Traws 40 Napisano 4 Grudzień 2016 tosz to cały krążek zbublowany próbuj do sklepu z którego brałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek89 0 Napisano 4 Grudzień 2016 Skiba, masz jakieś gry w kolekcji, które są uszkodzone w podobny sposób? Grając w coś takiego nie zepsuje konsoli? Myślałem, że odświeżę sobie grę przed premierą sequela, ale jak na moje nośnik nie wytrzyma. Chyba za dużo grałem w tą grę ... Ile wynosi gwarancja na nośnik? Sprawdzę resztę mojej kolekcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 4 Grudzień 2016 Nie kumam, chodzi Ci o efekt jakby coś się rozlało na płycie? Ja miałem identycznie na płytach nówkach sztukach i wszystko normalnie działało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 4 Grudzień 2016 (edytowane) U mnie wiekszosc plytek z ps4 tak wyglada i to nie jest uszkodzenie... Albo jakis kolejny troll albo nie ogarniam tej glupoty... Edytowane 4 Grudzień 2016 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Grudzień 2016 Jak dobrze pamiętam to magnes gdzieś w rejonach płyty trzymacie odłożcie gdzieś w inny rejon to się naprawi Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 4 Grudzień 2016 Przeciez widac po ulozeniu smug ze to jest wersja na xone Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek89 0 Napisano 4 Grudzień 2016 Dzięki chłopaki. PS4 to mój pierwszy sprzęt z bluray, stąd wolałem się upewnić. Godzinę temu, SkibaPL napisał: Albo jakis kolejny troll albo nie ogarniam tej glupoty... Więcej zrozumienia, myślałem, że trafiłem na kulturalną stronę, ale nie dotyczy to wszystkich ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 27 Grudzień 2016 Na Pro tez wycięli działająca funkcjonalność jaka był supersampling. Good job ND! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Wrzesień 2017 Dopiero ograłem Left Behind i można stwierdzić że ogrywając dopiero teraz wiele nie straciłem. Dodatek jest przykro krótki, a cena za którą chcieli na premierę czyli 60 zł to było chamstwo na miarę Activision. To że teraz jest gratis w remasterze trochę polepsza odczucia Trochę chodzenia w trybie symulacyjnym, z jedna prawdziwa akcja i w momencie, gdy robi się ciekawie lecą napisy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 15 Wrzesień 2017 5 godzin temu, pablos_PRO napisał: Dopiero ograłem Left Behind i można stwierdzić że ogrywając dopiero teraz wiele nie straciłem. Dodatek jest przykro krótki, a cena za którą chcieli na premierę czyli 60 zł to było chamstwo na miarę Activision. To że teraz jest gratis w remasterze trochę polepsza odczucia Trochę chodzenia w trybie symulacyjnym, z jedna prawdziwa akcja i w momencie, gdy robi się ciekawie lecą napisy. Dodatek byl fajnym uzupelnieniem historii w GOTY. Ale samodzielnie zgadzam sie wypada dosc blado. No i nie oszukujmy sie mimo iz to stand alone dodatek to jego ogrywanie bez ogrania podstawki mocno mija sie z celem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 16 Wrzesień 2017 Wrócił supersampling plus pare ustawień i poprawek w nowym patchu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 8 Październik 2017 Może ktoś sprawdzić ile gra waży po patchu? Najlepiej z tymi dodatkowymi mapkami do multi Z góry dziękuję Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 8 Październik 2017 U mnie waży 42,98 gb wraz z zainstalowanym Treacherous Territiories Map Pack'iem i patchem 1.09. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach