bartbuks 1540 Napisano 29 Listopad 2015 799 Kluivert... Moj. Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Uuuuu, dobre promo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Listopad 2015 Jest jakiś sposób na wyszukiwanie tylko sifa za max cenę jaką ustalę? w 15-tce to się robiło ze składu koncepcyjnego i zapamiętywał a tutaj dupa blada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 29 Listopad 2015 799 Kluivert... Moj. Ja go za 639k sprzedałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 29 Listopad 2015 Panowie bogacze: Krystynka czy Messi??. Messi u mnie już biega od dłuższego czasu ale coś mi nie pasuje i mało go w ataku jak dla mnie (worki med/low) porównując do zawodników z workiem High w ataku jak kołek Bejl, Willian czy Sanchez grający na PS . Ktoś ma obu w składzie albo testował i może się podzielić info czy Krystynka bardziej ofensywna się wydaje? Zastanawiam się nad zmianą i CRa na PS (LS Hazardzik u mnie) ale 200k na testy to dużo . Ktoś coś help? PS. Dziś w nocy ten patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Listopad 2015 Cos ruszylo?.. Yaya z 5 na 59m Otamendi z 29 na 26... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Listopad 2015 (edytowane) Panowie bogacze: Krystynka czy Messi??. Messi u mnie już biega od dłuższego czasu ale coś mi nie pasuje i mało go w ataku jak dla mnie (worki med/low) porównując do zawodników z workiem High w ataku jak kołek Bejl, Willian czy Sanchez grający na PS . Ktoś ma obu w składzie albo testował i może się podzielić info czy Krystynka bardziej ofensywna się wydaje? Zastanawiam się nad zmianą i CRa na PS (LS Hazardzik u mnie) ale 200k na testy to dużo . Ktoś coś help? PS. Dziś w nocy ten patch? Testowałem Messiego i mi się lepiej gra Costą na rw, swego czasu też go sprzedałem i teraz lata żeluś na lw a na rw Costa i jest git. O kurde ty chcesz go na rw? to już wolałbym go dać na st :) Edytowane 29 Listopad 2015 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Listopad 2015 Z W/R jest różnie. Wszystko zależy jaki W/R mają inne karty. Czy się uzupełniają. Wiesz jak jest z kartami. U jednego grają, a u drugiego nędza. To nie jest karta do prowadzenia piłki. Jak mu podasz do wykończenia, to niszczy. Vieri może mu buty wiązać. Kilka strzałów oddałem w środek bramki, bo za bardzo się pieściłem. Później dłużej wciskałem X i GK przeciwnika nawet się nie rzucał. Ma pierdolnięcie. Topowe wykończenie. Ja nie biegam z piłką przy nodze, przede wszystkim staram się rozgrywać i używam dużo prostopadłych podań. Dlatego pytałem, bo on ma niby medium w ataku. Dobrze wychodzi na pozycję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Listopad 2015 Nie draznia dupiate worki costy?Ni z przodu a tym bardziej z tylu -medium/low Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukk 40 Napisano 29 Listopad 2015 Cyber Monday crash Inc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 29 Listopad 2015 Czy będzie krasz to się okaże :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Listopad 2015 (edytowane) Srasz nie krasz, ja już tym zyebom z Kanady nie wierzę. Blame Canada! Viva la ressistance! Czyli w poniedziałek o 6:00 ma się zacząć cyber poniedziałek? Edytowane 29 Listopad 2015 przez Van der Fck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Listopad 2015 (edytowane) Nie draznia dupiate worki costy? Ni z przodu a tym bardziej z tylu -medium/low Właśnie identyczne workraty ma Pauleta, dlatego dopytuję kolegę Pessimista Edytowane 29 Listopad 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 29 Listopad 2015 (edytowane) Na cam to ok, bo on jest między cm a st wiec tu dogra tam strzeli i jest ok. No ale jak ma być atakerem a jest w środku to jest dupa.. Edytowane 29 Listopad 2015 przez Van der Fck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 29 Listopad 2015 Nie draznia dupiate worki costy? Ni z przodu a tym bardziej z tylu -medium/low '' Ja tam w ogóle nie odczuwam jego worków, śmiga jak szalony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 29 Listopad 2015 (edytowane) Cyber Monday crash Inc Przynajmniej Vardy na rynku bedzie :)Standardowo szklana kula :) Jestem ciekaw, czy Vardiego nie wrzuca ponownie. :p Najsłabsze totw sie szykuje. Edytowane 30 Listopad 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukk 40 Napisano 30 Listopad 2015 Zaczęli od paczek po 35 k, idę spać co za firma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 30 Listopad 2015 Pierwsza karta rare w tym roku za wersje przedpremierowa deluxe, Gibbs. Drop w tych paczkach ujowszy jak w daily giftac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 30 Listopad 2015 Jako, ze przespalem BF a teraz ceny zaczynaja delikatnie spadac mysle o skladzie 433. Ktory wg Was wybrac ? 1. http://www.futbin.com/16/squad/99563 czy 2. http://www.futbin.com/16/squad/99565 Glownie chodzi o lewa strone. Ribery VS Ntep Matuidi VS Yaya Otamendi VS Koscielny Miedzy nimi wybieram, bo atak i prawa strona nie do ruszenia poki co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 30 Listopad 2015 Ja bym wziął sobie ten drugi składzik tylko Yaya bym zastąpił kimś innym .Miałem go już trzy razy i za każdym mnie zawodził to już nie ten sam Toure co z 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 30 Listopad 2015 To właśnie Ribery i Yaya są głównymi bohaterami tych składów. Yaya jest świetny, w żadnej fifie nie gralo się nim tak dobrze jak teraz. Idealny do ostrzału zza 16m. Na początku jak go miałem to strzelił hatttricka finezyjnymi zza pola karnego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 30 Listopad 2015 To właśnie Ribery i Yaya są głównymi bohaterami tych składów. Yaya jest świetny, w żadnej fifie nie gralo się nim tak dobrze jak teraz. Idealny do ostrzału zza 16m. Na początku jak go miałem to strzelił hatttricka finezyjnymi zza pola karnego..Dokrecasz finezyjne? Bo nie moge die tego oduczyc i zawsze dokrecam do bramkarza, od wirtualnej gwiazdy mi zostalo. W 14 i15 fajnie krecilo, teraz wszystko idzie do srodka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 30 Listopad 2015 To bier ten pierwszy bo jak dobrze Ci się gra Toure i lubisz Riberego to nad czym tu myśleć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 30 Listopad 2015 Nad tym, że nie mam Riberyego i Yaya w jednym składzie i musze wybrac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 30 Listopad 2015 (edytowane) Dokrecasz finezyjne? Bo nie moge die tego oduczyc i zawsze dokrecam do bramkarza, od wirtualnej gwiazdy mi zostalo. W 14 i15 fajnie krecilo, teraz wszystko idzie do srodka Z dystansu nadal wali sie tak samo, po kacie w dlugi rog, bez szans na obrone, mistrzem u mnie w tym jest Junuzovic ;) aha i nie trzymac sprintu to podstawa no i strzal samym kwadratem. Edytowane 30 Listopad 2015 przez F3niX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 30 Listopad 2015 U mnie sporo strzałów zza pola karnego wchodzi kiedy strzelam w pełnym biegu będąc ustawionym prawie centralnie z L2. Wtedy strzelam "po krótkim". Strzały z około 20 metrów wchodzą jak w masło takim Jamesem, Benzemą czy nawet Koke i Banegą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach