Skocz do zawartości
Patricko

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

Te pdananie to bzdura ja często mam ponad 80+% a i tak nie umie grać :) al e nie o tym chcia łęm, wczoraj pierwszy raz w futa czułem co to są dopalacze od ea strasznie dziwny mecz zagrałem do przerwy 0:0 koleś nie istniał poprostu, ja 14 strzałów on jeden niiecelny, posiadanie piłki 65% dla mnie, poprostu koleś nie istniał ale waliłem głową w mur nic nie wchodziło a po przerwie co?

Jego zawodnicy dostali bosta zajebistego i dostałem 7 bramek w plecy :biggrin: ha ha ha zastanawiałem się czy może ktoś inny pada nie wziął ale to nie możliwe poprostu moi zawodnicy przestali grać w piłkę, poprostu tylko byli na boisku w drugiej połowie nic innego o nich nie można powiedzieć po przerwie, a mój bramkarz co strzał to puszczał gola z każdego strzału  jakby się gra zwierchała :biggrin: Pierwszy raz w futa miałem aż tak dziwny mecz.

Edytowane przez Malix7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj na własne życzenie zostałem w 3 lidze. 3 mecze do końca i brakuje 3pkt. Pierwszy mecz na fajna bundes, reusem, robbenem itd po wyrównanej grze 2-2, drugi z tania serie A i niestety chłopaki wzięli sobie wolne, 3 strzały 3 gole 0-3, i mecz o awans 1-1 ale takich co nie strzelalem to szok, nie zganiam na grę bo to bez sensu. Tevez się zacial jak Aguero kupiłem, chyba foch bo mu kapitana zabrał

Edytowane przez Lukk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pic or didnt happen

Zagraj ze mną to zobaczysz jaki mam styl. Ja po prostu dużo klepię. W sezonach mam średnią 82%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagraj ze mną to zobaczysz jaki mam styl. Ja po prostu dużo klepię. W sezonach mam średnią 82%.

Potwierdzam, duzo klepie :biggrin:

Ja przestalem klepac i próbowac na sile miec wieksze posiadanie niz przeciwnik, i nagle lepiej sie gra. Wrocilem do tego co od lat mnie bawilo i przynosilo jakies tam sukcesy, gra obronna i gra kontrą.

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dziś mam nadzieję uda się nam sprawdzić Twój nowy stary styl evo, wczoraj nie mogłem już zagrać, dziewczyna przejęła kontrolę nad PS4 i uruchomiła playera ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dziś mam nadzieję uda się nam sprawdzić Twój nowy stary styl evo, wczoraj nie mogłem już zagrać, dziewczyna przejęła kontrolę nad PS4 i uruchomiła playera ;)

Tego TVN player powinni wydupic. Od 3 dni oglądam modelki, na wspólnej i geslerowa zamiast grać pięknie..
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomozcie. Nie umiem grac w ta gre. Caly czas dostaje baty. Mam serie a, 4.2.3.1, i dobrych grajkow. Problem w tym ze ja nie mam komu podawac. Caly czas moi zawodnicy chowaja sie za przeciwnika, albo biegaja bez sensu. Nie umiem tworzyc systuacji zagrozenia, bo caly czas nie mam nawet komu podac. Ni to dolem ni gora, miniecie przeciwnika i wypracowanie lepszej pozycji blisko pola tez nic nie daje bo moi zaraz uciekaja w miejsca takie ze bez sensu im podawac. Do tego dochodzi to ze przeciwnik biegnie sobie jednym pionkiem, a moi zamiast mu zabrac, to przebiegaja sobie obok niego chociaz stal przy przeciwniku. Gram mecz, wiem co dokladnie zrobi przeciwnik i w ktora strone pobiegnie, ale nic nie moge zrobic, bo daje gajge w jedna strone, a moj pion i tak sam sobie zbiega w druga.Jak ja probuje sobie jednym typem przebiec(bo nie ma komu podac) to albo pilka mu odzkakuje na 3 metry, albo moj zawodnik wbiega w mojego, albo przeciwnik zabierze, nawet jak stoi kawalek od niego. Ja probowalem wszystkiego. I sprintu i bieg z L2 (ps4) i L2 i R2 i ciezko mi minac przeciwnika, bo wbiega we mnie i mnie kasuje, nie wazne czy jest za mna czy obok czy przed, a ja jak probuje odebrac to nagle jakas sila go odpycha od przeciwnika i tylko majta sie jak smrod po gaciach wokol niego, robiac przy tym paralityczne ruchu noga i przez to juz calkiem zostawajac za przeciwnikiem.

Kolejna sprawa mam pilke, podbiega przeciwnik, mam go za plecami z jeden metr pilka z przodu mojego pilkarza. Przeciwnika nagle robi ruch jakby kopal pilke, a pilka ucieka z pod moich nog. Jak w to grac? Jest jakis poradnik obszerny? Gralem w 13 to caly czas mistrzostwo 1szej ligi, a tu nie moge nawet akcji zrobic. A jak sie uda to moj pilkarz blokuje moj strzal. Macie jakies porady??

Wysłane z Samsunga Note 4 N910C

Edytowane przez FunkdocPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co dokładnie chodzi z tym BF? Będą jaskieś mega paki czy cuś? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te moje klasyfikowanie za pomocą % podań to jeżeli chodzi o moja grę gdzie ja zawsze grałem piłką. Chodzi też o wdrażanie tego w życie z gośćmi o podobnym skilu do naszego, byle kolka w pucharach rozklepac to nie sukces ale zagrać równy sezon w 1 lidze jest ciężko.

I jak ktoś od zawsze grał inaczej to nie widzę sensu aby zmieniał to po moim wpisie.

Ja też mam różne mecze, jak rywal gra na def wtedy próbuje podaniami, a jak widzę, że gram z jakimś wariatem od mega pressingu to górne długie posylam. Klepanko nie zawsze działa i jest skuteczne.

Polecam szczególnie na gości którzy w obronie dają grać kompowi, akcja 1,2 na ścianę i szczur trójkątem do wybiegajacego

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany już niedługo trafią na stałe do mojego klubu(BF :P)  moje ulubienice mowa tu o Aguero i D.Silva .Davidem już grałem i wiem na co go stać ale Kun bedzię tak zwaną swieżynką i az mi się po nocach sni jak walne Tadkowi bramę z 65 metrów :biggrin:. Ograłem już wszystkie możliwe formacje i 4231 najbardziej mi podeszło starałem się dobierać zawodników pod tą formację i mój styl gry .Prosił bym jednak kolegów z większym ograniem i znajomością zawodników i ocenę tego składu   http://www.futbin.com/16/squad/72071  .Na ławce są zawodnicy którzy mogą zastąpić tych z pierwszego składu a może da się lepiej to poskładać więc liczę na waszą pomoc .De gea jak starczy też jest brany pod uwagę bo jak gram przeciwko niemu to robi jakiś fiku miku i rzadko kiedy mu mogę załadować bramę .

ps. Gdzie się sprawdza te statystyki podań strzałów itp.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na futbin.com zakładka player information

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@staryczlowiek

Jak dla mne Fernandinho w tej grze jest daremny. Nic nie wnosil u mnie. Jest kilku kepszych na tę pozycje chocby ramires ktory szybkoscia zrobi Ci roznice

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co dokładnie chodzi z tym BF? Będą jaskieś mega paki czy cuś? ;)

Promocje, dużo paczek możliwe, że LR się pojawia a do tego pierwszy raz w tej edycji powinny być paczki po 100k :D

Pany już niedługo trafią na stałe do mojego klubu(BF :P)  moje ulubienice mowa tu o Aguero i D.Silva .Davidem już grałem i wiem na co go stać ale Kun bedzię tak zwaną swieżynką i az mi się po nocach sni jak walne Tadkowi bramę z 65 metrów :biggrin:. Ograłem już wszystkie możliwe formacje i 4231 najbardziej mi podeszło starałem się dobierać zawodników pod tą formację i mój styl gry .Prosił bym jednak kolegów z większym ograniem i znajomością zawodników i ocenę tego składu   http://www.futbin.com/16/squad/72071  .Na ławce są zawodnicy którzy mogą zastąpić tych z pierwszego składu a może da się lepiej to poskładać więc liczę na waszą pomoc .De gea jak starczy też jest brany pod uwagę bo jak gram przeciwko niemu to robi jakiś fiku miku i rzadko kiedy mu mogę załadować bramę .

ps. Gdzie się sprawdza te statystyki podań strzałów itp.

Nie podoba mi się ten Rooney na CCAM a konkretnie nie podobają mi się jego pracowitości. CCAM to najważniejsza postać w tej formacji i on będzie najczęściej miał okazje na strzelanie bramek a przez wyższa pracowitość w obronie może trochę zawodzić. Zamieniłbym go miejscami z De Bruyne i powinno być lepiej

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

az mi się po nocach sni jak walne Tadkowi bramę z 65 metrów

Ew. Jesli strace przytomnosc po flaszce ;P

...choc wczoraj tak mialem

...bez flaszki nawet i o dziwo mic nie wystwilem po promocji, jedynie Ramiresa na 12h

Edytowane przez O.Tadeusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego TVN player powinni wydupic. Od 3 dni oglądam modelki, na wspólnej i geslerowa zamiast grać pięknie..

Żeby jeszcze dało się oglądać. Ten program się psuje częściej niż fifa się wiesza przy szukaniu przeciwnika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeden problem Piachu. Grajac w 1 lidze nie zawsze grasz z ludzmi z tej ligi. Analogicznie mozna byc w nizszych ligach a grac z ludzmi z wyzszych. Kiedys grajac w 6-7 gralem z typami z 1-2, bo moje elo bylo porownywalne do nich. Tu jest taki system a nie, ze dobiera z tych samych lig. Wszystko sprowadza sie do naszego ELO rating. Jak ktos nie wie co to jest, to polecam google.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

F3niX Wytłumacz to po Polsku bo np. ja to znam oprócz naszego Ojczystego ruski i na tym się kończy moja edukacja językowa

Verbatimek

Baines jest kozakiem i mimo jego szybkości bodajże 75 robi robotę w defensywie oraz ataku .Ma świetny rzut wolny jeżeli nie masz kogoś do stałych fragmentów gry on podoła wyzwaniu .Fajnie się podłącza pod akcje w ofensywie ale jak potrzeba go w obronie też można na nim polegać .

Edytowane przez Stary człowiek
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

F3niX Wytłumacz to po Polsku bo np. ja to znam oprócz naszego Ojczystego ruski i na tym się kończy moja edukacja językowa

Nie marnuj czasu chlopakowi. Nie ma sensu o tym pisac, wez se wygogluj zawezmij ;D Edytowane przez O.Tadeusz
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzecia liga wcale nie świadczy o twojej " cienkosci". Ja bujam sie miedzy 6-8 ligą i już przestałem sie wkur....

Wziąłem sobie do serca to co pisał Piachu na temat dokładności podań i mój bilans jak na te umiejętności to 79%

Zdaje sobie sprawę w jakich ligach latam,ale od czegoś trzeba zacząć. Odkleiłem palec od sprintu i jakoś leci

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zrobiłem podobnie tez odkleiłem palec od sprinta i lepiej sie gra i podaje ale ciagle 5 liga juz 5 raz sie w niej utrzmuje 4 porazki z rzedu pozniej 4 winy i tak caly czas.

Edytowane przez joseph969

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykładowo kiedy spadlem z 1 l to drugą rozbijam mistrzostwem i znowu jestem w pierwszej. Gdybym miał mało meczów to może w/l ratio miało by znaczenie, a w wypadku gdy kilka meczów nic nie znaczy jakie jest wytłumaczenie tego, że w pierwszej gra mi się ciężej, a druga to żadne wyzwanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weźcie nie piszcie o odklejaniu palca od sprintu, bo traficie do książki o bzdurach z pssite forum.

I jeszcze się okaże, że nie tylko ja "zalewam to forum absurdem" :)

Edytowane przez Sithman
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Promocje, dużo paczek możliwe, że LR się pojawia a do tego pierwszy raz w tej edycji powinny być paczki po 100k :D

Nie podoba mi się ten Rooney na CCAM a konkretnie nie podobają mi się jego pracowitości. CCAM to najważniejsza postać w tej formacji i on będzie najczęściej miał okazje na strzelanie bramek a przez wyższa pracowitość w obronie może trochę zawodzić. Zamieniłbym go miejscami z De Bruyne i powinno być lepiej

Były już paczki po 100k w weekend

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi