te 2 nowe bronie, groza i jeszcze jeden, strasznie kaprawe. ponadto tylko ja mam wrażenie jakby battlefront był nie w 100% skończona gra? interfejs, ilosc broni, pojazdow, map itp w ogóle wszystkie jak dla mnie to porażka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eczcze 0 Napisano 25 Grudzień 2015 Witam. Czy wersja bf4 premium posiada wersję podstawową czy to dwa osobne produkty, które trzeba zakupić ? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 25 Grudzień 2015 Edycja premium to gra + Premium. Samo bf4 premium to tylko dlc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 27 Grudzień 2015 (edytowane) Chce kupić bf4 i się zastanawiam czy kupić podstawkę czy premium. Sporo osób gra na mapach z dodatków? Czy większość ludzi gra na tych ogólnie dostępnych ? Edytowane 27 Grudzień 2015 przez Masso555 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Grudzień 2015 Czy mi się wydaje czy teraz gra z pakietem Premium kosztuje marne grosze w psstore? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 27 Grudzień 2015 Zawsze za te "marne grosze" z różnicy, można jeszcze inna grę kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Grudzień 2015 Mistrzu, gra z pakietem Premium kosztuje 84 zeta na psstore, sama gra 45 bodajże. Zasugerowałem Ci w moim poprzednim poście że warto. Jeśli wolisz wydać na coś innego to spoko, tylko w takim razie po co pytasz ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 27 Grudzień 2015 Debeściaku, pytam po to, żeby nie kupić premium, a się okazało że servery z tymi dlc święcą pustkami i znaleźć jakąś grę graniczy z cudem. Więc w tedy logiczne, że lepiej wydać na coś innego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Grudzień 2015 Widzę że nie śpisz, w takim razie poczytaj kilka stron wstecz, dowiesz się czy warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Grudzień 2015 Ps. Wczoraj pogralem prawie cały dzień na mapach z premium. Serwery były pełne. Pytanie tylko czy Ci mapy podpasują. Imo 40 zeta za 20 map dodatkowo to kasa warta wydania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 28 Grudzień 2015 Ja mam te premium i prawie nigdy nie gram na tych mapach z premium, rzadko. Broni z premium tez nie korzystam również bardzo rzadko (pistolety częściej) ale ja dałem za premium 55zl gre mam na płycie..... może jeszcze dadzą jakieś fajne bronie kiedyś dla posiadaczy premium wiec niech sobie już będzie tak na wszelki wypadek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach