Skocz do zawartości
Haqu

Mortal Kombat X

Rekomendowane odpowiedzi

Jak działa online?

Poprzednią część kupiłem w ciemni i na PS3 był dramat, 4 na 5 meczy lagowało niesamowicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi działa świetnie. Ja wczoraj stoczyłem około 40 walk i ani razu nie miałem lagów. Inna sprawa, że grałem głownie z Polakami.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam , gra z rodakami bardzo płynna i bez lagów.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem grę, udało mi się rozegrać jeden mecz online i rzeczywiście zero lagów.

Jak piszecie że graliście więcej i nie rwie to jeszcze lepiej.

Muszę ostro przysiąść do gry, bo nie licząc 3 dni z poprzednią częścią lata nie grałem w bijatyki.

Poprzednia część od początku mi nie podeszła, tutaj grałem tylko godzinę ale czuję że z grą spędzę sporo czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o odpowiedz jupilem gre i nie moge zaczac fabuly swieci sie na czerwono;/ lol musze pierw przejsc jakis trening czy cus?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tylko ja wziałem głównie do kanapowego grania ze znajomymi/rodzinką bo co czytam to wszyscy w online naparzają hehe . Naprawdé spoko grafika jest , po porcie z€eb€neg€ Injustice i tych filmikach przygotowywałem się na totalną średniawkę a jest więcej niż dobrze , stage z lasem czy ta w deszczu miejscówka no pięknie to wygląda , nie ma masy tych kultowych miejscówek z poprzedniej części ale te nowe są jak najbardziej w mortalowym sosie , podobnie jak nowe postacie . Brutality spoko pomyślany powrót jednej z ikonek serii , fatale soczyste i pełne gore , trzy style no walka sam miodek sié wylewa . Singiel naprawdé jak na "mordobicie" to epic , sam początek idzie ładnie śmiechnąć widząc Heavy Rain w klimacie mortala hehe , dopiero zaliczyłem kawałek ale same filmiki super . No i tony dodatków , krypta (w stylu bloodborne hehe) laddery i wyzwania , w tym momencie Mortalik miażdzy wszystkie bijatyki na ps4 jeżeli chodzi o " rozrywkowe " granie imo ( ograłem chyba wszystkie )

Tłumaczenie PL jest boskie , od razu przed oczami staje "jajecznica" czy "rowerek" hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja juz 30% trophy za mna ;> najgorzej chyba bedzie z 10walkami rankingowymi pod rzad bo mnie leja ;) pogralem troche online, oraz z zonka. i pokonalem dwie wieze. ostatni poziom na tescie sily juz trudny, troche sie musialem naklepac kneflami ;)) aa fajnie zrobiona krypta, bylem w jakis pajeczych tunelach i juz kilka fatality odblokowalem ale omalo co nie postawilem klocka jak spotkalem bestie. w sluchawkach efekt niezly ! ;>

Lagow nie ma, czasami długo szuka gry w niektorych trybach, ale jak już połączy to jest ok.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalk

Edytowane przez Frog_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś miał problem z wieżą w teście siły, to radzę wziąć kawałek kartonika, wielkości tego kólka z przyciskami w padzie i kartonikiem naciskać cztery przyciski na raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Plasikowy wlasnie cos podobnego zrobilem ;) kurde duzo jeszcze nie kumam co jaka liczba mowi...duzo tego wszystkiego jest. można jakos ustawić zeby laczyl z Polakami? bo ja malo co na rodakow natrafialem...

Edytowane przez Frog_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś nie chciał tracić czasu, tutaj lokacje wszystkiego w Krypcie.

http://www.accelerated-ideas.com/news/mortal-kombat-x--all-unlockable-krypt-items-locations-and-kamidogu.aspx

Tutaj jak odblokować kostiumy ;)

http://www.accelerated-ideas.com/news/mortal-kombat-x--how-to-unlock-alternate-costumes-skins.aspx

Edytowane przez Leito_PL
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna rozpiska , tylko niesmak trochę jak się widzi co trzeba zrobić by odblokować np. klasyczną Kitane

Unlock: Through the MKX mobile app.

Zwlaszcza że ta appka to paździerz free2play ech

Edytowane przez Danielski_82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, kto by pomyślał, że żeby mieć dodatkowy strój to muszę kupić Iphone'a. Piękne czasy ;) Jakie są tryby online?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś kupił Kombat Pack to możne już pobrać Samurai Pack.

EDIT:  Na Androida tez wyjdzie MKX Mobile, ale niestety nie wiadomo jeszcze kiedy :mellow:

Edytowane przez mkober

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Plasikowy wlasnie cos podobnego zrobilem ;) kurde duzo jeszcze nie kumam co jaka liczba mowi...duzo tego wszystkiego jest. można jakos ustawić zeby laczyl z Polakami? bo ja malo co na rodakow natrafialem...

Wczoraj wieczorem był jeden pokój, sami Polacy. Prawie do 3 w nocy nam zeszło ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos ma pomyslnjak przejsc trening mecze z 4 godziny i nie moge jednego komba z ruchem specjalnym plus obalenie zrobic ? na pamiec to juz znam wklepuje i cos nie wychodzi ... toz to trudniejsze od bloodborna;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz pominąć ten ruch w opcjach i przejdziesz dalej. Wybierz pomiń samouczek.

Edytowane przez sway

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra jakos przeszedlem ale dalej nie moge fabuly uruchomic ;) cos niezle sie zje...lo;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra jakos przeszedlem ale dalej nie moge fabuly uruchomic ;) cos niezle sie zje...lo;)

Również mam problem, samouczek skończony kompletny chyba z trzy razy , kilka walk na wieżach i tryb FABUŁY dalej na czerwono zablokowany :( , ma ktoś jakieś pomysły.

PS: Wszystkie aktualizacje zainstalowane

Edytowane przez AdWolf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aktualizacje macie? tez mialem na czerwono ale nie wiem po jakim momencie sie zmienilo. chyba jak wszystko mi sie z pss zassalo. ale w miedzyczasie gralem online i zona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak aktualizacje prawie 2 giga sciagnelo;) no nic narazie po necie smigam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko , właśnie zakupiłem Kombat pack i ściągnąłem samurai pack. Problem w tym że nie mam predatora i reszty a stroje z samuraj pack mam normalnie. Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi