petanorech 27 Napisano 21 Maj 2015 Zna ktoś jakiś dobry sposób na nabicie w grze koinsow? ;). Odblokowanie krypty to jakiś koszmar :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 21 Maj 2015 Jedyny znany mi szybki sposób to odbkokowanie krypty za 80 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 21 Maj 2015 (edytowane) Za jedyne 84 pln odblokujesz całą kryptę ;). Jak uzyskasz 50lvl we wszystkich frakcjach odblokujesz fajny zestaw do zmodyfikowania karty walki. Dzięki niemu za wygrana walkę dostaniesz nawet kilka tysięcy coinsów. Edytowane 21 Maj 2015 przez Nautilus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 21 Maj 2015 Tak jak @Nautilus napisal najlepiej zbieraniem coinow zajac sie po wbiciu we wszystkich frakcjach 50lvl. wtedy dostajemy Zestaw Smoka czy jak to tam sie te elementy karty walki nazywaja. I tak samo mozna boostowac jak levele we frakcjach. Czyli 1runda, 30sek lub walka modyfikowana i dzieki temu mamy jakies 1700zeta co niecale 30sekund czy nawet szybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 21 Maj 2015 Ok wiec zabieram się za trofeum 'No Loyality'. Nie jestem zwolennikiem kupowania czegokolwiek więcej do tej gry. Kupiłem Packa i narazie wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 22 Maj 2015 Kto komu głoś podkłada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartinezMW 2 Napisano 22 Maj 2015 Najlepsze jest to ze wiekszosc ludzi wyglada jak postac której podklqda glos A czy wam terz nie dziala wojna frakcji na wersji mobilnej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 23 Maj 2015 Sposób na"odblokowanie strojów postaci z komórki poprzez 'odwiedzenie' karty gracza już zablokowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ydur13 1 Napisano 23 Maj 2015 ktoś może wie kiedy będą pozostałe postaci z kombat pack? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartinezMW 2 Napisano 23 Maj 2015 (edytowane) Ok juz dziala wojna frankci A jak konkretnie odblokowac te postacie przez mobile na konsole poprzez karte postaci czy cos? Edytowane 23 Maj 2015 przez MartinezMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 24 Maj 2015 Platyna wbita !!! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 24 Maj 2015 No w koncu ;> Gratulacje compadre ;) Teraz kupuj Helldivers i robimy tam Platyne wspolnie ! ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 24 Maj 2015 (edytowane) Ktoś z Was ma odkrytą kryptę na 100%?? Obszedłem wszystkie lokacje po 2 razy i nie mam już nigdzie żadnych skrzyń i nowych lokacji, ale brakuje mi kilkunastu brutali i z dwóch fatali. Zauważyłem że w pajęczych tunelach jest znak, przy którym stanę, to wyskakuje że w tym miejscu na razie nic nie mogę zrobić. Resztę należy odkryć obstawiając konkretną kwotę na posągu? PS. Wkurza mnie polityka NR. Po co jest ten kombat pack, jeżeli paczka nowych skórek do Soni, Kano i Sub-Zero kosztuje 16.50zł ... Po to kupuje się przepustkę żeby wszystkie dlc były za free, a tutaj taka zagrywka ... Edytowane 24 Maj 2015 przez Dranz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 24 Maj 2015 W dniu 24.05.2015 o 11:22, Frog__PL napisał: No w koncu ;> Gratulacje compadre ;) Teraz kupuj Helldivers i robimy tam Platyne wspolnie ! ;> Dzięki teraz chcę kupić THE ORDER 1886 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 24 Maj 2015 (edytowane) W dniu 24.05.2015 o 15:09, keczu78 napisał: Dzięki teraz chcę kupić THE ORDER 1886 !!! Wlasnie przed chwilka wpadla mi Platynka w nim ;> Niestety nie moja gra i musze oddac, tak to bym ci kopsnol ;) :/ @Dranz poczekaj troche przy tym posagu bo tam niektore rzeczy (np skrzynie) pojawiaja sie tylko o okreslonej porze... Edytowane 24 Maj 2015 przez Frog__PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 24 Maj 2015 W dniu 24.05.2015 o 17:03, Frog__PL napisał: @Dranz poczekaj troche przy tym posagu bo tam niektore rzeczy (np skrzynie) pojawiaja sie tylko o okreslonej porze... Jak bym jeszcze wiedział o których porach pojawiają się te skrzynie to był bym szczęśliwy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 24 Maj 2015 dlugo to nie trwa. po lewej na dole leci czas. Zaczekaj w danym miejscu az zrobi petle i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 25 Maj 2015 Dzięki. W ogóle zauważyłem, że w innych lokacjach też są takie miejsca gdzie pojawiają się skrzynie ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 25 Maj 2015 Dranz polecam ten poradnik :) http://www.gamefaqs.com/ps4/802908-mortal-kombat-x/faqs/71493 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 25 Maj 2015 (edytowane) W dniu 25.05.2015 o 17:10, petanorech napisał: Dranz polecam ten poradnik :) http://www.gamefaqs.com/ps4/802908-mortal-kombat-x/faqs/71493 Dzięki mam już prawie wszystko. Było kilka miejsc które ominąłem, np w lochach Kenshiego, za fontanną krwi itp. Cztery postacie w grze (Ferra/Thorr, Kano, Kothal Khan, Kung Jin) mają 6 brutali i niestety niema ich nigdzie w krypcie. Cza losować za kase na posągu, obstawiając 10k. Na razie wydałem 120k i trafiłem Kothal Khana. Brakują jeszcze 3 i będzie 100% Aha i może się Wam przyda. Do samego końca nie wiedziałem o co tutaj chodzi, a wystarczy tylko stanąć przy znaku i czekać. Edytowane 25 Maj 2015 przez Dranz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 26 Maj 2015 Mógłby mi ktoś pokrótce napisać jak odblokować te stroje? Kitana-Upiór, Liu Kang-Upiór i ???, Mileena-Khanum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Husarya 0 Napisano 26 Maj 2015 Siema potrzebuje pomocy mój chrześniak grając w MK10 wyłączył mi w jakiś magiczny sposób łatwe fatality a w ustawieniach kontrolera - w ruchach kończących pojawiły się znaki zapytania <widoczne na zdj> jak to odczarować ? z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 28 Maj 2015 masz dwa pady ? Moze dlatego ze jako nowy drugi uzytkownik zaczal grac no i nic nie ma odblokowane.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 28 Maj 2015 Mógłby ktoś napisać jak odblokować Revenant Liu Kang i Dark Emperor Liu Kang? Gubię się czy chodzi tu o wieże wyzwań czy o pojedyńcze walki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cayt 0 Napisano 31 Maj 2015 a ja mam takie pytanko. Mam polskie konto, obecnie siedze w niemczech. I w Niemczech MK X jest zakazany w dystrybucji. Czy jak kupie go sobie w Polsce to bede mogl normalnie grac online, czy bedzie to zablokowane? Bo w zeszlym roku kupilem na PC south park kijek prawdy w polsce i w niemczech nie moglem go uruchomic.... A z konsola powinno byc inaczej. Bo np w dead island na ps3 gralem normalnie. Pytam bo nie chcialbym wywalic 200zl w błoto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach