LonsFenomenoo 160 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Nie zgadzam sie z toba Cwir :) Fifa nie ma wiele wspólnego z Pesem. Dla mnie kazdy mecz online w Fifa to Dejavu. W Fifa nie ma przede wszystkim gry na przetrzymanie, na grę piłką, bo odstępy miedzy zawodnikami sa bardzo małe. Kazdy, każdego kryje co do centymetra. Ty podajesz to juz obok na plecach masz przeciwnika i to wymusza na tobie znow klepe. Zaczyna sie gra w dziada :) fajnie to wyglada na pierwsze 30 meczy online, potem juz flaczki z olejem. Edytowane 15 Sierpień 2014 przez LonsFenomenoo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 15 Sierpień 2014 W dziadka gralem tysiace razy na zywo i mi sie nie znudzil. Gdy klepie innych w fifie jak dzieci, to mam satysfakcje. Wlasnie to jest w pilce piekne, dlatego fifa nir kest dla mnie flakami z olejem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 15 Sierpień 2014 Filmiki sa o kant tyłka ale oglądając te dwa bez wątpienia to Pes 2015 pod względem mechaniki prezentuje sie lepiej. Havok robi swoje w tym aspekcie. Pes 2015 Fifa15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba82 22 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Holandia - Brazylia http://uk.ign.com/videos/2014/08/15/pes-2015-holland-vs-brazil-full-match-gamescom-2014 I jeszcze taka fota: Edytowane 15 Sierpień 2014 przez seba82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 15 Sierpień 2014 Co do filmików wyżej: - Znowu "katowanie" trójkąta, - Znowu żadnej bramki zza pola karnego, - Znowu bramka z dobitki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 15 Sierpień 2014 Wie ktoś może czy w końcu zmienią tych drętwych komentatorów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba82 22 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Wie ktoś może czy w końcu zmienią tych drętwych komentatorów ? Tak, Szpakowski i Szaranowicz podobno ma ich zastąpić. Edytowane 15 Sierpień 2014 przez seba82 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 15 Sierpień 2014 Co do filmików wyżej: - Znowu "katowanie" trójkąta, - Znowu żadnej bramki zza pola karnego, - Znowu bramka z dobitki. No tragedia ... Bramkarz wyjął mocny strzał z kilku metrów ,ale trafiła niestety pod nogi napastnika. To że ktoś katował trójkąt to bardzo dobrze bo widać że jak sie ogarnia gre w obronie to takie podabnia na pewno nie beda jakieś mega skuteczne jak to miało miejsce w 13stce. Kilka fajnych strzalów z za pola karnego było ,ale wydaje mi sie ze nawet na basic strzałach ważne będzie jak wychylimy lewy analog )mam nadzieje że tak włąsnie bedzie ). Nie moge się doczekać dema....,ale jak od zawsze było wiadomo wszystko zweryfikuje online :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 15 Sierpień 2014 No... tylko, że to już któraś bramka z dobitki. W każdym nagraniu przynajmniej jedna tak wpada. Strzały zza pola poza tym, że mocniejsze to wyglądają podobnie jak w 2014. Może się mylę, ale takie na razie sprawiają wrażenie. Obrona to po pierwsze się źle ustawia, zostają dziury- "uliczki" w która można posłać prostopadłą piłkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 15 Sierpień 2014 No cóż Szejk w Fifa nie ma dziur, uliczek bo obrona jest ustawiona co do centymetra. Realistyczne to w ch. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba82 22 Napisano 15 Sierpień 2014 No... tylko, że to już któraś bramka z dobitki. W każdym nagraniu przynajmniej jedna tak wpada. Strzały zza pola poza tym, że mocniejsze to wyglądają podobnie jak w 2014. Może się mylę, ale takie na razie sprawiają wrażenie. Obrona to po pierwsze się źle ustawia, zostają dziury- "uliczki" w która można posłać prostopadłą piłkę. Jak mnie pamięć nie myli, to chyba pierwsza taka brama po złym wybiciu bramkarza, więc nie ma co się spinać, taktykę zaś się odpowiednią ustawi i obronę ogarniemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 15 Sierpień 2014 Się nie spinam, tylko piszę, że to któraś taka bramka, bo to któraś taka bramka. To nie jedyne nagranie, a wydaje mi się, że w każdym pada przynajmniej jedna taka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Szejk Mowi tobie cos 45 min,90 min, momentum, slupki jak lodu, 5 metr i wykonczenie, dziwnie czesto wpadajace bramki z glowek. Tez mowie co widze, takze wiesz... Edytowane 15 Sierpień 2014 przez LonsFenomenoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 15 Sierpień 2014 Lons Z tym, że ja piszę o tym co widzę w wersji 2015, Ty o tym czego na razie nie widać w nadchodzącej edycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 15 Sierpień 2014 https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/C6503A26021109965492153696256_2cfa63166bd.2.1.13580724509719658526.mp4?versionId=7G9.VoQDsF.gAdSXBchdLIFvABDSxt5J Neymarowi prawa noga jedzie jak na lodowisku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) W prezentacjach F14 tez nie bylo tego widac a jak skonczylo sie w finalnej wersji kazdy widzial. Edytowane 15 Sierpień 2014 przez LonsFenomenoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba82 22 Napisano 15 Sierpień 2014 Się nie spinam, tylko piszę, że to któraś taka bramka, bo to któraś taka bramka. To nie jedyne nagranie, a wydaje mi się, że w każdym pada przynajmniej jedna taka. Chyba wszystko widziałem odnośnie Pesa 2015 na Gamescomie co można znaleźć w sieci, jak podlinkujesz ze 2 takie sytuacje, cofnę to co wcześniej napisałem. Poza tym o wyższości jednej piłki nad drugą macie osobny wątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2K_GamesFUN 0 Napisano 15 Sierpień 2014 Podniecacie sie tym jak PES wyglada na filmikach i w opisach jakis ludzi? Przypominam ze pes rok temu na filmikach byl zaje***** a pozniej okazalo sie ze to gunwo. Demo tez wam duzo nie pokaze (przez dwa miechy duzo moze sie zmienic) ale jak konami chce na sile przed premiera fify dac demo to nie moj problem. Nie potrafia wydac jednego pesa od wrzesnia 2013. Przypominam ze od tego czasu wyszly dwie wersje fify - nextgenowa i world cup. Konami nie wydalo nic i jeszcze na wrzesien nie zdazy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Pes 2015 najlepsza gra sportowa na Gamescomie :) Edytowane 15 Sierpień 2014 przez LonsFenomenoo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 15 Sierpień 2014 Daj źródło bo nie mogę coś znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 15 Sierpień 2014 seba82 a co mnie to obchodzi, czy Ty coś cofniesz, czy też nie. Wiem co piszę, nawet w filmie od Playstation access padają dwie bramki z dobitek. Nie pisz tylko, że one są naturalnie, bo naturalnie to bramkarze parują piłkę daleko na aut albo różny, a nie tak jak te dwie. Do tego taka bramka pada bodajże w pierwszym filmie jaki się pojawił i który wrzuciłem na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Daj źródło bo nie mogę coś znaleźć. http://www.ganewo.com/pes-2015-best-sports-game-gamescom-2014.htmlhttps://www.facebook.com/PES?ref=stream Edytowane 15 Sierpień 2014 przez LonsFenomenoo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 15 Sierpień 2014 No to faktycznie w tym roku może będzie dobrze jak nic nie zwalą do listopada. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 15 Sierpień 2014 Gorzej niż w 14 być nie może , tam beta testów chyba nie bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Pokonali Fifa15, NHL oraz 2K Sport. To nie moze byc przypadek. Teraz tylko czekać na nalot fanów konkurencji, ktorzy beda nam udowadniać jak sie wszyscy myla i jaka gra jest lepsza. Edytowane 15 Sierpień 2014 przez LonsFenomenoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach