Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

brakuje mi 2 bomb niestety na 32 graczy ciężko przeżyć z bombą nie wspominając o jej podłożeniu. Trzeba mieć troszkę szczęścia.

Wejdz na serwer gdzie jest malo ludzi. Doniesiesz chociaz jedna bombe. A kiedy ludzie dobija do serwera-wychodzisz, szukasz kolejnego w miare pustego i to samo. Jest o wiele latwiej i szybciej, jezeli chodzi o wbicie trofea.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem BF4 i po ograniu stwierdzam bugi bugi bugi :D Tryb multi, skacząca kamera, rózne kwiatki graficzne, przenikanie ścian itd, zanikanie obrazu, a najbardziej mi sie podoba rzucanie apteczki medykiem, czasami apteczka lata jak szalona, już nie wspomnę o tym gdy ktoś zabija mnie mając 0hp, ciężko też znaleźć serwer bez lagów, to największa bolączka, szczerze rozczarowałem się troche, czytałem fora, komentarze, że gra jest jeszcze w fazie Beta ale nie spodziewałem się, że aż tak. Mimo wszystko, jakoś multi wciąga, chce się zagrać jeszcze jedna rundkę, potrafi irytować ale i jednocześnie cieszyć :) Miałem zamiar sprzedać BF4 po kupnie, ale jednak zostawie, dam grze czas na połatanie ;) 

Mam pytanko co do lagów, wybieram serwery europejskie, z pingiem najmniejszym a mimo to i tak potrafi często multi lagować, winą nie jest u mnie operator w innych grac nie mam lagów, jest jakiś sposob na znalezienie złotego środka? Czy zostaje czekanie na patche i poprawę stabilności serwerów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko co do lagów, wybieram serwery europejskie, z pingiem najmniejszym a mimo to i tak potrafi często multi lagować, winą nie jest u mnie operator w innych grac nie mam lagów, jest jakiś sposob na znalezienie złotego środka? Czy zostaje czekanie na patche i poprawę stabilności serwerów?

Ja nie wiem skąd u was te lagi. Gram domi caly czas i nie mam problemów. A może wam nie idzie co? Chujowej baletnicy... Oczywiście bez obrazy ;)

Edytowane przez duzyBYK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na Dominacji nie mam lagów, ale na innych wiekszych serwerach z większa ilością ludzi to potrafi klatkowac ;) I co maja tutaj umiejetnosci gracza? skoro nawet koledzy z mojej własnej drużyny, sa przy mnie by po sekundzie byc 20 metrów z przodu, przeskok w czasie? teleportacja? a może przypadek? nie sądze :)

Edytowane przez rafcio007
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem skąd u was te lagi. Gram domi caly czas i nie mam problemów. A może wam nie idzie co? Chujowej baletnicy... Oczywiście bez obrazy ;)

Zagraj sobie Duży Podbój to zobaczysz.Najlepiej Kurort i Kinkong.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W BF3 też przecież się ginęło jak już się było za osłoną, ale w BF4 jest pod tym względem jeszcze gorzej. Nie wspomnę o granatach które potrafią cię zabić mimo wszystko, że wydaje się, że człowiek oddalił się na bezpieczną odległość. 

Szczególnie odczuwane są lagi grając agresywnie jako zwiadowca. Człowiek przyceluje, strzela i już słychać strzał w głośnikach tymczasem gościu zabija Cię momentalnie i twój pocisk gdzieś znika. Miałem masę takich przypadków czy to wina lagów czy zrypanego net code nie wiem. Ale bywa to irytujące.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak nic nie przebije M224 MORTAR i jego niezniszczalnej niewidocznej obsługi :laugh:

dopiero po zniszczeniu owego narzędzia zagłady ukazuje się jego złowieszczy operator :laugh:

Mortar M224
narzędziem szatana
gdy jego operator ogarnięty
cała mapa rozjeb*** :laugh:
Tyś wtedy w roli przynęty
ze strachu parzą Cię piety
Aż z niebios ciężkim pociskiem
zostaniesz pierdol****

Dziękuję :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagi lagi lagi... Najczęściej widuję je tutaj na forum w dziale BF kiedy o nich piszecie ;)i uważam się za szczęśliwca, co nie zmienia faktu że mają coś mocno zje....ne bo mimo że ja ich raczej nie uświadczam, to taka ilość pozostałych pechowców nie mogła sobie tego wymyślić. Fakt przyklatkuje mi czasami jak coś tam się zawali ale to naprawdę sporadycznie i jak dla mnie ta ilość błędów jest dopuszczalna i nie budzi mojego oburzenia i wielkiej niechęci do grania w ten tytuł. Dodam że mam konsolę na wifi i albo ja mam tak mały próg wykrywania błędów albo sporo osób jest przewrażliwiona... Ale to tak oczywiście żartem, bo wiem jak to czasami bywa z graniem przez net i akurat tym razem mi się prawdopodobnie fartnęło i chociaż raz multimedia się postarały:):) Ludziska cierpliwości życzę, coś niedługo wymyślą i będzie git a póki co sprawdźcie czy macie serwery europejskie i do boju...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyy lagów nie ma? może to wina waszego połączenia internetowego? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też lagów nie mam, najlepszy FPS w jaki grałem obok CS 1.6, MOH:AA, i ktoregos tam CODA ale tego to już nawet nazw nie pamiętam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za bezsens...,zabicia przy pomocy C4,ale wykonane "wsparciem" nie zaliczają się do statystyk...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak nic nie przebije M224 MORTAR i jego niezniszczalnej niewidocznej obsługi :laugh:

dopiero po zniszczeniu owego narzędzia zagłady ukazuje się jego złowieszczy operator :laugh:

Mortar M224

narzędziem szatana

gdy jego operator ogarnięty

cała mapa rozjeb*** :laugh:

Tyś wtedy w roli przynęty

ze strachu parzą Cię piety

Aż z niebios ciężkim pociskiem

zostaniesz pierdol****

Dziękuję :laugh:

Zdajesz sobie sprawę, że w BF4 obsługa moździerza odbywa się z przenośnego nadajnika? Rozstawiasz sprzęt, idziesz na drugi koniec mapy i możesz używać. Tylko nieogary stoją przy rozstawionym moździerzu.

EDIT:

@sirslavko

Co do lagów:

Też mam konsolę na wi-fi, łącze 20mb (mało, wiem), wygładzanie danych sieciowych na 0%, serwery przez Battleloga wyszukuję na Europę i staram się wybierać interesującą mnie mapę z  jak najniższym pingiem a na Mekongu i tak są lagi. Zawsze. Zwłaszcza latając jetami.

Edytowane przez The_Siemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najfajniejsze quwa jest to ze te lagi dotyczą głównie poruszania sie pieszo czy pojazdach, a stojąc w miejscu mozesz swobodnie celować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak lagów nie ma skoro ludzie mówią że są? Najgorzej jest na Kurorcie i Mekongu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nieogary stoją przy rozstawionym moździerzu.

Przepraszam :sweat: :laugh:

Widzisz człowiek gra 150h w grę a ciągle się uczy aby w końcu uzyskać miano ogara :biggrin:

Edytowane przez Lightbringer
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIe ktoś czemu nie mogę odpalić Battleloga w grze? Mam błąd, który mówi zeby sprobowac ponownie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nieogary stoją przy moździerzu?

Hehe dobre, tylko że mam jedno "ale" to tej Twojej teorii super ogara: Często się rozstawia, bobarduje, i idzie dalej i tak w kółko w zależności od potrzeb. Jak sobie wyobrażasz, że mam to szybko robić nie stojąc przy nim? Mam się specjalnie oddalać na parę sekund aby wysłać parę bombek żeby za chwile wrócić i go zabrać?

Edytowane przez cinkibolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nieogary stoją przy moździerzu?

Hehe dobre, tylko że mam jedno "ale" to tej Twojej teorii super ogara: Często się rozstawia, bobarduje, i idzie dalej i tak w kółko w zależności od potrzeb. Jak sobie wyobrażasz, że mam to szybko robić nie stojąc przy nim? Mam się specjalnie oddalać na parę sekund aby wysłać parę bombek żeby za chwile wrócić i go zabrać?

Przecież on Ci sie przeladowuje jak rzucisz ammo pack i możesz być w punkcie A, mortar w punkcie B i z punktu A cały mecz naparzać w moździerza. Jest OP szczegolnie na szturmie, sam mam ponad 110 fragów na nim.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe ciekawe. Za jednym zamachem zgarnalem dwa dogtagi za 500 zabic sidearmem. Sek w tym ze gralem tylko. M1911 a odblokowalo mi rowniez 93R

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może napisać jak ubić kogoś defibrylatorem nie wiem czy coś robię nie tak czy na PS4 nie działa. Cuduję na różne sposoby i nic. Naładowany, bez naładowania i nie udało mi się jak dotychczas zabić nikogo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na ps3 trochę się męczyłem. Mocno naładowany na wysokości nerek. Najlepiej na jakimś kamperze.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi