Naruto_Uzumaki 93 Napisano 23 Grudzień 2013 #Up, osobiście jeszcze nie mam, ale ziomale chwalą dlc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 23 Grudzień 2013 (edytowane) Chińska Nawałnica noooo dupy nie urywa,ogólnie dobry DLC,ale mam nadzieję że następne będą lepsze(oczywiście po załataniu gry hhmm do zobaczenia w 2015) http://www.chip.pl/news/wydarzenia/prawo-i-polityka/2013/12/electronic-arts-pozwane-za-battlefielda-4 Widzieliście to? Hahaha Edytowane 23 Grudzień 2013 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 24 Grudzień 2013 Siema dziś rano odpalam konsole , chcę włączyć Bfk`a a tu komunikat `nieobsługiwany format` ... Po sprawdzeniu dysku okazało sie że moj Bf zostal skasowany z pamieci systemu ... ktos miał podobny problem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 24 Grudzień 2013 Siema dziś rano odpalam konsole , chcę włączyć Bfk`a a tu komunikat `nieobsługiwany format` ... Po sprawdzeniu dysku okazało sie że moj Bf zostal skasowany z pamieci systemu ... ktos miał podobny problem??? Nie spotkałem się z czymś takim. Sprawdź stan dysku i czy faktycznie jest usunięty czy pokazuje się jako uszkodzony i spróbuj zainstalować ponownie. Mówimy o PS 4 czy PS 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 24 Grudzień 2013 Nie spotkałem się z czymś takim. Sprawdź stan dysku i czy faktycznie jest usunięty czy pokazuje się jako uszkodzony i spróbuj zainstalować ponownie. Mówimy o PS 4 czy PS 3? Mowa o PS4. Być może jak kasowałem nba 2k14 to poleciał też BF ale wątpię żeby się sam podpiął po usunięcie. Mam resoguna, lego i wszystko cacy. Instaluje jeszcze raz zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 24 Grudzień 2013 Dziś miałem takie lagi że grać się nie dało :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 24 Grudzień 2013 Jest jakaś lepsza snajperka od L96? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 24 Grudzień 2013 A teraz po instalacji single wywalił mi błąd CE-34878-0 no rzesz ku.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 24 Grudzień 2013 A teraz po instalacji single wywalił mi błąd CE-34878-0 no rzesz ku.... To sprawdź kod błędu w google a jak nie to dzwoń na infolinie EA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 24 Grudzień 2013 Dziś miałem takie lagi że grać się nie dało :blink:jak sie hotel walił to miałem jakieś 4 klatki na sekunde... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axizz-pl 8 Napisano 24 Grudzień 2013 Ja tak samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 24 Grudzień 2013 Cały serwer ma praktycznie 0FPS na tej mapce gdzie zawalają się dwie części hotelu przez około 10-15 sekund. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegan_justice 12 Napisano 24 Grudzień 2013 Serwery sa niedostępne ... u Was też ?? było jakieś info mjebi ? czy coś mi się z kisiło ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 24 Grudzień 2013 W Fifie też serwery EA padły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 24 Grudzień 2013 Serwery sa niedostępne ... u Was też ?? było jakieś info mjebi ? czy coś mi się z kisiło ...przed chwila gralem normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 24 Grudzień 2013 mi sie wydaje ze to blad psn, na codzie pokazuje ze nie ma sie wykupionego abonementu plusa. a jak chcialem kupic jeszcze jeden miesiac, to pokazuje ze zeszly abonement sie skonczyl w 1970 roku -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegan_justice 12 Napisano 24 Grudzień 2013 przed chwila gralem normalnie JUZ TEZ GIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKay 3 Napisano 25 Grudzień 2013 Też macie spadki płynności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Grudzień 2013 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nigriventer 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Też macie spadki płynności? Tak, nawet na zwykłym TDM gra potrafi klatkować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufusss_PL 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Teraz już jestem pewien że to nie jest wina pada, te przycinanie jest raczej związane z wyswietlaniem obrazu na ekranie Tv, zaobserwowałem mianowicie że jeśli leże na ziemi i staram się obkręcić w jakimś kierunku to obraz zaczyna drżeć taj jakby zaczynał klatkować, pozatym na kiedy strzelam i używam celowników do przybliżenia także obraz jakby tracił płynnośc lub jak mijam sie z kims jesteśmy blisko to tez obraz drży...nie wiem więc czy te anomalie są związane z Tv czy raczej wadą konsoli... P.S najbardziej widoczne jest to na duzych mapach (duży podbój) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 26 Grudzień 2013 Od ponad tygodnia nie mam dostępu do ps4 czy coś się działo w tym czasie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 26 Grudzień 2013 Od ponad tygodnia nie mam dostępu do ps4 czy coś się działo w tym czasie? Wyszło PS5:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 26 Grudzień 2013 Panowie znikły mi savy jak przed tym się uchronić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 26 Grudzień 2013 Przejśc cała kampanię od razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach