chrono87 171 Napisano 12 Grudzień 2014 Odpalilem grę po dłuższej przerwie. Wybór padł na myClub online. W ostatnim meczu moim katem okazał się Ibrahimović. Ze sporą moją pomocą strzelił wszystkie 5 goli dla swojej drużyny. Gra wystawiła mu ocenę 8/10 za ten występ. W takim razie po kilku tygodniach ja wystawiam tej grze ocenę 5,5/10. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 12 Grudzień 2014 Bo Ibra strzelil Ci 5 goli? :DDDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niebieski9 1 Napisano 12 Grudzień 2014 czy jest tu ktoś kto gra strzałami na advanced i wygrywa mecze na online w okolicach 4-5 dywizji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 12 Grudzień 2014 Odpalilem grę po dłuższej przerwie. Wybór padł na myClub online. W ostatnim meczu moim katem okazał się Ibrahimović. Ze sporą moją pomocą strzelił wszystkie 5 goli dla swojej drużyny. Gra wystawiła mu ocenę 8/10 za ten występ. W takim razie po kilku tygodniach ja wystawiam tej grze ocenę 5,5/10. :) WTF ??? hmmmm .... dziwne wnioski wyciągasz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 13 Grudzień 2014 (edytowane) Odpalilem grę po dłuższej przerwie. Wybór padł na myClub online. W ostatnim meczu moim katem okazał się Ibrahimović. Ze sporą moją pomocą strzelił wszystkie 5 goli dla swojej drużyny. Gra wystawiła mu ocenę 8/10 za ten występ. W takim razie po kilku tygodniach ja wystawiam tej grze ocenę 5,5/10. :) hehehe na bogato, sam mam Ibre jest kozak, ale trzeba sie nim nauczyc grac, nie jest to demon szybkosci jak CR7 czy Lacazette, za to bardzo czesto laduje nim bramy zza 16. A ja odkad online juz chodzi w miare plynnie, doszedłem do takiego wniosku, a właściwie wg. mnie różnica w tym roku miedzy PES a Fifą 15 jest taka, że w Fifie jest Akcja, natomiast w Pes-ie są Akcje ;) i własnie to sprawia mi sporo frajdy , jak trzeba kombinować zeby wkoncu miec dobrą sytuacje i wiekszosc akcji to sa emocje . pzdr.. Własnie bym zapomnial, dziala wam wogole compettition, bo ja ani razu jeszcze tego nie zagralem, wiecznie mam not found, i nawet nie jest napisane, kiedy to sie odbywa. Tylko ja tak mam ? Edytowane 13 Grudzień 2014 przez Baczek867 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 13 Grudzień 2014 Odpuscilem ten mecz jak przegrywałem 2:1. Miałem już awans zapewniony. Tylko mnie dziwi że jak ktoś strzela 5 goli to dostaje ocenę 8. Ile trzeba strzelić żeby dostać 10 ? Z 30 goli w meczu ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO. 33 Napisano 13 Grudzień 2014 Odpalilem grę po dłuższej przerwie. Wybór padł na myClub online. W ostatnim meczu moim katem okazał się Ibrahimović. Ze sporą moją pomocą strzelił wszystkie 5 goli dla swojej drużyny. Gra wystawiła mu ocenę 8/10 za ten występ. W takim razie po kilku tygodniach ja wystawiam tej grze ocenę 5,5/10. :) a z udanych dryblingów i podań miałeś skuteczność 100%?coś chyba się składa na tę ocenę.Ja miałem Goetze 9/10 2asysty i 1bramka.Mnie trochę martwi mój brak skuteczności po 20 "szczałów" na bramkę a czasem jedna padnie.Najgorsze jest to, że cisnę gościa aż miło a on robi jeden wypad na moich 2 obrońców i pyk brameczka.Nie mam szczęścia do dobrego bramkarza ponieważ na takiego Neura źle się ciśnie sam na sam.Śmieszni są Ci co mają nakoksowany skład a TS58 np.:-Dpotem nawet dwóch podań sierotka nie potrafi wymienić hehehe ale wkońcu to online załapało i jest gut.Nigdzie nie ma info nt. competition w myClub szkoda, bo szybko kasy szło nabić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 13 Grudzień 2014 Odpuscilem ten mecz jak przegrywałem 2:1. Miałem już awans zapewniony. Tylko mnie dziwi że jak ktoś strzela 5 goli to dostaje ocenę 8. Ile trzeba strzelić żeby dostać 10 ? Z 30 goli w meczu ? :D I serio, takie istotne sa dla Ciebie oceny wystawiane przez konsole? Ja chyba nigdy na to nawet nie zwrocilem uwagi. A co dopiero wystawiac ocene grze na tej podstawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 13 Grudzień 2014 Witam takie pytanie da się grać będąc w Europie przeciwko komuś z USA ?Da się o ile macie tą samą wersje gry us albo eu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 13 Grudzień 2014 Ja mam wersję pudełkową CUSA 01042, jak sie ma sprawa wersji z PSN ? Musimy z tego samego regionu kupić grę z Europejskiego PSN np ?Tak z tego samego regionu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 13 Grudzień 2014 Po ostatniej aktualizacji formy, bardzo dużo ludzi gra teraz Barcelona z Messim na szpicy...jest nie do zatrzymania. Teraz grałem 3 mecze i wszystkie z Barca, bilans 1 przegrana i dwa remisy przy hokejowych wynikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 13 Grudzień 2014 (edytowane) Po ostatniej aktualizacji formy, bardzo dużo ludzi gra teraz Barcelona z Messim na szpicy...jest nie do zatrzymania. Teraz grałem 3 mecze i wszystkie z Barca, bilans 1 przegrana i dwa remisy przy hokejowych wynikach.Tez to zauważyłem. Mnie to odpowiada, będzie zacięta rywalizacja Barca-Real.Jeszcze jedno pytanie w rankingowych meczach są strzałki randomowe, ktoś gra wogóle ? Do niedawna były randomowe ale ostatnio zauważyłem same zielone, neutralne. Edytowane 13 Grudzień 2014 przez kamayeye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 13 Grudzień 2014 (edytowane) Do ludzi co o competition w myClub pytają. Jest on tylko środy. Wiem bo grałem a tym tygodniu. Edytowane 13 Grudzień 2014 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 13 Grudzień 2014 Fakt, grasz puchar na pes.com.pl, a tam musisz walczyć np. Athletic Bilbao gdzie cały zespół ma strzałki w dół. I musisz zmieniać praktycznie wszystkich :/ To samo tyczy sie tych lepszych aktualnie zespołów, gdzie większość ma dobrą formę i cieżko z nimi grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 13 Grudzień 2014 (edytowane) I serio, takie istotne sa dla Ciebie oceny wystawiane przez konsole? Ja chyba nigdy na to nawet nie zwrocilem uwagi. A co dopiero wystawiac ocene grze na tej podstawieJa nie pierwszy raz, mogli by to wywalić skoro to kolejna rzecz której nie potrafią zrobić porządnie przez tyle lat. Tak jak niech wywala losowanie piłek. A ocenę wystawilem po takich meczach w trybie myClub który to polecano, gdzie niby tak dobrze miało się grać. http://youtu.be/Zik5m-UsW5A Najbardziej przereklamowana część PESa. Jak jeszcze miałbym w to grać na PS3 to w ogóle bym pewnie nie zauważył "wyższości" tej części nad poprzedniczkami. Ale gry się nie pozbywam. Liczę jeszcze na jakiś patch od Konami nad którym pracują w pocie czoła który oszlifuje ten gameplay (marzenia). Edytowane 13 Grudzień 2014 przez chrono87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 13 Grudzień 2014 i rozumiem, ze to wina konsoli, ze Ty nie potrafisz wcisnac wslizgu albo odbioru pilki w odpowiednim momencie? :) mam dla Ciebie rade - odpal meczyk na amatorze przy piwku. Bedzie fajniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.T89 28 Napisano 14 Grudzień 2014 Ja nie pierwszy raz, mogli by to wywalić skoro to kolejna rzecz której nie potrafią zrobić porządnie przez tyle lat. Tak jak niech wywala losowanie piłek. A ocenę wystawilem po takich meczach w trybie myClub który to polecano, gdzie niby tak dobrze miało się grać. http://youtu.be/Zik5m-UsW5A Najbardziej przereklamowana część PESa. Jak jeszcze miałbym w to grać na PS3 to w ogóle bym pewnie nie zauważył "wyższości" tej części nad poprzedniczkami. Ale gry się nie pozbywam. Liczę jeszcze na jakiś patch od Konami nad którym pracują w pocie czoła który oszlifuje ten gameplay (marzenia). Myślałem, że to ja gram beznadziejnie w obronie, ale widząc Twój filmik, podniosłem się na duchu ;). Mimo wszystko też liczyłbym na jakiegoś patcha, aby obronę polepszyli ;). Bo co do setek to nie ma co ukrywać, muszą wchodzić, przynajmniej zdecydowana większość. Więc gole to nie wina komputera tylko Twoja. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ds5 1 Napisano 14 Grudzień 2014 Ja pierdole codziennie kozy jaka ta gra jest przykra. Animacje rodem z ps2 i grafika żal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 14 Grudzień 2014 Macie dalej lagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 14 Grudzień 2014 Myślałem, że to ja gram beznadziejnie w obronie, ale widząc Twój filmik, podniosłem się na duchu ;). Mimo wszystko też liczyłbym na jakiegoś patcha, aby obronę polepszyli ;). Bo co do setek to nie ma co ukrywać, muszą wchodzić, przynajmniej zdecydowana większość. Więc gole to nie wina komputera tylko Twoja.Może to tak wyglądać, ale zobacz jego skład. Wszystkie jego podania idealne, większość z pierwszej piłki. Obrońcy się tylko patrza. Nie zostawiałem akcji gdzie przecinalem podania. Zobacz co robi Robben z moim obrońcą. Jednak jak gram z kimś ze zbliżonym składem moja gra obronna wygląda lepiej. Tutaj nawet nie miałem tej chwili żeby ustawić się obrońcą. Trzymałem pada i to tyle. Koleś był z pierwszej ligi ja z 8, widać miał ten przeciętny gameplay już rozpracowany. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torpedoem 142 Napisano 14 Grudzień 2014 Najlepsi sa znawcy co twierdza, ze gra jest beznadziejna, bo oni nie potrafia grac. Futbolowe wyrocznie. Skoro sa ludzie, co maja ratingi po 900-1000, to znaczy, ze sie da. I to nie gra jest kiepska, tylko ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitara1986 49 Napisano 14 Grudzień 2014 dla mnie to najlepszy PES od czasó PES6 nawet 2013 nie dawała tyle radosci z gry co 2015, Mam pytanie czy wie ktoś jak anulowac podanie jak wczesniej wdusiłem a potem zmieniam zdanie? bo kucze jedyna wada tej gry to włąsnie to no chyba że da się to anulowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 14 Grudzień 2014 Po paru sesjach kanapowych z kumplami stwierdzam, że gra jest lepsza niż PES2014, ale zdecydowanie gorsza niż np. PES2013, które przez ostatnie lata jest dla mnie - niedoścignionym wzorem. Po pierwsze plusy. Grafika na PS4 jest świetna, stadiony ładnie odwzorowane, gęby piłkarzy również. Rozgrywka jest lepsza niż w poprzedniku - szybsza, bardziej żywiołowa. Bardzo podoba mi się pomysł dodania niższych lig, brakuje za to paru drużyn z LE (Red Bull Saltzburg!). Co do samej gry - jak już na początku wspomniałem PES13 jest dla mnie na razie najlepszą grą piłkarską wydaną na obecną generacje konsol. Czego takiego brakuje 15? Przede wszystkim była bardziej dynamiczna. Podanie, podanie, strzał z pierwszej piłki - nie wiem dlaczego, czy może ja nie umiem, ale zawodnik w 15 ZAWSZE musi piłkę przyjąć, dopiero potem oddać strzał. Co do samych strzałów to czasami mam wrażenie jakbym kopał piłkę w połowie wypełnioną helem. Ani razu nie udało mi się oddać strzału po ziemi. Piłka zawsze jest podniesiona. Ostatnim zarzutem jest mniej intuicyjny system wprowadzania zmian w trakcie gry. W PES2013 wystarczyło nacisnąć R3 i zawodnik sam się wystawiał na pozycję, tutaj potrzebujemy już dwóch klawiszy (L1+R3) o ile dobrze pamiętam. Również zastawianie pułapki ofsajdowej trwa trochę dłużej (w 13 wystarczyło nacisnąć prawą gałkę w dół). Pogram jeszcze pare razy, ale nie wiem czemu gra najzwyczajniej w świecie mnie nie wciaga. Od PES13, z każdym kolejnym Pro lecze się z objawu zwanego "syndrom jeszcze jednego meczu". Póki co kolejny rok z kumplami przeciśniemy w PES13 z łatą na kolejny sezon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 14 Grudzień 2014 Pes 2013 lepszy od Pes 2015 XD bez komentarza.....lol 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 14 Grudzień 2014 (edytowane) Najlepsi sa znawcy co twierdza, ze gra jest beznadziejna, bo oni nie potrafia grac. Futbolowe wyrocznie. Skoro sa ludzie, co maja ratingi po 900-1000, to znaczy, ze sie da. I to nie gra jest chujowa, tylko my. Chciałem zobaczyć jak grasz na twoim kanale YT, ale taki z ciebie bystrzak, że dałeś link do "moje filmy" :mellow: Fail prawie jak podać link do pliku na dysku własnego komputera Popraw to. Każdy już wie, że masz fioła na punkcie tej gry. Ja gram w PES/ISS od kilkunastu lat i po "powrocie króla" spodziewałem się czegoś więcej. A co do ludzi z ratingami blisko 1000 to po prostu strzelają goli więcej niż przeciwnik w każdym meczu. 6:3 :nhl3: to normalne przy meczach Real - Real, a jak ktoś ma w myClub wypasiony zespół i jest ogrrnięty to w ogóle powinien wygrywać większość meczy. Są też ludzie z ogromnym talentem, doskonałą taktyką. No i jeszcze co do filmiku, mam w dupie że moja gra obronna tam wygląda jak wygląda. Ale jak skomentujesz, że moim kopaczem po pierwszym gwizdku doszedłem z piłką do bramki i strzeliłem gola. Wiadomo, koleś z pierwszej ligi co pewnie gra w to od rana do wieczora, nie umie wcisnąć przycisku :P A może jestem bogiem dryblingu ? Edytowane 14 Grudzień 2014 przez chrono87 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach