Skocz do zawartości
pablos_83

Pro Evolution Soccer 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Jak z PSN chodzi juz Wam myClub ?

Tak działa PSN i My Club.

Ja mam Donadoniego. 4-1-2-3. Cr7 z racji tego, że był u mnie od początku cały czas na szpicy ustawiony i tam pozostał do dziś. Na CF ma 93 ovr według managera 94% pasuje tam. Na lewą dam go, jak trafię Zlatana. Ważne dla mnie jest to, aby ktoś na szpicy umiał dobrze grać głową. Może jak będę miał lepszego trenera to znajdzie się tam Huntelaar, którego już mam. Lecz nie wiem jak się nim gra, gdyż ciągle czekam na nowego jakiegoś ogarniającego Trenera.

No ja tez go ustawiłem na CF, ale poki co to ma Apperance 9, a Fit Manager 53,  wiec bardzo kiepsko i widze dluga droga bo podnosi sie tylko o 1 po meczu, na ta chwile to on wg. mnie za bardzo sie cofa, czesto go widze gdzies na srodku boiska zamiast blizej Ibry grac i klepką rozegrac, moze jak zgranie mu podskoczy to sie to zmieni.  w kazdym badz razie odkad go mam to o wiele ciezsze mecze mi sie trafiaja, losuje lepszych rywali i tak jak Torpedom pisze, dostaje lanie od kolesi ktorzy maja najlepszego np. Rossi. Dzisiaj dopiero zagralem ten Chalenge i dostalem tego darmowego Agenta 14-15, znowu czarna wpadla, ale niestety nie pasuje do skladu bo Di Natale CF, wiec kolejny do Klose na ławe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem skąd Wy bierzecie takich graczy. Mam za sobą jakieś 50 spotkań w myClub, i też kilkadziesiąt losowań i ani jednej czarnej piłki. Najlepszy zawodnik to Luiz Adriano z overall 77. I tak sie męczę na poziomie 6,7 dywizji.

Cos w końcu zacznie wpadać w tym losowaniu?? TS mam 87, ale jednak jakieś koksy by sie przydały ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem skąd Wy bierzecie takich graczy. Mam za sobą jakieś 50 spotkań w myClub, i też kilkadziesiąt losowań i ani jednej czarnej piłki. Najlepszy zawodnik to Luiz Adriano z overall 77. I tak sie męczę na poziomie 6,7 dywizji.

Cos w końcu zacznie wpadać w tym losowaniu?? TS mam 87, ale jednak jakieś koksy by sie przydały ;)

Mam za sobą w myClubie dokładnie 700 rozegranych meczy (433- dywizje, 76- symulowanie, 191- gra z komputerem). Więc nie ma co się dziwić, tylko grać dalej. Co nie zmienia faktu, że mało tych topowych graczy u mnie po takiej ilości meczów (13, nie liczę tutaj 3 dodanych na starcie). Dawniej już miałbym swoją wymarzoną jedenastkę.

Edytowane przez Mr.T89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

700 meczow w miesiac? Wynik niczego sobie. Ja tyle w fifie w rok gralem ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

700 rozłączeń, i to nie wina internetu, Inne gry bf4 czy gta 5 śmigają że hej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Torpedoem robisz sie moja kalka z roku 2009-2014 ;)

Bez jaj - Ty byles hejterem fify, a ja gram w to i w to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z tego, że gra jest fajna, jak PSN i online jest tak randomowe, że szkoda gadać. 
Jednego razu chodzi niczym offline, by za chwilę były mega ściny i opóźnienie...
Ja pasuję, kupiłem ps4 głównie do pesa, jednak pora ogrywać inne gry, bo z tego pieca chleba nie będzie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema panowie mam pytanko, czy na ps4 mozna pobrac option file z poprawnymi herbami itp?   Bo kucze szukam ale nie mogę  znaleźć, jak ktos wie skąd pobrac to prosze o podstawienie linka ,bede wdzieczny.   Zgory dzięki pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie można bo nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A coś wiadomo czy będzie czy nie wgl kiedyś w przyszłości? Czy nie ma co liczyć na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto to wie. Możliwe że będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zalezy od Sony czy wprowadzi backup danych w PS4. Z tego co wiem to w kolejnym firmware ma byc taka opcja dodana.

Edytowane przez LonsFenomenoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z tego, że gra jest fajna, jak PSN i online jest tak randomowe, że szkoda gadać. 

Jednego razu chodzi niczym offline, by za chwilę były mega ściny i opóźnienie...

Ja pasuję, kupiłem ps4 głównie do pesa, jednak pora ogrywać inne gry, bo z tego pieca chleba nie będzie :P

Też myślałem o zmianie swojej ps3 na nową generację dla PESa i w przyszłością Wiedźmina, ale wychodzi na to że zrobiłem dobrze powstrzymując się. Nie dość, że jest niewielka różnica pomiędzy wersjami, to firmware PS4 leży i kwiczy. Inne gry też szału nie robią. Brak wsparcia dla kierownic Logitech? Kpina... Brak odtwarzania filmów? Jeszcze gorzej ;) Poczekam na slima i poprawienie tych wszystkich niedoróbek. Może do tego czasu zeobią idealnego PESa, z filtrami jak z Fify w dywizjach, LM online itp itd.

Chociaż znając Konami to raczej nigdy nie nastąpi ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zalezy od Sony czy wprowadzi backup danych w PS4. Z tego co wiem to w kolejnym firmware ma byc taka opcja dodana.

Było by miło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowni,

Czy instalowaliście może jakiegoś Option File'a do PESa 2015?

Jeżeli tak, to jakiego polecacie? Czy są jakieś przeciwwskazania do instalacji, np. brak możliwosci gry online, itp?

Pozdrawiam

Edytowane przez Lingerine

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieć postów wyżej masz odpowiedź Szanowny Panie.

Edytowane przez toreso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dalej jest w PES blokada regionalna? Tzn jeśli mój kuzyn mieszkający w USA kupi PES 2015 będzie mógł zagrać ze mną online 1 vs 1 jeśli ja mieszkam w EU?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde koledzy, robi sie cienko ledwo daje rade sklad utrzymac, jade praktycznie z GP na styk odkad doszedl Ronaldo, troche to zaczyna meczyc bo odlozyc nie ma szans, a nawet jak odloze i uda sie wylosowac jakiegos grajka to jak go wykorzystac jak ledwo teraz mi na kontrakty starcza ?  czyzby bylo to zrobione po to zeby monety kupowac ?  chyba zaczynam rozumiec Vincenta, jezeli chodzi o to, ze GP ma tu niewielkie znaczenie , moim zdanie za awans np. lige wyzej powinni grubiej rzucic GP tak samo za spadek cos powinnismy dostawac, bo inaczej 5-6 max dobrych grajkow, na wiecej nie ma co liczyc bo i tak nie bedzie nas  stac.  U mnie Howard -1900 ,  Ronaldo 4300;  Di Natale 2100: Ibra 3900; Alves chyba 2900.   co daje w przyblizeniu 15 000 , do tego reszta srednio 1000 GP na glowe i jak tu odlozyc na losowanie ? ;)    Macie jakis patent ?

Dodam ze na rezerwach praktycznie kazdy tez ma juz po kontrakcie wiec za duzo nie pomanewruje , brak dublerow

Edytowane przez Baczek867

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde koledzy, robi sie cienko ledwo daje rade sklad utrzymac, jade praktycznie z GP na styk odkad doszedl Ronaldo, troche to zaczyna meczyc bo odlozyc nie ma szans, a nawet jak odloze i uda sie wylosowac jakiegos grajka to jak go wykorzystac jak ledwo teraz mi na kontrakty starcza ? czyzby bylo to zrobione po to zeby monety kupowac ? chyba zaczynam rozumiec Vincenta, jezeli chodzi o to, ze GP ma tu niewielkie znaczenie , moim zdanie za awans np. lige wyzej powinni grubiej rzucic GP tak samo za spadek cos powinnismy dostawac, bo inaczej 5-6 max dobrych grajkow, na wiecej nie ma co liczyc bo i tak nie bedzie nas stac. U mnie Howard -1900 , Ronaldo 4300; Di Natale 2100: Ibra 3900; Alves chyba 2900. co daje w przyblizeniu 15 000 , do tego reszta srednio 1000 GP na glowe i jak tu odlozyc na losowanie ? ;) Macie jakis patent ?

Dodam ze na rezerwach praktycznie kazdy tez ma juz po kontrakcie wiec za duzo nie pomanewruje , brak dublerow

Pograj sobie te chalange offline na dwóch możesz zarobić 40 albo 50 tyś
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograj sobie te chalange offline na dwóch możesz zarobić 40 albo 50 tyś

Nie wiedziałem, nie wbijalem nawet na offline, musze oblukac , thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem, nie wbijalem nawet na offline, musze oblukac , thx

Jest tam.tego.sporo w.dodatku jeden chalange gdzie po 4 meczach dają.specjalnego.agenta z ligi.hiszpańskiej, przed chwilą wylosowal mi czarną piłkę.z.Muniainem i teraz gram znowu :-) trzeba kombinować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde koledzy, robi sie cienko ledwo daje rade sklad utrzymac, jade praktycznie z GP na styk odkad doszedl Ronaldo, troche to zaczyna meczyc bo odlozyc nie ma szans, a nawet jak odloze i uda sie wylosowac jakiegos grajka to jak go wykorzystac jak ledwo teraz mi na kontrakty starcza ?  czyzby bylo to zrobione po to zeby monety kupowac ?  chyba zaczynam rozumiec Vincenta, jezeli chodzi o to, ze GP ma tu niewielkie znaczenie , moim zdanie za awans np. lige wyzej powinni grubiej rzucic GP tak samo za spadek cos powinnismy dostawac, bo inaczej 5-6 max dobrych grajkow, na wiecej nie ma co liczyc bo i tak nie bedzie nas  stac.  U mnie Howard -1900 ,  Ronaldo 4300;  Di Natale 2100: Ibra 3900; Alves chyba 2900.   co daje w przyblizeniu 15 000 , do tego reszta srednio 1000 GP na glowe i jak tu odlozyc na losowanie ? ;)    Macie jakis patent ?

Cały aspekt pieniężny jest w tym trybie spier...wszystko źle wyważone ale co tam ważne że torpeda albo jak mu tam leci nie widzi nic złego w tym pesie nic. Wszystko jest idealne haha.Dyskusja z takimi ludźmi niema sensu bo nawet jak coś ewidentnie jest zje.. to oni ci powiedzą że nie, jest idealnie i już haha. Śmieszni ludzie. Najlepsze jak mu wykładasz parę stron co jest ewidentnie złe i to argumentujesz a on ci pisze żebyś podał argumentację(?!) Jak mówiłem Tworki to mało powiedziane. I zamiast się odnosić do argumentów to szuka ci błędów ortograficznych, przecinków i innych dupereli sam robiąc błąd odpisując ci. To są dopiero mali ludzie szukając błędów zamiast odnieść się do konkretów. Pozdro lux Torpeda oby jak najmniej takich typków całujących w dupę konami za wszystko nawet to co złe. Hehe. Aha nie zapomnij napisać że tylko narzekam haha.

Co do myCluba mnie ciekawi co za kretyn wpadł na to żeby na tej liście do wypożyczenia dawać graczy z overallem 50. Jestem pewny że nikt takiego gracza nigdy nie wypożyczył chyba że ma coś z głową. Takich kwiatków jest multum ale nie chce mi się już kopać tego trybu. Gdyby nie to że w innym trybie gra się już w zasadzie tylko na real to dawno bym już porzucił ten tryb. Niestety słaby tryb myClub jest najlepszy z innych jeszcze słabszych i tak sobie gram co chwilę przeklinając jak to już po chyba 70 losowaniu nie wpadła ani jedna czarna piłka haha.(nie liczę bela który wpadł z samych czarnych piłek) Panie torpeda piękny tryb a jaki sprawiedliwy hehe.

Edytowane przez vincent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vincent ma prośbę. Mozesz napisać co widzisz pozytywnego w Pes 2015? Wymień konkretne rzeczy.

Edytowane przez LonsFenomenoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi