Lukk 40 Napisano 28 Listopad 2015 Masakra, człowiek czeka a tu takie badziewie Tapniete z Z3 Compact Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 28 Listopad 2015 No to o 2 coś bedzie :) co 2h jakieś paki specjalne z reguły sie pojawiały :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukk 40 Napisano 28 Listopad 2015 Gram turniej, akurat minie godzina Tapniete z Z3 Compact Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 28 Listopad 2015 Żeby tylko do 6 nie przeciągali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukk 40 Napisano 28 Listopad 2015 Tyle nie wysiedze :-P Tapniete z Z3 Compact Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 28 Listopad 2015 Loan pack... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 28 Listopad 2015 Chyba sobie idę laserami postrzelać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 28 Listopad 2015 (edytowane) Ale odjeba..... Starcze weż se kółko i się je....w czółko .Zaraz napisze co zmajstrowałem tylko musze ochłonąć.Ide do nocnego po coś mocniejszego bo zaraz zwariuję Postanowiłem troszkę zarobić monet i co kirva jajco.Wystawiam sobie to co kupiłem(na handel) po taniości że tak rzeknę wszystko ładnie pięknie idze czysty zysk .Pomyslałem sobie ze na Aguero zarobię ładną monetę (kupiony 195 chodzi po 260) odkupie go sobie w poniedziałek i co zamiast wystaw na licytację poszła szybka sprzedaż Edytowane 28 Listopad 2015 przez Stary człowiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 28 Listopad 2015 Ale odjeba..... Starcze weż se kółko i się je....w czółko .Zaraz napisze co zmajstrowałem tylko musze ochłonąć.Ide do nocnego po coś mocniejszego bo zaraz zwariujęA miałem juz w kimę uderzyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 28 Listopad 2015 (edytowane) Normalnie mi łzy w oczętach stanęły TO JUŻ DRUGI KUN CO GO TAK PUSCIŁEM .Pare osób wie co zrobiłem po pijaku z pierwszym .Historia lubi się powtarzać brak mi słów do samego siebie Chyba nie jest mi pisany :pardon: HAAAAAA Jajec ciąg dalszy dostałem go na wypożyczenie na 7 meczyków w tych darmowych paczkach ☺☺☺☺☺ Edytowane 28 Listopad 2015 przez Stary człowiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 28 Listopad 2015 (edytowane) Ja pie....e godzina pomocników. Na święta sobie otworze :) Edytowane 28 Listopad 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 28 Listopad 2015 Ja to chyba nie zasnę z tych emocji jaki we mnie teraz goszczą :laugh:konsola wyłączona 0-7 zaczęta lekki szmerek jest więc i humorek nie jest taki wisielczy :whistling: :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunkdocPL 18 Napisano 28 Listopad 2015 To beda te paki za 100k, czy cos sie pojebalo? Wysłane z Samsunga Note 4 N910C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 28 Listopad 2015 Ale odjeba..... Starcze weż se kółko i się je....w czółko .Zaraz napisze co zmajstrowałem tylko musze ochłonąć.Ide do nocnego po coś mocniejszego bo zaraz zwariuję Postanowiłem troszkę zarobić monet i co kirva jajco.Wystawiam sobie to co kupiłem(na handel) po taniości że tak rzeknę wszystko ładnie pięknie idze czysty zysk .Pomyslałem sobie ze na Aguero zarobię ładną monetę (kupiony 195 chodzi po 260) odkupie go sobie w poniedziałek i co zamiast wystaw na licytację poszła szybka sprzedaż To ja właśnie szykuję sie do roboty,odpalam kompa i myślę sobie...,Kuna będzie mój...,i uj...nie stać mnie dzisiaj na niego.Cena jak dla mnie zaporowa. Idę pracować...,Starszy---współczuję... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 28 Listopad 2015 (edytowane) Vieri odszedł i nikt po nim płakać nie będzie. Straszne drewno. Karta dla siepaczy. Zastąpił go Pauleta. Trudno określić go finezyjnym, ale przynajmniej jest tańszy. Sporo tańszy!Myślę nad Futre. Na ST nie będzie miał pełnej chemii, ale charakterystyka jego karty bardzo mi odpowiada. Na Besta musiałbym się wyprzedać, a szkoda van Bastena. Mega karta. Wciąż szukam karty bliźniaczej karcie Dybala. Edytowane 28 Listopad 2015 przez PESsimist Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 28 Listopad 2015 Paka za 100k. Najlepszy Koke-załamka... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 28 Listopad 2015 Paki za 100K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 28 Listopad 2015 4 paki po 100k. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 28 Listopad 2015 Na XO jeszcze wiszą... 38 minut już! Kasy brak albo nikt nie wie. 2 x 100K Robben Hazard Depay Cavani Cahill Barzagi Gustavo Koscielny Payet Salah Gustavo Kurzawa Varane Sokratis 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 28 Listopad 2015 Na XO jeszcze wiszą... 38 minut już! Kasy brak albo nikt nie wie. 2 x 100K Robben Hazard Depay Cavani Cahill Barzagi Gustavo Koscielny Payet Salah Gustavo Kurzawa Varane Sokratis Nie kuś,mam ostatnie 100k Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukk 40 Napisano 28 Listopad 2015 Powaliło ich z taką godzina wrzucenia 100k paczek,oby jeszcze były Tapniete z Z3 Compact Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 28 Listopad 2015 Powaliło ich z taką godzina wrzucenia 100k paczek,oby jeszcze były Tapniete z Z3 Compact Przecież to nie dla pastuchów z EU, tylko dla bogaczy z USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukk 40 Napisano 28 Listopad 2015 No i teraz pytanie czy będą dla pastuchów 100k paczki skoro już po lr Tapniete z Z3 Compact Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 28 Listopad 2015 Normalnie mi łzy w oczętach stanęły TO JUŻ DRUGI KUN CO GO TAK PUSCIŁEM .Pare osób wie co zrobiłem po pijaku z pierwszym .Historia lubi się powtarzać brak mi słów do samego siebie Chyba nie jest mi pisany :pardon: HAAAAAA Jajec ciąg dalszy dostałem go na wypożyczenie na 7 meczyków w tych darmowych paczkach ☺☺☺☺☺ Stary ładnie odjebałeś, wiem co to znaczy jak w 14-tce niechcący tak puściłem Cecha toty albo tots już nie pamiętam, wtedy to był mój pierwszy rok z fut i każdy coins się dla mnie liczył nie umiałem jeszcze tak zarabiać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 28 Listopad 2015 Dlatego siedźcie całymi dniami i nocami cebularze aby wychwytywać okazje zysku, zamiast grać aż w końcu zaczniecie quick sellować własne karty :D. Współczuje Stary. Jesteś chyba drugi po Maxymie, on tak puścił Cr7.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach