Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Ale Rafał niestety są i współpracują! Wystarczy odwiedzić rodzimą witrynę aukcji internetowych i się przekonać że kupują to nasi rodacy...cebulaki. Najgorszy jest ten "No recoil" mode, w takiej M16a4 robi robote. Już wiesz dlaczego nagle wszyscy tym grają? Mam wiele przegranych godzin, niektórym osobom adwersarze wbijałem codziennie. A teraz ciężko jest z nimi grać! Nagły progres? Na zagranicznych aukcjach takie sprzęty sprzedają się setkami egzemplarzy! U nas na szczęście te 450 PLN na USB z modami to sporo kasy. A i jeszcze jedno, to nie są "kody" ingerujące w grę, tylko działanie naszego DS4.

SONY pls. make something with this...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grasz na pubie,dla zabawy to tego nir ma

Grasz z ból dupowcami pro elo,napewno ktoś się znajdzie.

Bf to i tak casualowa gra,więc aby wydać jakieś pieniądze aby być pierwszy na serwerze to trzeba mieć naprawdę niedoyebanie mózgowe na najwyższym poziomie.

A nie sory,na pubie też idzie grać przeciwko takim,kiedyś wchodzę na serwer pewnego klanu,który podobno reprezentuje Polskę czy coś,to mówię sprawdzę chłopaki jak grają,no i chłopaki "grają" cały klan vs randomy nie mogące wyjść z respa.

Edytowane przez kazikosky
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

karma wróci, jeszcze będzie taki dzień kiedy to normalni gracze bedą się smiać ostatni :) 

pozatym nawet jeżeli ktoś nie gra na wspomagaczach to grając normalnie i ogarniając temat można być bez problemu top1, top3 na serwerze, jeżeli to w ogóle dla kogoś sie liczy..

czy jest tu ktoś w stanie napisać np nicki polaków, którzy korzystają z pomocy dla ubogich umysłowo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie ma się dowodów lepiej odpuścić temat. Można niepotrzebnie zrobić komuś krzywdę. Ja jeszcze za czasów bf3 kilkukrotnie byłem oskarżony o granie na myszce. Mimo dupnych stat. Oczywiście najwięksi znawcy w tym że podobno gram na myszce byli rodacy, grający zresztą marnie. Ale co tam, wychodzili z założenia że jak mają ratio 1.3 to reszta świata która ma trochę wyższe to cziterzy.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam K/D 2,24 i jak tylko wejdę do gry to odrazu każdy znajomy wysyła zaproszenie na impreze.. a tam "Dołącz do mnie" "nie nie do mnie dołącz" "Dobry jesteś byś pomógł" hehe Też mnie oskarżają o gre na "czitach" albo "myszce" tym bardziej, że często gram RFB. No i standardowo "nie da się tak grać grając na padzie".. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo dla przeciętniaka kd na poziomie 2+ to już myszkowanie :D swoja drogą ciężko by mi sie było przestawić do myszki i klawiatury. Z padem o wiele wygodniej sie gra, można sie rozłożyć na sofie i wiele innych :D

jeszcze niejaki demeruscamperus z klanu GROT, dobra osobistość, banuje za TAG (clantag)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On gra na ps4? Muszę go spotkać, mój tag pewnie by mu się spodobał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam K/D 2,24 i jak tylko wejdę do gry to odrazu każdy znajomy wysyła zaproszenie na impreze.. a tam "Dołącz do mnie" "nie nie do mnie dołącz" "Dobry jesteś byś pomógł" hehe Też mnie oskarżają o gre na "czitach" albo "myszce" tym bardziej, że często gram RFB. No i standardowo "nie da się tak grać grając na padzie"..

No ale Ty akurat glitchowałeś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno tylko myszka daje dobre efekty ale trzeba mieć do tego odpowiedni sprzęt . Znajomy ma coś takiego nie wiem jak to się nazywa i grałem na myszce powiem ze po prostu tragedia może inne urządzenie lepiej by się sprawdziło. Nie da się grac normalnie i nie ma płynności myszki przynajmniej na tym urządzeniu co on miał i jeszcze kwestia jest taka ze osoba musi po prostu dobrze grac na myszce na PC ja np nie potrafię grac na myszce ostatni mój FPS to DOOM ta pierwsza cześć . Inne urządzenia nie działaj tak jak mówicie nie dają przewagi wręcz ogłupiają zmieniają styl gry i w rzeczywistości wyniki się ma takie jakie się grało bez niczego.

Jedyna przewaga w grze i to jest chyba legalna bo nawet na MLG w Call of Duty maja ci goście czyli zrobione kontrolery "SCUF controllers". i to jest najsensowniejsze rozwiązanie chociaż i do tego trzeba się przyzwyczaić. Mam nadzieje ze wyjdzie jakiś kontroler również na PS4 podobny do tego jaki wyszedł na XOne czyli Xbox Elite Wireless Controller naprawdę świetnie wygląda.

Taka ciekawostka wielu widzialem szybkich graczy naprawdę nie wiem jak oni to robili cześć to byli Francuzi ale tez spotkałem jednego polaka  InSight__Vortex typ ma K/D 4,4 możecie się go zapytać na czym gra tak z ciekawości jak chcecie, ma swoje filmiki nawet na YouTube.

Edytowane przez ps_3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie KD można mieć. Zauważ, że jest to jego kolejne konto, więc wiadomo łatwo kręci się wysokie KD na coraz nowszych kontach aniżeli zwiększać na "mainie" na którym gra się od początku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zgadza się typ ma nowe konto ale juz jednak trochę godzin ma nagranych wiec musi cały czas utrzymywać bardzo wysoką średnią , gra bronią M16A4 i faktycznie ta bron jest naprawdę świetna jak się ją okiełzna do perfekcji niestety ja tym nie potrafię grac za bardzo, może faktycznie on "z czegoś korzysta"  , Ja mam większe od ciebie ratio K/D o kilkadziesiąt setnych a nie dawałem mu praktycznie rady .

Edytowane przez ps_3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

K/d nie jest wyznacznikiem umiejetnosci gracza :) Nie jeden gracz co ma k/d 2 potrafi grac lepiej niz ten co ma 4 :)

Edytowane przez kosmala96
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam K/D 2,24 i jak tylko wejdę do gry to odrazu każdy znajomy wysyła zaproszenie na impreze.. a tam "Dołącz do mnie" "nie nie do mnie dołącz" "Dobry jesteś byś pomógł" hehe Też mnie oskarżają o gre na "czitach" albo "myszce" tym bardziej, że często gram RFB. No i standardowo "nie da się tak grać grając na padzie".. 

hmm...ale proos z ciebie:)Ja gram sam i glownie na zagranicznych serwerach na Polskich podziekowalem,jak dostalem kilka banow za zabicie admina,np yahooligans ostatnio zabilem goscia ktory marnie jezdzil pojazdami okazal sie to admin i hop 2 minuty chlop wyszedl i Bang BAN .Pozatym nie interesuje mnie granie z chlopcami w klanie co maja po 12 lat:)Dodam jeszcze ze Polacy uwielbiaja wysylac mi wiadomosci tekstowe typu cheater 2 kontowiec albo jeszcze inne smieszne rzeczy....Ostatnio typ dal mi bana na Polskim serwerze bo mialem za wysokie ratio wedlog niego:)Po rundzie 45-0 postanowil wyslac mi wesola wiadomosc.

K/d nie jest wyznacznikiem umiejetnosci gracza :) Nie jeden gracz co ma k/d 2 potrafi grac lepiej niz ten co ma 4 :)

kd jest jakims wyznacznikiem umiejetnosic ale....nie jedynym i nie zawsze.

Ja mam 120lvl i gram praktycznie jedynie w weekendy,i powiem jedno czas i level nie jest zadnym wyznacznikiem umiejetnosci,bo ilu lamerow spotkalem co graja wyraznie dzien w dzien sadzac po czasie gry idacym w tysiace godzin....Mysle ze po 100 h czlowiek sie juz nie rozwija i gra raczej tak jak juz bedzie gral,moze max 300h

Edytowane przez Pirat_x
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat mnie o tym nie musisz uczyc :) Zeby wiedziec ja kto gra najlepiej  z nim zagrac :P

Ps. Ja mam 20lvl i sie nie chwale :P

Edytowane przez kosmala96

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat mnie o tym nie musisz uczyc :) Zeby wiedziec ja kto gra najlepiej  z nim zagrac :P

Ps. Ja mam 20lvl i sie nie chwale :P

Nikogo nie ucze wyrazilem jedynie swoja opinie,a moj level nie ma nic do tego.

Wracajac do gry to szkoda ze nic z tymi lagami nie robia,mysle ze czesc jak nie calosc winy jest po ich stronie....Uwarzam tak dlatego ze jakos kiedys nie mialem nigdy lagow i pod tym wzgledem ta ga byla dla mnie idealna,zaczelo sie od patchow im gra starsza tym wiecej  problemow a powinno byc na odwrot.Na ps4 ping idealny na kompie tez a w Bf tragedia utraty pakietow i czerwone wskazniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkie pytanie (nie bijcie za noobstwo): na PS3 miałem wykupione PREMIUM i wbitego chyba pułkownika. Jak teraz kupię grę na PS4 i odpalę multi to będę miał wszystko odblokowane to co na ps3 czy będę musiał zaczynać od początku??

Edytowane przez Przemek_07

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra Cię o to zapyta. Czy chcesz wyzerować wszystko czy kontynuować z obecnym stopniem.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pylko pamiętaj pytanie jest tylko raz. Twoja decyzja jest ostateczna i nie odwołalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi