Vibez 5 Napisano 20 Grudzień 2014 ok mam pobralem, kiedy sie pojawia te pkt? wiesz moze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 20 Grudzień 2014 Nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateuszeKkK 2 Napisano 22 Grudzień 2014 (edytowane) Moglby mi ktos powiedziec jak stworzyc wirtualna gwiazde?? Bo mam trofeum ze musze nia trafic do druzyny tygodnia. Edytowane 22 Grudzień 2014 przez MateuszeKkK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 22 Grudzień 2014 Ktoś się orientuje, czy w trybie kariery piłkarze się rozwijają jeśli się nimi nie gra (siedzą na ławce, albo są na wypożyczeniu)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amerishe 0 Napisano 23 Grudzień 2014 Jak jest ktoś chętny w FIFIE 15 na wbijanie pucharków multi, to dodawajcie na PS: Amerishe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 24 Grudzień 2014 Ja już mam wbite te z multi, ale w wolnej chwili chętnie pomogę, chyba, że znajdziesz kogoś kto też chce robić, to już sami sobie pomożecie ;) Ja z kolei szukam kogoś do pomocy z pucharkiem za uratowanie wślizgiem przed utratą bramki. Potrzeba ok. 10 minut i odrobiny farta, są chętni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateuszeKkK 2 Napisano 24 Grudzień 2014 Jest jakis myk na wygranie Match Day'u conajmniej na poziomie klasa swiatowa? Bo narazie jest zadanie od 89minuty chyba trzeba trafic dwie bramki i zremisowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 24 Grudzień 2014 Jest jakis myk na wygranie Match Day'u conajmniej na poziomie klasa swiatowa? Bo narazie jest zadanie od 89minuty chyba trzeba trafic dwie bramki i zremisowac. Z tego co czytałem, to trzeba czekać, aż trafi się coś łatwego. Kilka dni temu był mecz, w którym od ok. 20 minuty wystarczyło strzelić jedną bramkę - coś podobnego jest w miarę do zrobienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateuszeKkK 2 Napisano 24 Grudzień 2014 Wlasnie teraz same trudne. Masakra no coz trzeba czekac:-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 25 Grudzień 2014 Ja ostatnio robilem ze musialem strzelic dwie bramki od 79 minuty i nie bylo trudne. Tam poziom jest sporo nizszy niz w zwyklym meczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateuszeKkK 2 Napisano 27 Grudzień 2014 Wytlumaczy mi ktos na czym polega trofik Stylowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 27 Grudzień 2014 Wytlumaczy mi ktos na czym polega trofik Stylowo? The options for this trophy are hidden away this year for some reason, but getting it is easy enough once you know where to go. Firstly, you will have to start a Player Career. Make sure to take the option to create a player rather than use a pre-existing player. After everything has been set up, head to the large Pro Tile on right of the main ‘Central’ menu. This gives you access to edit you Pro more fully during your career. The penalty and free-kick animation options can be found on the fourth tab in this menu called ‘Personality’. tutaj masz cały poradnik: http://www.playstationtrophies.org/game/fifa-15/guide/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amerishe 0 Napisano 27 Grudzień 2014 Ja już mam wbite te z multi, ale w wolnej chwili chętnie pomogę, chyba, że znajdziesz kogoś kto też chce robić, to już sami sobie pomożecie ;) Ja z kolei szukam kogoś do pomocy z pucharkiem za uratowanie wślizgiem przed utratą bramki. Potrzeba ok. 10 minut i odrobiny farta, są chętni? Jak potrzebujesz jeszcze pomocy z pucharkiem to pisz na PSN: Amerishe albo na forum i jakoś mu zaradzimy. :D Przy okazji szukam kogoś kto pomógłby mi zdobyć trofeum:"W duecie" / "Kumple do samego końca" oraz jak da radę to: "Ale dalej się kumplujemy?" i "Nie do pokonania". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateuszeKkK 2 Napisano 28 Grudzień 2014 Czyli musze go w karierze stworzyc ale jak to moge wlaczyc. Probuje ae tam nigdzie nie moge nic ustawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pusty-82 0 Napisano 28 Grudzień 2014 (edytowane) Potrzebuje zdobyć kilka dzbanków. Jak ktoś chętny to zapraszać mnie do psn :) Edytowane 28 Grudzień 2014 przez Pusty-82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 28 Grudzień 2014 Potrzebuje zdobyć kilka dzbanków. Jak ktoś chętny to zapraszać mnie do psn :) Podesłałem Twój PSNid koledze Amerishe - bez sensu żebym robił to z wami dwoma, jak możecie razem. Jak się z jakiegoś powodu nie uda, to dajcie znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amerishe 0 Napisano 29 Grudzień 2014 Mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w trofeach "Stylowo" oraz "Wschodząca gwiazda"? Może nie tyle o co chodzi, bo to da się wywnioskować z opisu, a jak to zrobić, jak się do tego zabrać? Potrzebny jest do tego PlayStationPlus? Jestem zielony akurat w tej sprawię, dlatego proszę by ktoś mi to wyjaśnił w kilku zdaniach. Z góry wielkie dzięki! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 30 Grudzień 2014 Witajcie, jest ktoś chętny na trofea online plus co-op? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawkko 0 Napisano 31 Grudzień 2014 Witam, potrzebuje małej pomocy, dlatego zwracam się z pytaniem do was drodzy forumowicze. W mojej nowej fifie na ps3 obraz jest niesamowicie jasny, za jasny przez co grafika wygląga strasznie. Moje pytanie brzmi jak skalibrowac obraz z poziomu gry. W menu ustaiweń/kalibracji obrazu w pierwszych dwóch zakładkach (w tej z logiem EA sports, gdzie teroretycznie nalezy przyciemnic tło loga tak aby widoczne były tylko litery nie idzie nic zrobic, próbowałem wszystkimi przyciskami w tym R2 i L2 - niec nie działa) czy u was idzie skalibrowac obraz z poziomu gry? Co mam zrobić? Prosze od dopowiedzi, rady i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 31 Grudzień 2014 Co mam zrobić? Zmienić ustawienia w tv? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawkko 0 Napisano 31 Grudzień 2014 Zmienić ustawienia w tv? Nie no ok w TV mozna. Tylko po co jest taka opcja w ustawieniach skoro nie mozna z niej korzystac. Zreszta jak zciemnie w TV to obraz bedzie tylko ciemniejszy, a gdyby dało sie to zrobic w grze, wykontrastowac to pojawiały by sie np cieniei na twarzach (teraz niemal białe placki - ze kazda twarz wyglada tak samo - jak zciemnie w tv to bedzie ten sam problem tylko zamiast białych placków bedą szare) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amerishe 0 Napisano 31 Grudzień 2014 A próbowałeś przeinstalować fife? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawkko 0 Napisano 31 Grudzień 2014 A próbowałeś przeinstalować fife? tak, nawet na dwóch innych konsolach. A u was ta apcja działa ??? w sensie kalibracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 31 Grudzień 2014 Jeśli ktoś chce zdobyć trofeum za Match Dah Challenge, to teraz jest naprawdę dobra okazja. Celtic - Ross Co., 90 minuta, doliczone 6 minut, musimy ustrzelić jedną bramkę, zaczynamy my z rzutu z autu na wysokości pola karnego przeciwnika. Czasu wystarczy na 2-3 akcje, jak się nie uda ustrzelić, resetujemy. Ja to zrobiłem za ok. 5 razem, zajęło mi mniej niż 10 minut. Do końca challengu jeszcze 75 godzin, ale radzę tego nie odkładać, bo taka okazja może się nie powtórzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raczekGW 1 Napisano 3 Styczeń 2015 Witam, Mam pytanie do osób dłużej grających w Fifę 15. Kupiłem sobie gierkę jakieś 3 tygodnie temu i ciężko się gra w porównaniu do 14. Czy to normalne, że prawie każdy mój strzał po naciśnięciu "O" leci wysoko nad bramką ?? Albo zawodnik zbiera się do strzału chyba ze 3 sekundy ?? I czy mi się wydaje ale gra jest dużo wolniejsza od poprzedniej wersji ?? Mieliście taką sytuację w sezonach, że nie mogliście zmienić żadnego zawodnika ?? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach