Skocz do zawartości
pablos_83

Pro Evolution Soccer 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Nie spodziewałem się niczego więcej niż piszesz. PES jest spisany na straty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założenie konta na HK zajmuje 5 minut. Jak się komuś nie chce szukać to macie adres hotelu:

555 Shanghai Street, Mongkok, Kowloon, Hong Kong

Dzięki za adres. Ja dorzucę poradnik jak zakładać konto:

http://www.pssite.com/poradniki-1132-poradnik__jak_zalozyc_i_korzystac_z_konta_na_amerykanskim_playstation_store.html

Na Hongkongu tez juz nie da się pobrać :sad:

Zacząłem pobierać 3 minuty temu, więc raczej się da. Poza tym na PESfan nic nie piszą, że mają usuwać demo tylko dodawać je do kolejnych regionów. Ale po tej informacji postanowiłem nie zwlekać z zakładaniem konta na HK :)

Edytowane przez falcon87pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Hongkongu tez juz nie da się pobrać :sad:

nie wyszukuje? musisz wpisać World Soccer Winning Eleven.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Hongkongu tez juz nie da się pobrać :(

Da sie... Nie strasz ludzi :)

#protip

U nich gra nazywa się Winning Eleven a nie pes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, pojawiał się błąd ale po restarcie konsoli pobiera się :) dzięki za adres!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spodziewałem się niczego więcej niż piszesz. PES jest spisany na straty

cóż za głęboki i przemyślany post. do tego tak wiele wnoszący do dyskusji. dzięki za opinię. jedno pytanie: grałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założenie konta na HK zajmuje 5 minut. Jak się komuś nie chce szukać to macie adres hotelu:

555 Shanghai Street, Mongkok, Kowloon, Hong Kong

Teraz na jakiś hotel będzie pełno kont z Polskiego IP. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz na jakiś hotel będzie pełno kont z Polskiego IP. :biggrin:

nie jakiś. Langham Place Hotel :)

original_Langham_Place_Mongkok_Review-Mo

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawodnicy ładnie reagują na komendy, strzały soczyste (nie wiem czy nie za celne, bo w pierwszej połowie 3 gole strzeliłem spoza 16m), grafika na PS3 "z ząbkami" jak w poprzednich częściach - generalnie pierwsze wrażenie pozytywne w porównaniu z tym kalectwem co nam serwowali przez ostatnie lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany i co z tym demem bo ktoś tu nawet napisał że może go nie być. Gdyby chodziło o inna firme to uznał bym to za głupoty ale to konami więc jestem w stanie uwierzyć że te partacze mogą wszystko spier..Jest to demo na polskim store bo na ppe jest news z aktualizacja a tam ani widu ani słuchu o demie więc jak?. Aha nie obchodzi mnie hong kong tylko polskie store.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem i powiem tak! pes to jest jakiś żart :) nie dziwie się, że ludzie nie argumentuja dlaczego, bo ta gra jest słaba pod kazdym względem. Graficzny dramat, gameplay nie jest zły aby popytać z kumplem na 2 pady, ale taka bieda licencyjna +BIEDA '' ONLINE'' to zamało aby kupić fula. Zastanawia mnie czym się kierował idiota z Konami mówiący, że Fifa to ping-pong lol. W PES jest o wiele więcej miejsca np te '' 40meteow''od bramki i tam dopiero można grać ping-pong haha. Fifa mimo swoich wielu wad to inna klasa inna liga, zadeklarowali pes-a niestety :(

Lepszy filing jest przy strzałach i jak wpadnie gol to naprawdę w PES lepiej to czuć i w tym PES jest z pewnością lepszy od Fifa ale cz y ta różnica sprawi, że wybiorę PES-a? Na 100% nie :)

Edytowane przez BogitoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha. Jak to ale przeciez od chyba miesiąca było mówione że te demo wyląduje własnie dziś i co dziś podają że niema daty dema? Tak jak mówię gdyby to ktos inny zrobił to bym uznał to za chochlik ale gdy robi to konami to można uwierzyć że te imbecyle znowu nawalą. Czyli co dziś się okazało że niema daty dema która jednak była od miesiąca podawana że to dziś? Dobrze rozumuję aż takie żałosne jest konami znowu?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem i powiem tak! pes to jest jakiś żart :) nie dziwie się, że ludzie nie argumentuja dlaczego, bo ta gra jest słaba pod kazdym względem. Graficzny dramat, gameplay nie jest zły aby popytać z kumplem na 2 pady, ale taka bieda licencyjna +BIEDA '' ONLINE'' to zamało aby kupić fula. Zastanawia mnie czym się kierował idiota z Konami mówiący, że Fifa to ping-pong lol. W PES jest o wiele więcej miejsca np te '' 40meteow''od bramki i tam dopiero można grać ping-pong haha. Fifa mimo swoich wielu wad to inna klasa inna liga, zadeklarowali pes-a niestety :sad:

Lepszy filing jest przy strzałach i jak wpadnie gol to naprawdę w PES lepiej to czuć i w tym PES jest z pewnością lepszy od Fifa ale cz y ta różnica sprawi, że wybiorę PES-a? Na 100% nie :)

Chyba z lekka przesadzasz.

Ja jako (i teraz uwaga ulubiony tekst Lonsa) fifowiec który grał kiedyś w PESa ale przesiadł się na fife bo [...] uważam, że ta część wygląda nawet okej.Graficznie to jest cienko jak na nową generacje, oprawa do fify nie ma startu, multi tez pewnie do fify nie będzie miało startu. Ja wybieram oczywiście fife a pesa moze sobie kiedyś kupie jak będzie tani jak woda,bo gameplay poprawili zdecydowanie względem części poprzednich, gdzie to była kupa i po jednym meczu byłem zdziwiony że można coś takiego w ogóle wydać.Tu sie gra nawet przyjemnie,mając na uwadze to co było wcześniej ;)

Reasumując dla mnie PES do gry na kanapie ze znajomym od czasu do czasu moze byc, do multi fifa bez dwoch zdan.

kolega vincent chyba troche przesadnie gnoi Konami - fakt, dziwne ze nie wrzucaja dzisiaj na EU STORE, ALE - jesli tak zalezaloby Ci na tym demie ,to w czasie gdy wylewasz żale na forum miałbyś już założone konto na hong kong a gra by się już pobierała...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na wasze posty musicie być bardzo zaślepieni. Ogladałem zwiastuny fajnie to wyglądało ale w rzeczywistaści totalna klapa.Po pierwszym meczu chciałem wyłączyć, ale dałem jeszcze jednął szanse.Zagrałem kilka meczów i osoby które mówią, że PES jest lepszy od Fify są chyba są jakimś fanbojami. Wygląda jak FIFA 14 na ps3.Trawa jakaś blada, zawodnicy nie chcą wychodzić na pozycje,brak licencji, zawodnicy sztuczni ... Tylko liga mistrzów i europy na plus, ale ile w to mozna grać ? Nawet FIFA 15 z bugami da więcej emocji i radości niż ten PES.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem 4 mecze i tragedia graficznie wiele zmian nie ma kibice na trybunach to skaczące makiety,dzwięk przy strzałach i podaniach strasznie dziwny a piłkarze dalej pogarbieni wyglądają tak samo jak parę lat temu jak to ma być piłka na nową generacje to dziękuje bardzo chyba że za 90 zł będą sprzedawać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żart :) Dla mnie pes jest duzo lepszy od fify pod względem gameplayu ..mało tego ..nokautuje ją ... Trzeba być ślepym jak się tego nie widzi :) Ludzie którzy odeszli od pesa po słabej 14stce są zachwyceni nowym pesem,ale dla niektórych licencjie i oprawa meczu jest ważniejsza od samej gry...Także fifa czeka na was :) Ja czekam na pewno na pełną wersję i będę grał w pesa 15 :)

Vincent sciagnij sobie z hong kongu i przestań narzekać i oceniaj gre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha na ps3site jest już info że dema europa dziś niedostanie. dlaczego oczywiście konami nie jest w stanie odpowiedzieć. To trzeba z ostrej rury gdy słyszę słowo konami zbiera mi się na rzyganie. Ta firma jest tak obrzydliwa że czym szybciej zniknie tym lepiej. Jak te śmiecie wogule śmiali się naigrywać z fify skoro te imbecyle nawet dema nie potrafią wrzucić do europy. Niech znowu napiszą że europa to dużo państw w każdym inne prawo i to dlatego haha. Powiem tak niema bardziej żałosnej firmy growej w tym biznesie jak te imbecyle. Ktoś sie wogule dziwi że fani piłki EA tak brechtają z pesa? Po dzisiejszym dniu całowicie ich rozumiem. To trza być poje...żeby zapowiadać demo od miesiąca i go nie wrzucić w końcu. Teraz tak skoro teraz sa takie cyrki z demem to tylko sobie wyobraźcie co znowu będzie na premierze w zimie. Gra nieukończona, pełno łatek psujących grę i gnicie tego syfu znowu do gdzieś późnego marca, Jedna łatka która może naprawi grę i ogólne psucie jej do następnej wersji aby następna miała się niby okazać powrotem króla hahah konami bando bałwanów wypier.. z tego biznesu bo po prostu sie do niego nie nadajesz. Bhatti by sie mógł znowu wypowiedzieć ten błazen od siedmiu boleści. Co za banda imbecyli. 

Dex ja nie przesadzam konami jest tak żałosne. Co mnie hong kong obchodzi. miało być wszędzie i niema są żałośni? ano są i tyle. Nie mam zamiaru zakładać konta gdzie indziej oczekuję od profesjonalnej firmy(haha konami profesjonalne ) że będzie wszędzie tak jak zapowiedzieli. Do piachu z nimi i tyle. 

Drako już mówiłem nie mam zamiaru za tych gamoni się bawić w cyrki z hotelami z hong kongu tyle. Mieszkam w europie i tutaj mam założone konto. Miało być tutaj niema są debilami? Są to tyle.

Edytowane przez vincent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wogule

myśle ,żebyś troche czasu spędził ze słownikiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie którzy odeszli od pesa po słabej 14stce są zachwyceni nowym pesem,

Kocham ten tekst, często nasz forumowy rycerz Lons go używa w różnych formach - z tego co pamiętam, a może mnie pamięć myli, to zazwyczaj chodzi o to że jacyś 'pro plejerzy' z jakiegoś całkowicie anonimowego forum ( nazwy forum rycerz nie wymienia ;/) są zachwyceni nowym PESem, albo ludzie którzy odeszli od PESa na rzecz fify też są zachwyceni.

Miałem wrażenie że tu się piszę o swoich odczuciach nt. gry, a nie o tym że kolega mietka spod monopolowego powiedział,że nowy PES fajny ;)

Odnosząc się już bezpośrednio do Twojej opinii mam lekkie deja vu - co roku pes 'nokautuje' fife w demie i co roku czytam to samo. Z tą róznicą że tym razem PES IMO faktycznie jest lepszy niż w zeszłym roku i to zauważalnie, ale żeby zaraz miał znokautować fife... ;o

Do piachu z nimi

Piacha mi zostaw w spokoju XD

Edytowane przez DeX
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem i powiem tak! pes to jest jakiś żart :) nie dziwie się, że ludzie nie argumentuja dlaczego, bo ta gra jest słaba pod kazdym względem. Graficzny dramat, gameplay nie jest zły aby popytać z kumplem na 2 pady, ale taka bieda licencyjna +BIEDA '' ONLINE'' to zamało aby kupić fula. Zastanawia mnie czym się kierował idiota z Konami mówiący, że Fifa to ping-pong lol. W PES jest o wiele więcej miejsca np te '' 40meteow''od bramki i tam dopiero można grać ping-pong haha. Fifa mimo swoich wielu wad to inna klasa inna liga, zadeklarowali pes-a niestety :(

Fajna ściema. Jak juz na prawdę zagrasz w demo to daj cynk. Sorry ale Pes graficznie i licencyjne zawsze był gorszy. Pomyliłeś adresy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że odbiór piłki jest na zasadzie zero-jedynkowej. Jak dobrze wcisnę X to włącza się animacja, przeciwnik jest wytrącony z równowagi i nie ma opcji, żeby mi ją znowu zabrał. Przez to brakuje zaciętych pojedynków na zasadzie odbierania piłki 2-3 razy na małej przestrzeni między dwoma graczami.

Brakuje mi bardzo tego co jest w fifie, że jak dobrze przetnę tor biegu przeciwnika, to nie musze nic wciskać, żeby zabrać piłkę - mój piłkarz zabiera się z piłką automatycznie. Tutaj albo kombinuję odbiorem z R2 albo wciskam X, ale czasami zaczyna się szarpanie za koszulkę a czasami wystawi nogę i mój gracz zostaje w tyle.

Dla osób, które nie tolerują fify, to będzie bardzo dobry rok z pesem :) A dla osób, które myśla o powrocie do pesa, to będzie raczej za mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi