F3niX 943 Napisano 11 Styczeń 2016 (edytowane) FIFA/FIFPro World XI 2015: Buffon; Alves, Chiellini, Ramos, Marcelo; Iniesta, James, Pogba; Cristiano, Messi i Neymar. Na 90% taki będzie TOTY Nope ;>Neuer Marcelo, Silva, Ramos, Alves Iniesta, Modric, Pogba Messi Neymar, CR Edytowane 11 Styczeń 2016 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruch 26 Napisano 11 Styczeń 2016 FIFA/FIFPro World XI 2015: Buffon; Alves, Chiellini, Ramos, Marcelo; Iniesta, James, Pogba; Cristiano, Messi i Neymar. Na 90% taki będzie TOTY dobra pomyliłem się :P kiepski przeciek miałem Neuer; Alves, T. Silva, Ramos, Marcelo; Iniesta, Modric, Pogba; Cristiano, Messi i Neymar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 11 Styczeń 2016 (edytowane) Ktoś skupił wszystkich IF Boatengów na XO. Dalej uważam, że IF Neuer za tą kasę co kupiłem, to dobry deal - nie był nigdy tak nisko, zawsze powyżej 500k. Edytowane 11 Styczeń 2016 przez MaxyM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 11 Styczeń 2016 1.5kk na koncie. Dawać te TOTY, crash i będzie można kupić Deco i Weaha, do nich dobrać kilku statystów i pograć do końca edycji ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 11 Styczeń 2016 A ja czekam na wysyp kart chemii,stylu itp. Napitolę tego ile sie da Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 11 Styczeń 2016 (edytowane) A ja czekam na wysyp kart chemii,stylu itp. Napitolę tego ile sie da Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na jakie warto polowac i w jakich cenach zeby sprzedac pozniej z zyskiem min 500 coins? :P bo z czego co pamietam to tylko hunter cos tam kosztowal ehh pamietam te poczatki handlu w tej edycji, zassalem dwa autoclickery z neta, ustawilem sobie ruchy myszka na odswiezanie pod 1 bind a pod 2 zeby kupowalo, wtedy jako tako dalo sie cos wyrwac a teraz?... sprzedaja na allegro za pare dych autobuyery chociaz to pewnie dziala na podobnej zasadzie tyle ze odpala sie automatycznie a nie ze recznie trzeba wciskac. Ciezko bedzie cos wyrwac.. Edytowane 11 Styczeń 2016 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 11 Styczeń 2016 Boateng kupiony za 200K o 11:30, wystawiłem za 340K przed minutą i sprzedany... :) Teraz wystarczy poczekać i odkupić za 200K w tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 11 Styczeń 2016 na jakie warto polowac i w jakich cenach zeby sprzedac pozniej z zyskiem min 500 coins? :P bo z czego co pamietam to tylko hunter cos tam kosztowal ehh pamietam te poczatki handlu w tej edycji, zassalem dwa autoclickery z neta, ustawilem sobie ruchy myszka na odswiezanie pod 1 bind a pod 2 zeby kupowalo, wtedy jako tako dalo sie cos wyrwac a teraz?... sprzedaja na allegro za pare dych autobuyery chociaz to pewnie dziala na podobnej zasadzie tyle ze odpala sie automatycznie a nie ze recznie trzeba wciskac. Ciezko bedzie cos wyrwac.. 500 coins...,to nie do mnie Ja kupuje karty chemii rożnej maści i wystawiam z przewidywanym zyskiem ok 300 coins. Przy 30-40 sprzedanych dziennie kartach to w moim przypadku jest spory profit. Jestem drobnym ciułaczem i takie kwoty bardzo mnie cieszą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 11 Styczeń 2016 Od ktorej paki z Toty? Dobrze pamietam, ze w tamtym roku bylo od 23? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 11 Styczeń 2016 (edytowane) Od ktorej paki z Toty? Dobrze pamietam, ze w tamtym roku bylo od 23? niby o 21, ale jeden cos napisze i reszta kopiuje... mialy tez byc dzis o 19 takze tego :P... 2 dzisiejsze darmowe trzymam + zagram sobie zaraz jakiegos drafta zeby chociaz te za 7,5 dropnelo. Wszystkie karty toty beda w sobote i wtedy bedzie otwieranie dali za 15 i 25k, meh na xklocku juz sie pojawiaja karty na rynku, Alves, Ramos, Marcelo... Edytowane 11 Styczeń 2016 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 11 Styczeń 2016 I w sobotę można się spodziewać chyba najwiekszych obniżek,dobrze myślę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
depcik94 33 Napisano 11 Styczeń 2016 (edytowane) Ciekawe co ja trafie do wydania marne 50k hehe jak będzie chociaż zawodnik powyżej 80 ovr to będzie dobrze :) Edytowane 11 Styczeń 2016 przez depcik94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 11 Styczeń 2016 Skąd do cholery tyle kart TOTY na XO - jak ich nie ma w paczkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 11 Styczeń 2016 (edytowane) dopiero teraz paczki zrobily sie niebieskie a ludzie po prostu maja farta :p nie dosc ze dropnac cos powyzej 80 ovr to cud a co dopiero karte toty... Edytowane 11 Styczeń 2016 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 11 Styczeń 2016 Skąd do cholery tyle kart TOTY na XO - jak ich nie ma w paczkach? Są, tylko tego nie ogłosili jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 11 Styczeń 2016 Ha, ktos wystawił Ramosa za 960k, nie zdążyłem go kupić, bo bym trochę zarobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 11 Styczeń 2016 Ha, ktos wystawił Ramosa za 960k, nie zdążyłem go kupić, bo bym trochę zarobił.I nie zdazysz, teraz wszystkie maszyny we wszechswiecie sa nań nastawione :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 11 Styczeń 2016 Otwieracie te paki za 25k? Czy pierdolicie i za 7,5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 11 Styczeń 2016 Pierdolimy i nic nie otwieramy ;) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 11 Styczeń 2016 Ja juz 2k FP wyjebalem i same gowna. Achhhh, klasyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 11 Styczeń 2016 Coś czuję, że ktoś tu totasa trafi i nie będzie to Maxym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 11 Styczeń 2016 O [ciach]. Chociaz cos. Trafiony totw kościelnego. Chociaz to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 11 Styczeń 2016 O kurwa. Chociaz cos. Trafiony totw kościelnego. Chociaz to :)A wydane...?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 11 Styczeń 2016 5k FP. Ale widze ze ten kościelny juz nawet poniżej 100k chodzi. Masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 11 Styczeń 2016 Ha, ktos wystawił Ramosa za 960k, nie zdążyłem go kupić, bo bym trochę zarobił. Dobrze, że nie kupiłeś, bo byś nie zarobił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach