DeX 631 Napisano 17 Wrzesień 2014 Lons co sie 'staneło' że zamiast grać to czytasz opinie z jakichś fanboyskich for? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 17 Wrzesień 2014 i takim oto sposobem jestem Rocky Balboa z Hong Kongu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 17 Wrzesień 2014 Torpedoem moze cos wiecej ? :) cos wiecej... mam mieszane uczucia poki co. Pogram dluzej to wyrobie sobie opinie. Na ta chwile, wole fife (o ile naprawia bramkarzy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 17 Wrzesień 2014 Nie chce mi sie bawić w jakies konta z Hong Kongu. Czekam na EU. cos wiecej... mam mieszane uczucia poki co. Pogram dluzej to wyrobie sobie opinie. Na ta chwile, wole fife (o ile naprawia bramkarzy). To niedobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 17 Wrzesień 2014 (edytowane) No i masz ci los, w EU przełożone demo o 2 tyg, chamstwo T_T Swoją drogą zabierzcie tego czarnoksiężnika stąd :laugh: Edytowane 17 Wrzesień 2014 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 17 Wrzesień 2014 z 16-20 metra kazdy strzal jaki oddalem zamienial sie w gola... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 17 Wrzesień 2014 cos wiecej... mam mieszane uczucia poki co. Pogram dluzej to wyrobie sobie opinie. Na ta chwile, wole fife (o ile naprawia bramkarzy). Dokładnie mam tak samo. Jeśli naprawią bramkarzy (bardziej zbalansują), to chyba na dłużej zabawie z fifą. Jakoś demo mnie nie powaliło. W porównaniu z konkurencją, PES jest archaiczny, zaczynając od klimatu, całej otoczki meczu, kończąc na gameplayu. Niby gra się całkiem OK, ale brakuje tego czegoś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 17 Wrzesień 2014 biegac trzeba z super cancelem..................... LOL zawodnicy kolkowaci, drybling nie istnieje.. jezeli biegniesz mniej wiecej po srodku bramki to z okolic 16-20 metra wpadl mi kazdy strzal (na oddanych 4 - 4 gole). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 17 Wrzesień 2014 Sam PES narazie mnie nie przekonuje, może nie jestem przyzwyczajony, graficznie może szału nie ma podczas gry, ale podczas zbliżeń na zawodników to ich twarze... wow, kapitalnie wyglądają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 17 Wrzesień 2014 Czyli co za kilka miechów PeS 15 wyląduje w Plusie?! Bo tam jej miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 17 Wrzesień 2014 (edytowane) Z waszych opini zaczyna objawiać się obraz o jakim mówiłem tu wcześniej wrócili do wersji 2013 podciągnęli graficznie wrzucili animacje i majta grajta. A gdzie ten fox engine chyba gdzieś wyszedł heh. Ktoś jeszcze wierzy w te mityczne nowe silniki od EA i Konami. Marketingowy bełkot. Oczywiście trzeba zagrać samemu żeby to w 100% ocenić ale czytając opinie a skupiam się na tych negatywnym bo więcej zawsze w nich merytorycznych uwag to własnie buduje mi się obraz jaki powyżej nakreśliłem. Z tym demkiem nieźle dopier..na wszystkich stronkach o tym trąbią. Miało być wielkie bum a obraz jaki się teraz jawi to kpiny znowu z konami. Bardzo dobrze obecnie są numerem jeden jeśli chodzi o strategię marketingową a raczej o to jak sami na siebie potrafią spuścić gów.. pomyj. I tak co roku, rok w rok i znowu od początku. Tak jak mówiłem ta firma już nigdy się nie podniesie ze swojej "nędzności" Uratować ich może od śmiania się z nich już tylko upadek niestety. Problemy z demem żeby wypuścić? Kiedy ostatni raz miała jakaś firma produkująca gry problemy z tym bo sobie nieprzypominam. Zawsze było "demo będzie wtedy i wtedy" i zawsze było bo to normalna sytuacja ale nie u konami jak widać. Syf syf syf trzeba jak najdalej się trzymać od takiej indolencji. Edit: o jest i nasz głupek bhatti dał głos: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,16661157,Nie_szukajcie_dema_PES_2015_w_Europie__Poki_co__pojawilo.html Czemu nic nie pisze jak to demo skopie jajca znowu haha pycha to jednak paskudny grzech a mówiłem żeby te debile siedzieli cicho wypuścili to i nic nie mówili. Edytowane 17 Wrzesień 2014 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Wrzesień 2014 ja z jakąś dłuższą opinią się jeszcze wstrzymam. rozegrałem ok 10 meczy, cały poprzedni sezon grałem w Fifę (pierwszy raz). na początku ciężko mi się było przestawić, dopiero po 3-4 meczach zacząłem spowrotem czuć klimat PESa i grać tak jak się gra w PES. co do samej gry napiszę od siebie więcej później, ogólnie jest ok ale szału nie ma. pogram jeszcze parę dni zanim chyba kupię Fifę ale jeszcze dam demku szansę bo jednak coś tam coś tam jest. ale na obecną chwilę i tak nie jestem przekonany do zakupu. za mało grałem. za to napiszę jedną rzecz: opinie ludzi grających w Fifę którzy ściągneli demko, zagrali 1-2-3 mecze po czym napisali tu że lipa, słaba i inne badziewia, można rozbić o kant dupy i zignorować kompletnie. nie da się stwierdzić po kilku meczach czy jest dobrze czy źle, grając cały czas w Fifę. w PES się gra inaczej, trzeba się przestawić, zmienić styl, inaczej odbierać piłkę, inaczej kiwać inaczej strzelać. przez 10 lat grałem w PES, tylko ostatni rok w Fifę i to nie jakoś namiętnie codziennie i mi kilka meczy zajęło żeby się przestawić spowrotem na PES i zacząć czerpać jakąś przyjemność z gry, więc dla kogoś kto co rok gra w Fifę, odpali demko PESa i zagra jeden, dwa mecze jest oczywiste że będzie wszystko źle i nie tak jak ma być, skoro ta osoba nawet nie wie jak w to grać. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 17 Wrzesień 2014 @cwir To wszystko co napisałeś to racja lecz, PES dobry jest do kanapowego grania z kolegami , bo online i scena graczy jest bardzo słabo rozwinięta. Czasy dla PES to PSX I PS2. Też nie trawiłem fify ale jakiś powód,przesiadki na konkurencyjną kopankę był tak samo jak Ty go miałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0-polska 0 Napisano 17 Wrzesień 2014 cwir ale nawet z Twojej wypowiedzi wychodzi że jest cos nie tak...że trzeba pograc,trzeba zrozumieć filozofie pes-a....ale pierwsze wrażenie w porównaniu do fify robi słabe i tyle w temacie- gadanie o tym że trzeba więcej pogrąć ma sie tak jak sytułacja wygląda teraz z destiny...które jest któtkie, nudne,powtarzalne- a my mamy łaskawie czekać na to że nagle się stanie cud i wszystkie złote mowy wydawców się spełnią.....nie spełnią się i tyle w temacie- podchodzisz do gry i pierwsze godziny z gra już w dzisiejszych czasach mówią wszystko o grze....łatwo wywnioskować co jest gniotem a co nie odniose się jeszcze do wypowiedzi ludzi którzy piszą że im nie jest potzebna atmosfera na stadionie ,trybunach i innych smaczkach....ja pierdz#$$ mamy przecież nową generacje-to już powinno byc w standardzie na każdej produkcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Wrzesień 2014 ja jestem kanapowym graczem i głównie gram z kolegami przy piwie i blancie. zresztą napiszę później więcej co myślę o tej odsłonie póki co. @up: twoja jest właśnie przykładem opinii o której pisałem w drugiej części posta. poza tym nie bronię i nie będę bronił tej gry. jestem jedną z osób które nienawidzą konami za to co zrobili z pesem i wcale nie uważam że teraz jest cudownie. ale wypowiem się po dłuższym ograniu a nie "jednym meczu". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 17 Wrzesień 2014 (edytowane) Oczywistym jest ze pierwsze wrażenie po odpaleniu Pesa jest słabe bo otoczka w Fifa jest wypasiona. No wlasnie, ale otoczka to nie głębia gameplayu. A tak w ogóle opinie tutaj sa kompletnie rozbieżne z opiniami jakie czytam na zagranicznych portalach. Edytowane 17 Wrzesień 2014 przez LonsFenomenoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 17 Wrzesień 2014 (edytowane) Fifa whore ************* z tematu, pes14 był tak samo gowniany jak fifa14 nad która sie spuszczaliscie. Edytowane 17 Wrzesień 2014 przez cwir bez przesady 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 17 Wrzesień 2014 (edytowane) A tak w ogóle opinie tutaj sa kompletnie zbierzne z opiniami jakie czytam na zagranicznych portalach. zbieżne-zbiegają :) Edytowane 17 Wrzesień 2014 przez DAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 17 Wrzesień 2014 zbieżne-zbiegają :) Uuuuu mialo być rozbieżne :) mega porażka z mojej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba82 22 Napisano 17 Wrzesień 2014 (edytowane) Czy są jakieś zmiany, nowości w ustawieniach taktyki, zarządzaniu zespołem, grze kombinacyjnej itp. w porównaniu z 2014? Edyta - Tyle bełkotu przez kilka stron na temat dema i dalej od 2 godzin nikt nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie. Edytowane 17 Wrzesień 2014 przez seba82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 17 Wrzesień 2014 Powiem tak PES jak zawsze jest specyficzny, gra się inaczej niż w fife, ta gra ma własny klimat. Po ograniu dema mogę śmiało powiedzieć że poprawili taką ociążałość która mnie denerwowała w PES 2014 i kilka innych rzeczy które w sumie dają solidną grę. Jednak FIFA to potężna marka jest tam wiele wiele więcej Online masakrycznie rozbudowane, masa licencji.. Więc jeśli chodzi o walke FIFA vs PES to myślę że więcej osób wybierze grę od EA ze względu na potężną machinę marketingową i bardziej rozbudowaną grę. Mimo wszystko ja jestem pozytywnie zaskoczony i mam ból głowy czy w tym roku nie skusić się na PES, pożyjemy zobaczymy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 17 Wrzesień 2014 Ja trochę pogralem w to demo i jednak te animacje piłkarzy mi jakoś nie podchodzą. Murawa też dla mnie dość słabo wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 17 Wrzesień 2014 (edytowane) To mnie cholernie dziwi, ze mając silnik Fox oni dalej maja problem z grafika na PS4 ;) Edytowane 17 Wrzesień 2014 przez LonsFenomenoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 17 Wrzesień 2014 Może grafika nie jest zachwycająca, murawa czy animacja dla mnie nie jest az tak istotna... Ważne żeby dało się w to grać i online było stabilne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 17 Wrzesień 2014 W sensible soccer grafa tez nie była zachwycającą ... :-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach