Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2014 Jeśli macie zbędne klucze lub jesteście chętni do grania, ale nie macie możliwości zdobyć owego klucza, to ten temat jest dla Was. Co by nie zaśmiecać głównego tematu, proszę tutaj poruszać wszelkie sprawy związane z kluczami do alfy, bety czy kluczami na itemy w finalnej wersji. W tym temacie można również rozmawiać na temat tego jak pozyskać owe klucze, itd. Byłoby fajnie, jakby o klucze prosiły osoby, którym naprawdę zależy na pograniu, a nie tylko na zasadzie "dają za darmo to biere!". Jeszcze krótka informacja dla dających/biorących klucze: Jeśli wstawiasz lub bierzesz od kogoś klucz, to koniecznie daj mu znać, że klucz zaklepany, bądź napisz na forum, że taki klucz został już wykorzystany. Wstawiających prosi się również o aktualizację swoich postów z kluczami, gdy te zostaną zużyte, żeby nie wprowadzać ludzi w błąd. PS.Konta z 1 postem, które będą żebrać o klucze, będą natychmiastowo banowane. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) W takim razie jestem pierwszym chętnym w tym temacie.Jeśli ktoś ma zbędny klucz do alphy, to prosiłbym o wyslanie na PW :)Zapomniałem się zapisać.Przygarnij kropka. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Nieaktualne,znalazłem mail z kodem w zakładce promotions (gmail). Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Czerwiec 2014 Dostał ktoś więcej kluczy jak wysyłał z innych kont?Nie wiem czy cwaniaki nie posłały, że IP = 1 klucz, bo wysłałem z trzech kont, a dostałem tylko na jedno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Czerwiec 2014 Także jestem chętny na kodzik... Zapisałem 3 konta i nie dostałem nic ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 13 Czerwiec 2014 Ja również poproszę, jeżeli ktoś ma zbędny kluczyk, to na pewno się nie zmarnuje :P W zamian mogę dać klucz do bety BFHardline, jak ktoś się nie załapał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 13 Czerwiec 2014 Mam kod na alfę, ktoś chętny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 13 Czerwiec 2014 Pewnie.Dawaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 13 Czerwiec 2014 OK, zaraz wyślę ci na konto PSN. Daj tylko znać czy doszło i czy w ogóle działa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 13 Czerwiec 2014 To może ja ci puszczę zaproszenie do friend Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 13 Czerwiec 2014 Też szukam wolnego kodu na alfę. Wszyscy moi znajomi grają a ja nie mogę i mnie krew zalewa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 14 Czerwiec 2014 Dostalem dzis wolny kod na alfe. Jesli ktos chce zapraszam, PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo2424 0 Napisano 14 Czerwiec 2014 witam ,ma może ktoś zbędny klucz chętnie przygarne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 14 Czerwiec 2014 (edytowane) Jak ktoś chce kod to piszcie na PW. Nieaktualne. Edytowane 14 Czerwiec 2014 przez Turin 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 14 Czerwiec 2014 @Turin, dziękuję za kod:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKay 3 Napisano 14 Czerwiec 2014 Jeśli miał by ktoś kodzik bardzo prosze o przesłanie na PW ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Czerwiec 2014 Jednak Bungie sprawdziało konta, na które szły klucze. Posłałem ze swojego konta US, na którym nie mam żadnych gier, itd. i dostałem taką odpowiedź. Brak plusa pewnie też się przyczynił... Thank you for your interest. Unfortunately you did not meet the requirements to participate in the Destiny™ First Look Alpha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Czerwiec 2014 (edytowane) To dziwne bo ja poslalem ze starego konta na ktorym mam ok. 15 platyn i tez dostalem tego maila, bardzo mozliwe ze IP ktore prowadzilo do Polski im sie nie zgadzalo :P Edytowane 14 Czerwiec 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 14 Czerwiec 2014 Ja też po proszę jakby ktoś miał zbędny, mogę wzamian zaoferować kupon zniżkowy do play-asia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 15 Czerwiec 2014 Mam kod na alfę, ktoś chętny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KosciuszkoWP 1 Napisano 15 Czerwiec 2014 Mam kod na alfę, ktoś chętny? Ja bym go chętnie przygarnął :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 15 Czerwiec 2014 Zaraz ci prześlę na konto, daj tylko znać czy działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 15 Czerwiec 2014 Ja też bym prosił jak by ktoś miał :) bym był bardzo wdzięczny. Jakoś przegapiłem zapisanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 15 Czerwiec 2014 Idę do tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarito_PL 0 Napisano 15 Czerwiec 2014 Witam. Chętnie pograłbym w alfe Destiny, ale niestety. Nie dostałem kodu. :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach