Thuldumar 0 Napisano 30 Grudzień 2014 Może znajdzie się ktoś chętny do wspólnej gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandalfull 0 Napisano 17 Styczeń 2015 Ja chętnie Nick vandalfull Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OsamaBombLaden87 14 Napisano 25 Sierpień 2015 Ktoś gra jeszcze w Warframe? Jestem zielony ale oferta na wrzesień w PS+ nie powala więc może czas na jakieś F2P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Sierpień 2015 To już bardziej polecam Planetside 2. Co prawda trochę inne gry, ale jednak jakoś Planetside z gier f2p na konsole najlepiej mi przypadł do gustu. Jeśli chodzi o Warframe to jest spoko nawet, ale po chwili nudny i monotonny jak cholera. Wszystkie lokacje wyglądają praktycznie tak samo, misję niewiele się różnią, a farma lepszych itemów to katorga. Ale to moje zdanie, gra jest darmowa wiec spróbować możesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 13 Grudzień 2015 Jest tu jakiś weteran? Chwilkę pograłem w gierkę, potem wywaliłem bo miałem w sumie lepsze do ogrania, a teraz wróciłem i chce mieć Rhino. Jak mam odblokować jakąś drugą rangę? Bo na Rhino cała czas mam napis "za mało xp". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach