dziadek_mruz1 1 Napisano 16 Czerwiec 2014 Tylko jest problem . Coś tam nietrybi. Dane do logowania musze podać z PSN tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 16 Czerwiec 2014 Dokładnie. Tylko zwróć uwagę na to, że wpisujesz adres e mail i hasło a nie login i hasło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek_mruz1 1 Napisano 16 Czerwiec 2014 Dzięki to był cały problem. Niestety mam następny: przy podawaniu adresu email taki oto komunikat: The field "Email" has an invalid value in it. Please provide a valid value for the field and try again. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 16 Czerwiec 2014 A ja mam pytanie, czy ktoś dostał kod z pre-ordera w sklepie Euro? Bo na stronce bungie, to właśnie jedyny sprzedawca w Polsce, który te kody rozdaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 16 Czerwiec 2014 Ja dostałem, ale trwało to około miesiąc od złożenia zamówienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swaggren 0 Napisano 19 Czerwiec 2014 (edytowane) Ktoś ma jeszcze te klucze? :) Edytowane 19 Czerwiec 2014 przez swaggren Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 19 Czerwiec 2014 Amazon ma generator kodów. Robisz pre order w parę minut dostajesz kod i anulujesz go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Czerwiec 2014 Teraz jest nowa opcja. Pre-order na PSStore, dostajesz kod, anulujesz pre-order :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 19 Czerwiec 2014 Ale tylko europejski na US ludzie narzekają ze nie da się cancelować preorder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 19 Czerwiec 2014 Na EU tez pewnie zablokuja jak zobacza co robia ludzie;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 19 Czerwiec 2014 Będę się śmiał jak się okaże że anulowanie zamówienia deaktywuje kod do beta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 19 Czerwiec 2014 No akurat to nie jest mozliwe. Dlatego ze klucze nie wazne skad je masz sa generowane losowo. Po wprowadzeniu keya na konto na stronie Bungie nie ma jak tego odwrocic. chyba ze samo bungie Ci to zdeaktywuje, a oni nie beda sie w to bawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 19 Czerwiec 2014 Może już padło takie pytanie, ale zastanawiam się czy wiadomo już jak zdobyć dostęp do bety Destiny na PS4, która rusza 17 lipca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 19 Czerwiec 2014 Pytane i dopowiadane wiele razy. Musisz złożyć preorder i dostać klucz. Najszybciej jest w amazon com lub amazon de i preorder zawsze u nich można anulować po otrzymaniu klucza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 20 Czerwiec 2014 W sumie mogli by anulowac kody anulowanych preoderów … po co nam randomy w grze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 29 Czerwiec 2014 Koledzy zamawiał ktoś w ostatnim tygodniu preordera w euro?? chodzi mi jak szybko wysyłają klucz do bety czy przyspieszyli coś wysyłkę tego klucza(czytałem że miesiąc się czeka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 29 Czerwiec 2014 Koledzy zamawiał ktoś w ostatnim tygodniu preordera w euro?? chodzi mi jak szybko wysyłają klucz do bety czy przyspieszyli coś wysyłkę tego klucza(czytałem że miesiąc się czeka)Ja dostalem po okolo 2 tygodniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 30 Czerwiec 2014 (edytowane) Klucz do bety z pre-ordera na amazon.com będzie działał na europejskie PSN? Bo Destiny i tak zamówię, ale wolałbym troche pograć zanim kupię //Aha i piszę się na wspólną grę od premiery! :D Edytowane 30 Czerwiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 30 Czerwiec 2014 (edytowane) Klucz do bety z pre-ordera na amazon.com będzie działał na europejskie PSN? Bo Destiny i tak zamówię, ale wolałbym troche pograć zanim kupię //Aha i piszę się na wspólną grę od premiery! Nie ma znaczenia. Poniewaz od amazona dostaniesz klucz do wpisania na stronie bungie, a dopiero potem od nich klucz do bety do wpisania na psn. @Down. Mam nadzieje ze przysla Ci klucz na czas=] Edytowane 30 Czerwiec 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 30 Czerwiec 2014 Nie ma znaczenia. Poniewaz od amazona dostaniesz klucz do wpisania na stronie bungie, a dopiero potem od nich klucz do bety do wpisania na psn. Dzięki, ale chyba jednak zamówię pre-order z euro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek1988 39 Napisano 30 Czerwiec 2014 Ciekawe czy przy wzięciu w EURO odbioru w sklepie też zostanie przysłany kod.... bo tej instrukcji co do amazona nie mogę znaleźć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 30 Czerwiec 2014 Ciekawe czy przy wzięciu w EURO odbioru w sklepie też zostanie przysłany kod.... bo tej instrukcji co do amazona nie mogę znaleźć...Dostaniesz kod. Ja tak mam złożone zamówienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 1 Lipiec 2014 (edytowane) Kod dostaniesz. Mi przysłali po około dwóch tygodniach. Edytowane 1 Lipiec 2014 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek1988 39 Napisano 1 Lipiec 2014 Zamówienie złożone w euro, tylko jak piszesz o dwóch tygodniach to dobrze by było żeby wyrobili się przed startem bety :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 1 Lipiec 2014 Ja już też złożyłem i czekam. Idealnie by było jak by dosłali przed premierą bety:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach