cinkibolek 28 Napisano 24 Styczeń 2014 (edytowane) Przecież on Ci sie przeladowuje jak rzucisz ammo pack i możesz być w punkcie A, mortar w punkcie B i z punktu A cały mecz naparzać w moździerza. Jest OP szczegolnie na szturmie, sam mam ponad 110 fragów na nim. No tak, ale przeciez masz ograniczone pole gdzie bombki leca, czyż nie? No wlasnie. Zreszta co tu gadac, można go używać rozstawiając w jednym miejscu i się gdzieś chowając, a można z nim latać i na szybko rozstawić, puścić kilka bombek i iść dalej, coś jak granatnika. Zależy od sytuacji. Edytowane 24 Styczeń 2014 przez cinkibolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 24 Styczeń 2014 (edytowane) Defibrylator na PS4 działa jak należy. Weź sobie drużynowego deatchmatcha i do skutku, ja gościa trafiłem w biegu cały czas poruszając się z naładowanym. Edytowane 24 Styczeń 2014 przez sirslavko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 25 Styczeń 2014 Czy ktoś może napisać jak ubić kogoś defibrylatorem nie wiem czy coś robię nie tak czy na PS4 nie działa. Cuduję na różne sposoby i nic. Naładowany, bez naładowania i nie udało mi się jak dotychczas zabić nikogo. Jeśli jeszcze tego nie masz zrobionego to musisz wybrać mapkę z kamperami ( Kinkong ).Naładuj defibrylator i wal go mogą być nery jak i dynia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 26 Styczeń 2014 Niewiem jak wam ale mi sie moździerz nie ładuje ze skrzynki.. Jak mi go zniszczą to już koniec zabawy stawiam skrzynke ammo obok i nic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 26 Styczeń 2014 To normalne, i tak jest cholernie mocny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 26 Styczeń 2014 Bez przesady, w BF3 przecież to był badziew i nikt już później tego nie używał. Tutaj jest wg dobrze zrobiony. Gram ostro szturm i jakoś nie widzę aby ludzie używali tego na potęgę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 26 Styczeń 2014 mam pytanie, czy jest planowany patch który zwiększy liczbe tickrate? Obecnie jest to 10 co jest po prostu kpiną z graczy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 26 Styczeń 2014 Wiadomo już kiedy EA naprawi błąd ze znikającymi save`ami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 26 Styczeń 2014 Wiadomo już kiedy EA naprawi błąd ze znikającymi save`ami? Tak-jutro. Proszę cię,jeśli byłyby jakieś przesłanki co do następnej poprawki to czytając to forum dokładnie pewnie nie raz byś widział odpowiedź na swoje pytanie. Wszyscy bez wyjątku piszący w tym temacie czekają na "pacze" jak dziecko na prezent od św.Mikołaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 26 Styczeń 2014 Niewiem jak wam ale mi sie moździerz nie ładuje ze skrzynki.. Jak mi go zniszczą to już koniec zabawy stawiam skrzynke ammo obok i nic.. zostało to wyeliminowane z patchem :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 26 Styczeń 2014 Gdzie się ustawia flagę państwa ? :laugh: tak żeby na battlelogu była i na broni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 26 Styczeń 2014 O kurcze, tego nie wiedziałem. Wydawało mi się że na broni są flagi stron którą aktualnie walczymy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 27 Styczeń 2014 No właśnie raz miałem na broni ten emblemat z battleloga :thumbsup: i nie mam pojęcia dlaczego tylko raz :mellow: a i widzę , że ludzie mają tam przy profilu polską flagę a za choja nie potrafię odszukać gdzie się to ustawia :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) Gdzie się ustawia flagę państwa ? :laugh: tak żeby na battlelogu była i na broni :) http://emblemsbf.com --------> stronka z emblematami, mozna tez stworzyc swoj lub dodac obraz z dysku. Instrukcja: . Importing an emblem Log in to BF4 Battlelog. Visit the Customize emblem page. Click the "+ ADD" button to create a new blank emblem. Open the browser console (Ctrl-Shift-J for Chrome, Ctrl-Shift-K for Firefox, Ctrl-Shift-I for Opera, F12 for IE). Paste the code below into the console and press Enter, making sure you get everything from the emblem.emblem.load to the ending semi-colon. (You will get the emblem loaded with all its layers) Close the console. Click the "SAVE & USE" button in the top right corner. ps. do osob stale narzekajacych na lagi i inne nieudogodnienia zarowno przez HS jak i na forum. Mam nadzieje ze wyciagniecie wnioski z BF3 i BF4 i dajac nauczke DICE, nastepnego BF'a juz nie kupicie :D a przynajmniej nie w okresie premiery tylko to po roku gdy zalataja. Edytowane 27 Styczeń 2014 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 27 Styczeń 2014 pisze , że za dużo warstw :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 27 Styczeń 2014 Warstw może być chyba maksymalnie 20,czyli trzeba kupić Premium żeby była mozliwosc przekroczenia tego limitu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 27 Styczeń 2014 Gra laguje i jeszcze mam kupowac Premium nie doczekanie! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Styczeń 2014 Gra laguje i jeszcze mam kupowac Premium nie doczekanie! sprzedaj gre, bo dalej bedzie lagowac. Nastepny BF tez bedzie to nawet nie masz po co kupowac... Chyba ze wywalanie swoich zalow na forum sprawia ci radoche albo rozkrecasz licznik postow. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 27 Styczeń 2014 sprzedaj gre, bo dalej bedzie lagowac. Nastepny BF tez bedzie to nawet nie masz po co kupowac... Chyba ze wywalanie swoich zalow na forum sprawia ci radoche albo rozkrecasz licznik postow. Dokładnie! Albo trzeba nauczyć się z tym żyć albo sobie odpuścić ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 27 Styczeń 2014 sprzedaj gre, bo dalej bedzie lagowac. Nastepny BF tez bedzie to nawet nie masz po co kupowac... Chyba ze wywalanie swoich zalow na forum sprawia ci radoche albo rozkrecasz licznik postow. To nie jest narzekanie kolego tylko stwierdzenie faktów.Jak ktoś chce kupić proszę bardzo Ja tylko mówię o sobie.a co do nabijania postów to możesz sobie zobaczyc ile z nich to narzekania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 27 Styczeń 2014 gra ma zepsuty netcode sieciowy po prostu i prawdopodobnie, nie zostanie to naprawione, gracze graja i będą grać niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Styczeń 2014 To nie jest narzekanie kolego tylko stwierdzenie faktów.Jak ktoś chce kupić proszę bardzo Ja tylko mówię o sobie.a co do nabijania postów to możesz sobie zobaczyc ile z nich to narzekania. badz ponad to :) wypij melise czy zapal jointa. dawaj dobry przyklad ;) zamiast narzekac tutaj co i tak nic nie wnosi wyjdz przed szereg i zglaszaj bledy do DICE. Niech oni to czytaja. Forumowicze dobrze wiedza ze gra ma lagi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 27 Styczeń 2014 Grałem W BC,BF3 i teraz Bf4 i pewnie będę grał w kolejne części.Pisałem do nich w tej sprawie ale nic nie odpisali. O co chodzi z tym netcodem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio007 35 Napisano 27 Styczeń 2014 @neuro http://www.youtube.com/results?search_query=battlefield%204%20netcode&sm=3 obejrzyj jakiś filmik to zobaczysz o co chodzi, battlefield 4 ma skopany netcode totalnie, takiemu staremu Counter Strike-owi to może buty czyścić :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 28 Styczeń 2014 Niestety tzw ticketrate ustawiony w BF4 jest na 10 gdzie Counter Strike jest na ponad 120. Na zagranicznych forach ludzie wyjaśniają o co biega i dlaczego gra jest taka zalagowana. Najgorsze jest to, że wiele osób pisze że poprawienie tego wymaga zbyt dużych nakładów pracy i nigdy nie doczekamy się poprawki. Pamiętam, że podobne gadki były przy BF3 na PS3 i skopanym game chacie. Niestety tam sytuacja była nie do końca jasna czym było to spowodowane tutaj jest wiadome. Z tego wszystkiego jedyny morał jaki pozostał to nie kupowanie BF'a w pre orderze. Niestety nie dość, że kupiłem dość szybko to jeszcze od razu premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach