ezils 89 Napisano 19 Czerwiec 2014 FIGHT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 19 Czerwiec 2014 Dobrze slyszalem ze premiera 29 lipca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Czerwiec 2014 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 19 Czerwiec 2014 Juz cena na ultimie jest sensowna za preorder 199zl. Chyba wezme zeby ograc przed diablo 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 19 Czerwiec 2014 Jeżeli ktoś nie grał w TLoU, to jest to najważniejsza premiera na PS4 w tym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 19 Czerwiec 2014 To nie jest najważniejsza premiera w tym roku - chyba, że dla Ciebie. To samo można przecież powiedzieć o Destiny lub GTA V :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spychcio 11 Napisano 19 Czerwiec 2014 (edytowane) Ultima od początku informowała, że cena jest wstępna (269zł) bo nie wiedzieli ile wyniesie. Teraz te 199zł faktycznie daje do myślenia :) P.S. Mamy w tym jeszcze DLC. Edytowane 19 Czerwiec 2014 przez Spychcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 20 Czerwiec 2014 Jeżeli ktoś nie grał w TLoU, to jest to najważniejsza premiera na PS4 w tym roku. Nic podobnego, nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Ultima od początku informowała, że cena jest wstępna (269zł) bo nie wiedzieli ile wyniesie. Teraz te 199zł faktycznie daje do myślenia :) P.S. Mamy w tym jeszcze DLC. Mam nadzieję, że zorientowali się, jak "pospólstwo" się obruszyło i że za dużo tego nie sprzedadzą. Jeśli tak jest to i dobrze, niech wiedzą, że nie wszyscy dadzą się robić w ... Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 20 Czerwiec 2014 Amazon też obniżył cenę z 59.99 na 49.99 http://www.amazon.com/The-Last-Us-Remastered-PlayStation-4/dp/B00JK00S0S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1403264786&sr=8-1&keywords=the+last+of+us+ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 20 Czerwiec 2014 Za 199 biore, to chyba uczciwa cena za tak dobra gre ze swietnym dodatkiem zwlaszcza dla osoby takiej jak ja, ktora nie przeszla tej gry na ps3. Padlo na last of us zamiast Diablo z gier na lato Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Czerwiec 2014 Jeden numer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Czerwiec 2014 Po kiego wklejasz tutaj to badziewie? I jeszcze podpis z tyłka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 20 Czerwiec 2014 To teraz i ja się zastanowię nad takim zakupem. Tylko w sumie... Nie wiadomo czy będzie cross-play z PS3 (Pewnie nie... :\), czy będą jakieś znaczące zmiany w grafice (na razie pokazywali cutscenki, a nie gameplay...). Wielka niewiadoma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Czerwiec 2014 Pack to jest internetowy bot który testuje cierpliwość userów. Jak dostanie miesiąc przerwy to może się nauczy pisać po polsku ze zrozumieniem, zamiast wiecznie spamować linkami po tematach :P 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 22 Czerwiec 2014 Troche nie jestem w temacie. Powiedzcie mi czy w wersji na PS4 będzie ten dodatek Left Behind? Czy będzie razem z grą czy do kupienia osobno na PS Store? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 22 Czerwiec 2014 Troche nie jestem w temacie. Powiedzcie mi czy w wersji na PS4 będzie ten dodatek Left Behind? Czy będzie razem z grą czy do kupienia osobno na PS Store? Będzie razem z grą. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 22 Czerwiec 2014 Będą wszystkie dlc, tę do multi też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 23 Czerwiec 2014 Ciekawe czy będzie kop jakościowy między generacjami czy tylko zwykła kosmetyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 23 Czerwiec 2014 No wlasnie jeszcze nic nie pokazali takiego tylko krotki zwiastun, czekam na jakis gameplay bo nie wiem czy zamowic na premiere czy nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 23 Czerwiec 2014 Ja tez czekam z preorderem bo liczę na kopa a nie jak piszecie kosmetyke za 200 PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 23 Czerwiec 2014 Powinien byc kop porzadny, jak do tego dojdzie plynnosc swietna to w sumie patrzac na to jak slabo wersja ps3 stracila na cenie i cene samego dodatku i tak warto te gre kupic w tej 'ulepszonej' wersji bo cenowo wychodzi podobnie jak nie lepiej do wersji ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_DaRiO 0 Napisano 24 Czerwiec 2014 Witam, zastanawiam się nad zakupem TLoU z amerykańskiego ps store w wersji cyfrowej mam pytanie do tych co już kupowali w ten spośob, czy jak poddebne do swojego europejskiego konta to czy będą rówwnież napisy/dubbing po polsku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 24 Czerwiec 2014 Witam, zastanawiam się nad zakupem TLoU z amerykańskiego ps store w wersji cyfrowej mam pytanie do tych co już kupowali w ten spośob, czy jak poddebne do swojego europejskiego konta to czy będą rówwnież napisy/dubbing po polsku ? Gra kupiona na amerykańskim psstore nie ma polskiej wersji, tylko angielska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Czerwiec 2014 Wielkie nieba, to wygląda jakby było zrobione specjalnie pod PlayStation 4. Jeden z najlepszych tytułów na nową generację jakie kiedykolwiek widziałem. http://www.pssite.com/news-34209-wielkie_nieba__the_last_of_us_remastered_wyglada_rewelacyjnie.html?t=1403692090#c_last No to narobili smaka, niech to pokażą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach