baku83 511 Napisano 8 Luty 2016 Pewnie nikt już nie gra w ten shit :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 8 Luty 2016 Lewy https://youtu.be/LURDjcCy7fw Obczailem Twoj filmik i przypomnialo mi sie, ze tez kiedys nagrywalem bramki NIF Lewego. https://www.youtube.com/watch?v=Qs7dOSZRsJk Obejrzalem tez swoj i po tych filmikach, to nie idzie sie doszukac jakiejs szczegolnej roznicy. Tymi kartami trzeba pograc. Mi np HERO Lewym gra sie lepiej z tego wzgledu, ze czuc wiekszą siłę i ma mocniejsze uderzenie. Z drugiej strony, za krotko tez gralem zeby opinie wyglaszac. Na pewno latwiej by bylo doszukac sie roznic np w karcie NIF Neymar i TOTY Neymar albo analogicznie u Messiego. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 8 Luty 2016 Jak tam wasze Martinezy? :P bo u mnie od czasu ogloszenia transferu sprzedal sie jeden za 9,7k wiec kupilem jeszcze z 2-3 i jest ciezko, relistuje i relistuje (mam z 7 kart) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinkyPL 94 Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) U mniee poszlo łącznie 5 za 10 i tyle, mam chyba z 20 jeszcze. Ale nie pali się. Mi się wydaje że on ciągle z paczek wypada Sent from my SM-G928F using Tapatalk Edytowane 8 Luty 2016 przez pinkyPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 8 Luty 2016 Jak tam wasze Martinezy? :P bo u mnie od czasu ogloszenia transferu sprzedal sie jeden za 9,7k wiec kupilem jeszcze z 2-3 i jest ciezko, relistuje i relistuje (mam z 7 kart) Wtopiłem niemiłosiernie, a Ty mi jeszcze o nim przypominasz...wrr ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 8 Luty 2016 Cała bbva na liście,zobaczymy co z tego wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 8 Luty 2016 Musze sie pochwalic, ze moj sklad wypalil :D Lewy 91 jest niesamowity, 5 meczow 8 bramek, to z jaka latwoscia wychodzi na pozycje to jest cos pieknego i nie przeszkadza w ogole to ze ma med/med! Swietnie uzupelniaja sie z Tevezem. Pomoc daje rade, Khedira robi robote w obronie, Vidal z Pereyra po bokach pracuja pod obiema bramkami, a Muller na CAM zaskakuje mnie podaniami i strzalami, troche brakuje mu gibkosci ale daje rade :) Z obrony rowniez jestem zadowolony, para stoperow Boateng i Chiellini sa nie do przejscia, po bokach biegaja Alaba z Lichtstainerem. A na bramce nie kto inny jak Neuer (pierwotnie mial byc Leno, ale starczylo mi kasy na Manuela). Ogolnie jestem bardzo zadowolony z tego skladu :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Luty 2016 Grałem dziś z gościem, co mnie strasznie denerwował. Każda piłka na prawe skrzydło do Douglasa Costy, bieg do wysokości pola karnego i wjazd w pole karne. Po 20 min był 2:0 dla niego, bo raz mi tak strzelił, drugi raz po karnym, bo wpadł mi na obrońcę. Miałem już olać i odłożyć pada, ale myślę sobie "nie, nie dam prostakowi satysfakcji, będę walczył!". No i dostał 4 gole, a na skrzydłach cofałem się do pola karnego i tam go blokowałem. Ale co najśmieszniejsze? Gościu grał tylko na tego Costę i biegł w pole karne, nic więcej. Każda piłka na prawe skrzydło i jazda. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Luty 2016 (edytowane) Wczoraj wyciągnąłem z 0:4 na 5:4... To tylko gra ale czułem się jak Roy Jeremy. :) Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Lewy 91.. . Brać, brać... on z 8 chm jest jednym z 2/3 najlepszych kart SC w tej edycji. Tylko za pozostałe 2 trzeba zapłacić 850k plus... a on będzie miał upa. Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Edytowane 9 Luty 2016 przez MaxyM 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 9 Luty 2016 Grałem dziś z gościem, co mnie strasznie denerwował. Każda piłka na prawe skrzydło do Douglasa Costy, bieg do wysokości pola karnego i wjazd w pole karne. Po 20 min był 2:0 dla niego, bo raz mi tak strzelił, drugi raz po karnym, bo wpadł mi na obrońcę. Miałem już olać i odłożyć pada, ale myślę sobie "nie, nie dam prostakowi satysfakcji, będę walczył!". No i dostał 4 gole, a na skrzydłach cofałem się do pola karnego i tam go blokowałem. Ale co najśmieszniejsze? Gościu grał tylko na tego Costę i biegł w pole karne, nic więcej. Każda piłka na prawe skrzydło i jazda. Niech ktoś mi kur*a wytłumaczy, dlaczego taka duża część graczy gra tym cholernym "stylem"... To w sumie żaden styl, to wykorzystywanie ułomności gry i chodzenie na łatwiznę, zero umiejętności, zero wizji jakiejkolwiek gry, tylko wchodzenie tymi demonami szybkości ze skrzydła w pole karne i liczenie na wejście do bramki lub na karnego. Co za ludzie w tą FIFE grają to jest masakra. Wczoraj wyciągnąłem z 0:4 na 5:4... To tylko gra ale czułem się jak Roy Jeremy. :) Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Lewy 91.. . Brać, brać... on z 8 chm jest jednym z 2/3 najlepszych kart SC w tej edycji. Tylko za pozostałe 2 trzeba zapłacić 850k plus... a on będzie miał upa. Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Ja go właśnie kupiłem na handel za dobrą cenę, ale kilkunastu meczyków nim nie odmówię :D Mam nadzieję, że się sprawdzi u mnie to co piszesz. Z jakimś chemistrym stylem nim orasz? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Luty 2016 Marksman (jak czegoś nie popieprzylem). Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 9 Luty 2016 Lipa z chętnymi na bbva,jak na razie poszedł Iniesta if,Alves i Alves ,no nic...,zbieramy dalej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 9 Luty 2016 Jest w bundeslidze jakis CAM o zwinnosci podobnej do Dybaly/Mertensa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 9 Luty 2016 Kagawa, Tylko jego to wiatr przewraca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 9 Luty 2016 baku jeszcze jest Thiago, Gotze i Meyer. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 9 Luty 2016 Kagawa, Tylko jego to wiatr przewraca baku jeszcze jest Thiago, Gotze i Meyer.Dziekuje Panowie, zapomnialem w sumie o Thiago, ale z nim chyba troche zgrania mi spadnie. Z Gotze bedzie full zgrania, wiec tez wyprubuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 9 Luty 2016 W fifie 15 robiłem sieke gundoganem na cam. Może w tej edycji też zapali.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Luty 2016 W fifie 15 robiłem sieke gundoganem na cam. Może w tej edycji też zapali.. Na XO praktycznie w każdym składzie z Bundes jest Gundogan. A ja zapomniałem, że w Serie A znów pojawił się Kevin Prince Boateng! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 9 Luty 2016 Na XO praktycznie w każdym składzie z Bundes jest Gundogan. A ja zapomniałem, że w Serie A znów pojawił się Kevin Prince Boateng! :D Ale który Gundogan? Nif jest słaby jako CAM i jako CM, a if kosztuje dwa razy więcej niż if Castro, a jest od niego gorszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Luty 2016 Sif Kruse na CAM, lewa noga odrazu na cmentarz wysyła. Super mi się nim grało bo ludzie go lekceważyli, trochę miejsca mi zostawił taki kolo i lewa noga 1:0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 9 Luty 2016 Grałem dziś z gościem, co mnie strasznie denerwował. Każda piłka na prawe skrzydło do Douglasa Costy, bieg do wysokości pola karnego i wjazd w pole karne. Po 20 min był 2:0 dla niego, bo raz mi tak strzelił, drugi raz po karnym, bo wpadł mi na obrońcę. Miałem już olać i odłożyć pada, ale myślę sobie "nie, nie dam prostakowi satysfakcji, będę walczył!". No i dostał 4 gole, a na skrzydłach cofałem się do pola karnego i tam go blokowałem. Ale co najśmieszniejsze? Gościu grał tylko na tego Costę i biegł w pole karne, nic więcej. Każda piłka na prawe skrzydło i jazda. Wczoraj odpaliłem FUT na nowym koncie, zagrałem mecz w 10 lidze, w której przeciwnik dostał 4(!) karne :D. W sezonach zwykłych bilans 40:10, a tu wchodzę i od razu czuję drukowanie wyniku :D Zagrałem sobie też draft, TOTY Pogba i TOTY Neymar to prawdziwe szatany. Pogba jest niesamowity, piłkarz, który umie wszystko, nie do zatrzymania. BTW. chyba nigdy nie handlowało się tak łatwo, posiedziałem wieczorkiem i dziś rano już stać mnie na Teveza, a w międzyczasie nabyłem Palacio i Perina. Czuję kolejny ban w powietrzu ;] 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Luty 2016 Pochwal sie czym dilujesz bo u mnie ostatnio mega zastój Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 9 Luty 2016 Piłkarzami do 1000 coins. Skupuję po 700-750 i wystawiam po 1000. Na razie nie mam złota na grube interesy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 9 Luty 2016 (edytowane) Ale który Gundogan? Nif jest słaby jako CAM i jako CM, a if kosztuje dwa razy więcej niż if Castro, a jest od niego gorszy. Nie zgadzam się. Gundogan to tak samo jak Boateng jeden z najlepszych pomocników w grze. Zawsze mają coś więcej niż inne karty bo są pupilkami EA. Można ich postawić w pomocy na każdej pozycji nawet CDM i sobie poradzą. Największe zalety Gundogana to umiejętność rozgrywania piłki połączona z bardzo dobrym ustawianiem w defensywie. Ta karta sama ustawia się do przecięcia podania a jak ma już piłkę przy nodze to można jego świetnymi podaniami rozpoczynać akcje. Boateng to taki trochę przechodzony Pogba. Wielki, silny, z bardzo dobrym strzałem i 4* sztuczek oraz słabszej nogi. Bardzo dobrze zbalansowana karta, która niczego nie robi świetnie, ale wszystko potrafi zrobić bardzo dobrze Edytowane 9 Luty 2016 przez Awruk87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Luty 2016 @maxym wczoraj mnie zainspirowałeś. Uzbieram i będę masakrował leszczy. Bo Ci lepsi będą masakrować mnie ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach