bartbuks 1540 Napisano 24 Październik 2015 Szykować coinsy, zaraz paaaaaaaaaaaaaaaaaaaczzzzzzzzzzzzzzzzzkiiiiiiiiiiiii! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 24 Październik 2015 Szykować coinsy, zaraz paaaaaaaaaaaaaaaaaaaczzzzzzzzzzzzzzzzzkiiiiiiiiiiiii! 12 rzadkich itemków. Rzadka to bywa kupa :P Paczki to zawsze kupa. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 24 Październik 2015 12 rzadkich itemków. Rzadka to bywa kupa :P Paczki to zawsze kupa. Perfekcyjnie to rozpracowałeś Watsonie! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 24 Październik 2015 (edytowane) Perfekcyjnie to rozpracowałeś Watsonie! Hehe to dla Ciebie Szerloku :P a propos, to taki cytat z Watsona znalazłem: "Przekonał się, jak wiele innych osób, że łatwiej nabyć ten nawyk niż potem się z niego wyzwolić, i przez wiele lat był niewolnikiem narkotyku, a jednocześnie obiektem zgorszenia i współczucia ze strony rodziny i znajomych." To chyba o jakimś graczu fut, pewnie w temacie otwierania paczek Edytowane 24 Październik 2015 przez Sithman 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 24 Październik 2015 Po kilku tygodniach grania w ten fut i otwierania paczek ( a np. wczoraj otwotrzyłem ich .... dużo i nie było nic :) ) najbardziej zabawne mi się teraz wydają te screeny "promo" że niby coś jest dostępne do tej i do tej albo jest podwójna szamsa .... LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 24 Październik 2015 (edytowane) Hehe to dla Ciebie Szerloku :P a propos, to taki cytat z Watsona znalazłem: "Przekonał się, jak wiele innych osób, że łatwiej nabyć ten nawyk niż potem się z niego wyzwolić, i przez wiele lat był niewolnikiem narkotyku, a jednocześnie obiektem zgorszenia i współczucia ze strony rodziny i znajomych." To chyba o jakimś graczu fut, pewnie w temacie otwierania paczek Mam takie samo wrażenie i nawet jestem przekonany,ze go znamy A przy okazji-pad mi siadł Piachu---moja bundes tez leci w kosmos i wchodzę w bpl. Teraz pogrywam czymś takim i jest o wiele lepiej niż moja bundes z vidalami,milerami i lewymi...,dziwne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Październik 2015 przez unki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Październik 2015 Ja nie rezygnuje z bundezwery bo jest slaba, ba- wszystkie mistrzostwa w fifie 15 i teraz 16 to zasluga niemiaszkow, ale naszla mnie dziś taka rozkmina, że ja nawet nie lubię tych graczy. Zmieniam skład na gości których lubię i koniec 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 24 Październik 2015 Ja nie rezygnuje z bundezwery bo jest slaba, ba- wszystkie mistrzostwa w fifie 15 i teraz 16 to zasluga niemiaszkow, ale naszla mnie dziś taka rozkmina, że ja nawet nie lubię tych graczy. Zmieniam skład na gości których lubię i koniec Nie no ja też nie twierdze że jest moja bundes słaba Mnie chyba potrzeba zmiany wizerunkowej. W 15stce miałem tylko jeden skład właśnie bundes i grało mi sie nim rewelacyjnie. Mój największy sukces to dwa sezony w drugiej lidze co przy moich umiejętnościach jest mega sukcesem Zbieram na bpl do 300k,może uda sie tyle wyciągnąć z mojej bundes Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 24 Październik 2015 Vidal, Costa i Boateng = ekipa nie do zdarcia. Boateng czysci wszystko i wszystkich, najlepszy NIF CB w grze. Vidal - najlepszy box2box w grze, silny, szybki, dobrze podaje a kazdy longshot to zagrozenie bramki (szczegolnie rozne na 16,) Costa lekki swirus z manianka w nogach, laduje ba krotki z obu nog, pokiwa troche no i szybko biega. Moj Trzon, nie zmieniam ich za nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunkdocPL 18 Napisano 24 Październik 2015 (edytowane) No i kupilem to gowno, inaczej zwane fifa 16 Fak. Zyczcie mi powidzenia i cerpliwosci i pada z tytanu. Edytowane 24 Październik 2015 przez FunkdocPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 24 Październik 2015 No i kupilem to gowno, inaczej zwane fifa 16 Płaciłeś kartą czy gotówką? Za fifę tylko gotówką, bo chociaż to gówno, to przynajmniej jak to mówią pieniądze nie śmierdzą :D A powodzenia życzymy, dasz radę ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 24 Październik 2015 (edytowane) Teraz pogrywam czymś takim i jest o wiele lepiej niż moja bundes z vidalami,milerami i lewymi...,dziwne Jedno slowo - pace, dlatego Edytowane 24 Październik 2015 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 24 Październik 2015 Vidal, Costa i Boateng = ekipa nie do zdarcia. Boateng czysci wszystko i wszystkich, najlepszy NIF CB w grze. Vidal - najlepszy box2box w grze, silny, szybki, dobrze podaje a kazdy longshot to zagrozenie bramki (szczegolnie rozne na 16,) Costa lekki swirus z manianka w nogach, laduje ba krotki z obu nog, pokiwa troche no i szybko biega. Moj Trzon, nie zmieniam ich za nic. A u mnie Costa nie mogl trafiac za nic w swiecie, za to Muller st pakowal za niego (nawet 1na1 3 m od bramki sie znalazl i udowodnil ze potrafie tyklo Mullerem strzelic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunkdocPL 18 Napisano 24 Październik 2015 Zlecilem mojej lubej kupno i placila karta. Po pracy bedzie jechane:D Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 24 Październik 2015 Boateng czysci wszystko i wszystkich, najlepszy NIF CB w grze. Vidal - najlepszy box2box w grze, silny, szybki, dobrze podaje a kazdy longshot to zagrozenie bramki (szczegolnie rozne na 16,) Jak ja lubie takie bzdury, kolega pierniczy jakby wszystkich graczy w grze przetestowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 24 Październik 2015 Widzę kolego Danielski_82 ze nadajesz się już na terapię i karnego jeża tak zwanego paczkouj :yes: :laugh: Też to przerabiałem i to w niezłych ilościach o zgrozo za fp.Kolegi mmnie wyleczyli to i ja leczę. Jak bym dalej otwierał to ,bym mógł sobie pograć ale co najwyżej Koreańskim składem i to bez kart ulepszeń.Handel to też jakaś narkomńska pasija budze się i mam zal do siebie ze nie było realist listy transferowej.Jak idę spać czekanie żeby tylko znów wystawić a jak zasnę to nagle siusiu co godzinę .Buduję to co mam do zbudowania i kończę ten przestępczy proceder bo to naprawdę idzie zwariować. Dziś bańka do wygrania a ja tylko trzy mecze :laugh: taki pościk z przymrużeniem oka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 24 Październik 2015 No i kupilem to gowno, inaczej zwane fifa 16 Fak. Zyczcie mi powidzenia i cerpliwosci i pada z tytanu. Ja tam by w życiu gówna nie kupił...,z takim podejściem ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 24 Październik 2015 Jak ja lubie takie bzdury, kolega pierniczy jakby wszystkich graczy w grze przetestowal. Jak ja lubię jak kolega takie bzdury pierniczy jakby wyciągnął łeb poza tych przydupow z półwyspu apeninskiego. Grałem większością cm z bpl w tym yaya, bbva Iniesta i modric, Włochy turbo słaby nainggolan i marchisio i do tego większość grajkow do 150 k each. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunkdocPL 18 Napisano 24 Październik 2015 (edytowane) Ja tam by w życiu gówna nie kupił...,z takim podejściem ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oj zartuje, nie chcialem ale chcialem i tak wyszlo^^Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Październik 2015 przez FunkdocPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 24 Październik 2015 Ja nawet do tej bańki nie podchodzę. Pewnie jak już Bart wspomniał u nas to jest nie dostępne, poza tym gimbaza zmasakruje dziś serwery. Bańka + weekend = najbardziej wkur@#$jące mecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 24 Październik 2015 Jedno slowo - pace, dlatego podobn w tej odslownie pace sie nie liczy 1111!!!! Nie no ja też nie twierdze że jest moja bundes słaba Mnie chyba potrzeba zmiany wizerunkowej. W 15stce miałem tylko jeden skład właśnie bundes i grało mi sie nim rewelacyjnie. Mój największy sukces to dwa sezony w drugiej lidze co przy moich umiejętnościach jest mega sukcesem Zbieram na bpl do 300k,może uda sie tyle wyciągnąć z mojej bundes Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ja gralem w bpl czyms takim: http://www.futbin.com/16/squad/30024za coste wchodzil Remy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 24 Październik 2015 Dziś zmiana czasu, czyli? W nocy gramy w FUT on godzinę dłużej! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 24 Październik 2015 F3niX żeby nie było stanę w obronie Unkiego on na pace nie grywa jaki i parę osób z tego forum sam pewnie wiesz. To ja mu NAKAZAŁEM zmianę na inna ligę bo bundes go męczyła strasznie choć ją wielbi. Tam też miał szybko biegów i tego nie wykorzystywał muszę go jeszcze przekonać do Bony-ego i jak kupi to za co ja biorę odpowiedzialność :P wjeżdżamy na salony jak wściekłe byki z Pampeluny. pozdro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 24 Październik 2015 Pamiętacie kto był bohaterem jednego z najbardziej dramatycznych finałów UEFA Champions League Final 1999? Nie wiem jak będzie grało się jego kartą, ale z szacunku za jego profesjonalizm i charakter musiałem ją mieć. Sporo czasu trzeba poświęcić, by kupić za rozsądną cenę fresh kartę legendy. Drop musi był nędzny, bo raptem po kilka kart na rynku, a jak się przez chwilę pojawi więcej, to szybko znikają. Nie testowałem tej karty, ale słyszałem, że w 15 statystyki zupełnie zakłamywały rzeczywistość i był to rzeźnik. Ciekaw jestem jak sobie będzie radził w tej edycji. Kosztuje jak na legendę - niewiele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 24 Październik 2015 (edytowane) podobn w tej odslownie pace sie nie liczy 1111!!!! ja gralem w bpl czyms takim: http://www.futbin.com/16/squad/30024za coste wchodzil Remy Fajne,tylko kasy brak...,ale cierpliwość mam wiec do lutego-marca nazbieram. A na Mikołaja napisze list z prośbą o 12k FP Tak Starszy młodzieńcze...,namówiłeś to jeszcze kredyt daj na zawodników Luzik,pace-srace,nie mam zamiaru sie tłumaczyć z tego jak gram. Kilka osób ze mną już grało i oni wiedzą najlepiej jaki styl(a raczej jego brak) prezentuję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Październik 2015 przez unki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach