danken000 352 Napisano 2 Wrzesień 2018 Pamiętam moje pierwsze podejście do tej gry. Najpierw zdobyłem trofeum za dachowanie, a później za zniszczenie wozu i nieukończenie wyścigu. Do dziś są to moje jedyne trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 2 Wrzesień 2018 13 minut temu, danken000 napisał: Pamiętam moje pierwsze podejście do tej gry. Najpierw zdobyłem trofeum za dachowanie, a później za zniszczenie wozu i nieukończenie wyścigu. Do dziś są to moje jedyne trofea. Eeeeno chyba musisz miec wiecej.... spojrz na taka lame jak ja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 2 Wrzesień 2018 Dużo czasu przy tej grze nie spędziłem. Z tego co widzę większości Twoich achievementów na PS4 nawet nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 2 Wrzesień 2018 56 minut temu, danken000 napisał: Dużo czasu przy tej grze nie spędziłem. Z tego co widzę większości Twoich achievementów na PS4 nawet nie ma. No ja powolutku dostajac po dupie ucze sie tras. I spoko pasuje mi to. Idealna gra jako przerywnik - fabuly nie ma ;), wpadamy na godzinke, poltorej trening nauka trasy i wozu przejazd odcinka w karierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach