Kruczek293 14 Napisano 27 Luty 2015 Nie przemawia do mnie oprawa graficzna i animacje kombatantów. Dziwnie mi przypomina Mortal Kombat vs DC ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 27 Luty 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 1 Marzec 2015 (edytowane) Szkoda ze nie zrobili tych burtality takich jak dawniej, czyli jakas dluga seria ciosow rozwalajaca przeciwnika. tak to mamy takie mini fatality mozna powiedziec. I cos czuje ze to wyprze normalne fatality bo ludzie czesciej beda to stosowac.... No ale lepszy taki pomysl niz zaden. Zawsze to jakas nowosc... Ciekawe czy Sindel,Baraka i inne postacie widziane w trailerze beda dostepne i grywalne... W ogole jak myslicie czy warto kupic KOMBAT PACKA ? Tzn nigdy nie kupowalem takich season passow, czy one zawsze lepiej wychodza niz kupownie pozniej osobno DLCkow ? Nie wiem czy lepiej wydac kase na SPECIAL EDITION czy lepiej NORMAL ale z KOMBAT PACKIEM... Edytowane 1 Marzec 2015 przez Frog_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 1 Marzec 2015 za rok bedzie edycja GOTY z Goro i ze wszystkimi innymi pierdolami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 1 Marzec 2015 a no to zapewne, ale nie bede czekal rok na gre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 1 Marzec 2015 Co do brutality, to dla mnie Kung Lao pozamiatał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 2 Marzec 2015 MK coming to mobile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 19 Marzec 2015 Wie ktoś czy będzie dostępna wersja pudełkowa nowego MK wraz z "Kombat Pack"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 19 Marzec 2015 (edytowane) U nas nie. Tylko wersje cyfrowe. Edytowane 19 Marzec 2015 przez mkober Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 20 Marzec 2015 ale jest jakies info po ile bedzie KP ? bo w pss jeszcze tego nie eidze Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 20 Marzec 2015 Na Steamie kosztuje 29,99€. No ale to wersja PC. Boje sie ze tani nie będzie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 21 Marzec 2015 Mamy juz pelen sklad Kombat Paka ! ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 21 Marzec 2015 Jason - OK Tanya - OK Tremor - NARESZCIE! :) PREDATOR - ŚWIETNIE :) Mam nadzieje tylko że Netherrealm wypuści wersję z Kombat Packiem w EU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 21 Marzec 2015 Wersje z KP na EU masz tylko w PS Store. Ale pewnie w dniu premiery lub trochę później będzie dostępny normalnie do kupienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 21 Marzec 2015 w dniu premiery ? To co labo teraz mozemy zamowic przedpremierowo zeby miec goro ale bez KP albo po premierze bez goro ale z KP ? A co do postaci to dla mnie spoko, oprocz Tany, Wolalbym Jade albo Sindel jak juz by mialabyc jaks babeczka. No i szkoda ze nie bedzie zadnego Robota :( Ale za to bedzie Liu Kang sie zdradzili ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 21 Marzec 2015 Mozesz kupic teraz z PSStore i mieć Goro i KP. Albo zamówić normalnie (fizycznie) i mieć od razu Goro za Pre-Order a później dokupić KP. Ale myślę że później tez dadzą Goro normalnie w sklepie PSS do kupienia. Po prostu po premierze wyjdą dodatki które będziesz mógł normalnie kupic. Bo jeśli po premierze nie będziesz mógł dokupić Goro albo KP to by było bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 21 Marzec 2015 co wpisac w PSS zeby mic KP bo nie umie znalesc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 21 Marzec 2015 Mortal Kombat X - Premium Edition :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 21 Marzec 2015 Na bank dodadzą możliwość dokupienia jako oddzielnie płatne dlc. Przecież nie odpuszczą sobie dodatkowej kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 21 Marzec 2015 Mortal Kombat X - Premium Edition :P Dobra panowie Fujara ze mnie ;) Dawalem w wyszukiwanie MORTAL KOMBAT i mi wyszukiwalo 6pozycji. Dopiero teraz zauwazylem knefel POKAZ Wszystyko ;) MY BAD ;) Wychodzi ze dopiero od tygodnia korzystam ze sklepu PSS i jeszcze nieogarniam ;) No to bieremy Premiumka ! ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 21 Marzec 2015 A co do postaci to dla mnie spoko, oprocz Tany, Wolalbym Jade albo Sindel jak juz by mialabyc jaks babeczka. No i szkoda ze nie bedzie zadnego Robota No właśnie mam podobne odczucie. Tanya jest OK, ale troszkę martwi brak Jade :/ No i brak Cyraxa i Sektora boli najbardziej. Cały czas liczę, że po odpaleniu gry w dniu premiery, jednak te postacie ukażą mi się w menu wyboru postaci. W poprzedniej odsłonie przed premierą była cisza o Smoke'u, a był obecny w rosterze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 21 Marzec 2015 Patrzac na juz ustawione postacie to mamy wolnych 7 okienek : Nie ma tutaj Liu Kanga,Shinoka,Baraki i nie wiem czy kogos jeszcze o kim mowili. Wiec pozostaja 4 okienka... Bo te z DLC pewnie beda gdzies z boku dodatkowe mi sie wydaje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 21 Marzec 2015 Puste miejsca to Erron Blac, Baraka, Shinok, Jax, Sonya,Liu Kang, Jacqueline Briggs. Słyszałem tez coś o Kenshi i Sindel. Ale za dużo już tego by było względem pustych miejsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 22 Marzec 2015 Jakiś Sredator w DLC jest a Cyraxa i Sectora nie ma ? syf kiła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 22 Marzec 2015 Ciekawe czy tryb online znów będzie nic nie warty...Taka gra, taki potencjał, a oni nie potrafią napisać kodu do grania po sieci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach