_Matheo_ 666 Napisano 3 Styczeń 2015 A może ktoś w końcu wpadł na pomysł jak zwiększyć poziom trudności w meczach z CPU w MyClub? Instrukcja mówi, że trzeba zdobyć 10 pkt w sześciu meczach z konsolą (3 home + 3 away) i poziom może wzrosnąć. Podejrzewam, że słowo "może" jest tu kluczowe, ale do cholery jasnej powinno to działać normalnie a nie wybiórczo! Ludzie na zagranicznych forach mają ten sam problem. Zasrane Konami... :wallbash: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 4 Styczeń 2015 Posiada ktoś listę wszystkich rzeczy, za które zgarniemy GP ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 4 Styczeń 2015 Ja ponawiam pytanie odnosnie staminy, posiadacie jeszcze sloty zeby zregenerowac pojedynczych graczy ? Ewentualnie skad mozna brac te sloty, nie widze zeby mozna bylo gdzies to dokupic za GP..... porażka, ciągle coś nowego wychodzi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 4 Styczeń 2015 Co do wyszukiwania silniejszej drużyny to wydaje mi się że jak gra nie może wyszukać zespołu z tej samej półki, dywizji itp, to wtedy dostajemy przeciwnika z mocniejszym zespołem. Najbardziej irytujące jest trafienie Realu. Wczoraj mimo dobrej gry Arsenalem, przy stanie 1-0 dla mnie, przegrałem w końcówce 2-1. Nie ma filtru drużyn,jedyny sposób grać ze znajomymi lub wchodzić na friendly lobby i tam nazwać pokój np 3,5 stars team i liczyć,że się ktoś dostosuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 4 Styczeń 2015 Ja ponawiam pytanie odnosnie staminy, posiadacie jeszcze sloty zeby zregenerowac pojedynczych graczy ? Ewentualnie skad mozna brac te sloty, nie widze zeby mozna bylo gdzies to dokupic za GP..... porażka, ciągle coś nowego wychodzi . Ja posiadam jeszcze tego pełno i dalej je dostaje za te codzienne logowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 Czarne nie lecą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) Ty widzę torpeda dalej niczego nie rozumiesz. Tryb jest całkowicie niesprawiedliwy własnie poprzez to że jednym co chwile wpadają czarne piłki a innym wcale. Dalej nie rozumiesz o co chodzi ludziom. Poczytaj fora. Tryb jest całkowicie zabugowany. Teraz kolega wyżej pisze że mu staminy nie daje wcale gra. Myślisz ze on to sobie zmyśla bo niema co robić, ja uważam że nie. Mnie gra staminą ciągle obdarowuje a jego nie. Popatrz no nieprawdopodobne co? Inny pisze że mu losuje ciągle tych samym trenerów i ja mu wierze. Ten tryb jest zabugowany czy ci się to podoba czy nie. Pogódź się w końcu z tym że ta gra jest zabugowana na potęgę i nie jest tak dobra ja ci się wydaje. A skoro ją tak chwalisz to znaczy że masz małe wymagania co do gier tyle w temacie. Oczywiście masz prawo do tego ale niestety przez takich ludzi jak ty branża wygląda jak wygląda. Beczek: reszcie ludzi losuje staminę i wszystko jest ok. Ale wierze że u ciebie nie działa. Ci patałachy z konami znowu robią to co rok wcześniej otóż gra na różnych systemach chodzi inaczej. Tak już było rok wcześniej i widać nic się nie zmieniło. Gierka jest zabugowana. To samo tyczy się tych czarnych piłek jednym losuje ich na potęgę a innym wcale. Czy tryb który jest całkowicie niesprawiedliwy może być dobry? No nie może i nie jest. Jest jednym z najgorszych nowości jakie wprowadzili. Ale coraz więcej ludzi to dostrzega to dobry znak. Jak zjechałem na samym początku tryby gry to ludzie naskoczyli na mnie co za herezje pier...Na szczęście jak zagrali na 100 meczy 101 razy na real i się przy tym porzygali to zaczęli przyznawać rację. O myClubie tez już coraz więcej zaczyna być krytycznych opinii ale to dobrze bo to bardzo słaby tryb. Mamy tu parę torped i innych wynalazków którzy na każdą uzasadniona krytykę konami mówią ci że marudzisz i że WSZYSTKO ale to WSZYSTKO jest ok w kopance konami. Na szczęście to tylko ich chore i nieprawdziwe wyobrażenia którymi na całe szczęście nie infekują innych samodzielnie myślących. A teraz torpeda nie mogąc zanegować krytycznych argumentów zacznij znowu w moim tekście szukać błędów przecinków i innych bzdet. Jak już je znajdziesz i będziesz odpisywać to nie zapomnij znowu zrobić samemu błędu odpisując mi. Pamiętaj wychwyć wszystkie literówki i przecinki do tego się tylko nadajesz. Nie wiem czy ktoś ci już mówił a jeśli nie to ja ci to powiem. Ludzie którzy na siłę szukają literówek i to wyciągają innym są naprawdę malutkimi ludźmi. Lonsfenomeno: Pytałeś czy mogę wymienić coś dobrego w tej grze. No jasne. W zasadzie wszystko co dzieje się na boisku czyni z tej gry dobrą kopankę. Niestety wszystko co jest poza boiskiem cięgnie tą grę niemiłosiernie w dół. Czemu nie napisałem że bardzo dobrą bo np demo pokazało że ta gra może być jeszcze lepsza zresztą to nie dziwota bo zawsze demko pesa było lepsze niż podstawka. Edytowane 4 Styczeń 2015 przez vincent 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) Nie interesuje mnie w co wierzysz ani czy uwazasz czy gra jest dobra czy nie. Dla mnie jest dobra i fajnie mi z tym. A ty sobie narzekaj dalej i skoncz mi wmawiac pierdoły z twojego chorego świata :) PS. przez 4 linijki tekstu zmiesciles tyle informacji, ile ja bym zmiescil w 1 zdaniu skladajacym sie z pieciu slow. Nie pisz wiecej, bo nie dosc ze beznadziejnie sie to czyta, to same glupoty wypisujesz. Albo po prostu nie odnos sie do mojej osoby bo nie mam z tego zadnej przyjemnosci. Bez pozdrowien :) Edytowane 4 Styczeń 2015 przez Torpedoem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 4 Styczeń 2015 No widzisz torpeda jaki bug w tych losowaniach? Tobie czarna piłka wpada co chwilę, mi ani razu, nawet jak zapłaciłem coinsami, co niby miało pomóc. I jak ja mam walczyć swoim zespołem z najlepszym graczem z overall 77 z Twoim napakowanym zespołem?? Trochę to niesprawiedliwe :/ Vincent ma sporo racji, może troche za bardzo narzeka, bo mimo wszystko gra sie dobrze, to co na boisku jest świetne. Ale jest spoooro rzeczy do poprawki, żeby ocenić tą grę w całości na więcej niż 7,5/10. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 No widzisz torpeda jaki bug w tych losowaniach? Tobie czarna piłka wpada co chwilę, mi ani razu, nawet jak zapłaciłem coinsami, co niby miało pomóc. I jak ja mam walczyć swoim zespołem z najlepszym graczem z overall 77 z Twoim napakowanym zespołem?? Trochę to niesprawiedliwe :/ Vincent ma sporo racji, może troche za bardzo narzeka, bo mimo wszystko gra sie dobrze, to co na boisku jest świetne. Ale jest spoooro rzeczy do poprawki, żeby ocenić tą grę w całości na więcej niż 7,5/10. Dobra - ile pkt lacznie wydales i ile czarnych pilek trafiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 4 Styczeń 2015 Szczerze? Nie wiem dokładnie. Ze 100 tys i 500coinsów. Moze to i niedużo, ale chociaż jedna mogłaby wpaść. Z tych normalnych losowań, nawet przy złączonych 3 agentów, rzadko kiedy nawet złote wpadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 no to to jest tyle co nic. Ja wydalem xx razy tyle. Nie od razu krakow zbudowano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 4 Styczeń 2015 A ja kupilem fife i ultimate team to zupelnie inny wymiar zabawy tymbardziej, ze to dopiero moj 2 sezon UT. Japonskie My Club to jakies nieporozumienie dla masochistow ; ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 a ja gralem ponad 2 lata w futa i myclub uwazam za lepszy tryb i Ciebie za masochiste. Milej walki z autobuyerami :) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) E tam, podchodze do UT na zasadzie relaxu i dobrej zabawy i nie spinam sie z autobuyerami. Nie kupuje coinsow na allegro i gram skladem za 20-30 tysi. Sama radosc budowac sklad z zawodnikow ktorych sie chce ;) Oraz co ciekawe wpadaja bardziej zroznicowane bramy niz w pesie, co akurat mega mnie zaskoczylo. Edytowane 4 Styczeń 2015 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 No bombka, masz zroznicowanie w skladach po 20-30k a Ronaldo/ Messiego nigdy sie nie dorobisz, grajac rekreacyjnie. A ja w pesie z czasem tak, bo musi w koncu wypasc. Wole takie zroznicowanie, gdzie bede mogl zagrac kazdym, niz grac przeciwko dzieciom jadacym na AB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) Po co mi ronaldo i messi? Chce mieć radośc z grania, a nie co 2 strzał wpadającą brame - bo przeciez tak to wyglada w meczach z realem przynajmniej w pesie. Poki co w fucie nie gralem jeszcze vs ronaldo( gram BPL), a w sezonach tylko jeden mecz z realem i Ronaldo nie robił roznicy. Edytowane 4 Styczeń 2015 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 No i to jest najwieksza glupota w fifie - zywe legendy nie robia roznicy. Skladami za 20k radzilem sobie lepiej niz z messim w skladzie. Ale co kto lubi. Mamy odmienne zdania i nie ma co dyskutowac, bo mozna to do jutra ciagnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) Wszyscy wiemy ze w pesie krystyna jest przegieta i to do granic absurdu niszcząc tym przyjemnosc grania vs. Mysle, ze wszyscy oprocz Ciebie się z tym zgodzą. Edytowane 4 Styczeń 2015 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 no ja sie nie zgodze, bo taki sam jest na zywo. Przegiety. I taki ma byc w grze, ktora probuje byc symulatorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) Dlatego pesa w sezonach prawie wszyscy graja realem zgodnie z twoja logiką zabijającą ten tryb. ja dalem sobie spokoj na dobre i wymieniłem na F. Edytowane 4 Styczeń 2015 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 no to jak ktos ma tego dosc, to przeciez ma inny tryb gry, w ktorym mozna sobie dobierac rywali wg sily druzyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 4 Styczeń 2015 Mowisz o my club? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 4 Styczeń 2015 Nie tylko ale w myclubie tez tak jest. Widzialem chlopa z 1 ligi, ktory nie mial nikogo z ovr wiekszym niz 78 i wyszukiwalo mu podobne druzyny. Ja tego nie testowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 4 Styczeń 2015 Spoko tylko o MC i sensie grania w niego wyrazilem zdanie pare postow wyzej ale jasne rozumiem, ze komuś sie to moze podobac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach