craxa 1 Napisano 19 Październik 2015 Próbuje w grze jak i w menu przed grą i zawsze to samo . Ustawienia to podstawa a to jest po prostu chore ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 19 Październik 2015 Nawet jeśli zrobisz to przez battleloga i zapiszesz to i tak się nie zapisze. Jeszcze trochę i z zamkniętymi oczami będziesz ustawiać ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
craxa 1 Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) aaa.... to pewnie o to chodzi ,załapałem , taka mini gierka przed każdą grą , test pamięci i szybkiej reakcji . Jak zapomnisz ustawić to się irytujesz , to tak jakbyś zapomniał kluczy od samochodu schodząc z czwartego piętra ;) Edytowane 20 Październik 2015 przez craxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 24 Październik 2015 Szykują dwie darmowe mapy i klika gadżetów: -Napad na Bank (wersja nocna) -Dzicz (mapka z 1.DLC,wersja nocna) Gadżety: -Noktowizor i jakieś tam inne bajery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 24 Październik 2015 To jest właśnie bug przez który odpuściłem granie w tę grę. Pojawił się bodajże z ostatnim patchem/dlc. Kiedyś tego nie było, wszystko działało idealnie. Irytacja mnie bierze że ci pseudo programiści biorą gruby szmal i za każdym razem kiedy coś mówią że naprawiają, psują co innego. Ja właśnie od tygodnia gram, wróciłem do tej gry po pół roku, wcześniej platynka i 60lvl online. Nadal dedykowanych serwerów brak :( Np. ONLY dust. Wykupiłem serwer na próbę chcąc właśnie tylko pustynię/podbój 24/7. Kicha i puchy....graniczy z cudem wbić się na ulubioną mapę/rozgrywkę od samego jej początku, a takie wskakiwanie na końcówki rund gdzie się da to dla niedzielnych graczy...Najbardziej jednak wqrwia mnie to, że w "dostosuj agenta" ustawiam sobie wszystko, każdą broń, dodatki, wchodzę do gry i ....zonk. Na moje szczęście pamięta mi ustawienia z kiedyś, gdzie biegałem z P90 i wszystko miałem ustawione. Niestety teraz czasem chcę szturmowcem,a tam AK bez magazynka dodatkowego, lunety, barw..to samo z autami, mam odblokowane/wykupione wszystkie dodatki - po wejściu do gry zonk. Aż wierzyć się nie chce, że te trolle programiści nadal tego nie usunęli. Dla mnie to NAJlepsza strzelanka na PS4 ale czasem droga przez mękę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sethcracow 0 Napisano 27 Październik 2015 To ustawianie wszystkiego za każdym razem jak się chce wejść do gry jest mega wk...jace. Ale mam pytanie trochę inne - coś mnie podkusiło i spróbowałem do Sajgi wziąć jakiś tam celownik (chyba nokto czy termo) i teraz za cholerę nie mogę wrócić do sytuacji - strzelba bez celownika. Jak to zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 27 Październik 2015 3 listopada, czyli wtorek za tydzień, dostaniemy aktualizację do gry oraz DARMOWE DLC 2 nocne mapy oraz Google Noktowizyjne :) https://livespot.pl/hardline/data-premiery-darmowego-dlc/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 29 Październik 2015 Panowie, zapewne niedługo wejdzie w życie PlayStation Plus League :). Z tego co widziałem Battlefield: Hardline również będzie jako gra ligowa :). Więc może ktoś jest chętny na stworzenie jakiejś grupy i pobawienie się trochę w takiej zabawie? :). Albo może ktoś już gra w jakimś zespole gdzie jest miła atmosfera to z chęcią dołącze :). Warto też jeszcze nie zapominać o ESL, ale myśle, że PlayStation Plus League powinno być na razie świetnym wprowadzeniem przynajmniej dla mnie do zabawy w e-sport :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 1 Listopad 2015 3 listopada, czyli wtorek za tydzień, dostaniemy aktualizację do gry oraz DARMOWE DLC 2 nocne mapy oraz Google Noktowizyjne :) https://livespot.pl/hardline/data-premiery-darmowego-dlc/ Przy tej okazji na szczęście dostaniemy też łatkę, która naprawi aktualizację broni, dodatków, ulepszeń itp. UFFFFF Jeśli ktoś ogarnięty będzie robił team do wspólnej walki na inne teamy - to jestem chętny, oczywiście mam HS, 96lvl w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 1 Listopad 2015 Z informacji które znalazłem wynika że tak naprawdę dostajemy jedną nową mapę bo ta druga to podobno nocna wersja tej mapy z bankiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 1 Listopad 2015 Obie mapki już są w grze.Są to:Napad na Bank oraz Dzicz (1.DLC). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 1 Listopad 2015 (edytowane) Jeśli ktoś ogarnięty będzie robił team do wspólnej walki na inne teamy - to jestem chętny, oczywiście mam HS, 96lvl w grze Do odważnych świat należy, więc może byśmy zrobili już jakąś grupę 5-6 osobową i sprawdzili jak to wyjdzie? :). Moja propozycja to zapisanie się jeszcze przed PS Plus League do ESL i tam byśmy sprawdzili swoje siły. Uważacie, że jest to dobry pomysł? :). Szukałem trochę info o PS Plus League ale nic nowego i wzmianki żadnej o uruchomieniu usługi u nas jeszcze nie znalazłem. Jeśli są chętni na taką zabawę to proszę pisać, jeśli chodzi o organizację mogę postarać się wziaść wszystko na swoje barki ale sądzę, że jak będę chętni do zespołu to każdy jakoś podzieli się sam obowiązkami :). Sądzę, że mamy tutaj mnóstwo graczy w Hardline więc powinniśmy jakoś zebrać przynajmniej jeden zespół :). Jak tylko coś ruszy to założe temacik tutaj na forum z naszym zespołem - nazwę zespołu mam już w głowie :). A jak nic nie ruszy to po prostu zrobiło by się zespół nie tylko z osób czytających to forum ale też z paru Społeczności PSN albo nawet z swoich znajomych z PSN :). Opcji jest dużo :). To tyle :). Wspomnę jeszcze krótko jak to wygląda w ESL, najbliższe zawody zaczynają się wieczorem 15 listopada. W zawodach biorą udział zespoły po 5 członków. W zawodach głównym trybem gry jest Rescue. Link do ESL z Hardline na PS4: http://play.eslgaming.com/battlefield/playstation/ BTW wysyłam do Ciebie Tomi915 zaproszenie do znajomych :). Osobiście sądzę, że nie jestem strasznie konfliktowy więc zapewne jakoś wszyscy się dogadamy ;). Są chętni do zabawy :)? Edytowane 1 Listopad 2015 przez Velans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 3 Listopad 2015 O 6:45 ani śladu patcha lub dlc. Zostawiłem plejke na czuwaniu zobaczymy co z tego będzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 3 Listopad 2015 pacze sa zreguly miedzy 11 a 16 czasu polskiego. tak wynika z moich statystyk ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 3 Listopad 2015 W playstore ani śladu jakiego kolwiek dlc. Sam w sumie nie wiem czy te mapy będą w dlc czy w patchu od razu. Jak sytuacja na ps4, jest już patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 3 Listopad 2015 Patch z automatu się ściągnie, a mapy pewnie trzeba będzie pobrać z psstore, tak jak to było w BF4 ostatnio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 3 Listopad 2015 (edytowane) Patch z automatu się ściągnie, a mapy pewnie trzeba będzie pobrać z psstore, tak jak to było w BF4 ostatnio. Patch się pobierze z zautomatu jak zostawisz włączoną konsolę. Ja zrobiłem test i zostawilem na czuwaniu od chwili kiedy jeszcze go nie było, no i lipa bo się nie pobrał. Dopiero jak wybudziłem konsolę. Patch zajmuje 2,7 GB, mapy są zawarte w samym patchu. NIe trzeba pobierać żadnego dodatkowego DLC. Edytowane 3 Listopad 2015 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 3 Listopad 2015 Nie jestem fanem tej gry,ale musze przyznać że Noc w Lesie wygląda obłędnie...Klimat i jeszcze raz klimat wylewa się z ekranu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 4 Listopad 2015 Wczoraj próbowałem wbić na serwery z nowymi mapkami, kolejka jak za komuny. Niestety straciłem cierpliwość i odpuściłem. Może dziś się uda ;) Powie ktoś czy na tych mapkach jest totalnie ciemno i trzeba grać w nokto, czy da się biegać bez tego. Osobiście nie lubię tego zielonego koloru. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 4 Listopad 2015 Sprawdzał już ktoś czy mapa w dziczy (nocna) dostępna jest na trybie fucha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 4 Listopad 2015 Wczoraj próbowałem wbić na serwery z nowymi mapkami, kolejka jak za komuny. Niestety straciłem cierpliwość i odpuściłem. Może dziś się uda ;) Powie ktoś czy na tych mapkach jest totalnie ciemno i trzeba grać w nokto, czy da się biegać bez tego. Osobiście nie lubię tego zielonego koloru. Ustaw jasność w bf na 100% i można grać zwykłą kobrą ;p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 4 Listopad 2015 (edytowane) Może mi ktoś powiedzieć jak odblokować RO933 oraz M110K5 z ostatniego dodatku? (wiem, że jakieś zadanie trzeba wykonać ale nie mogę znaleść na czym to ma polegać) [Edit by: Edmunt] Na battlelog'u znalazłem informacje, że M110K5 odblokowuje się zabijając 25 na każdej z dwóch nocnych map. Ale RO933 to pojęcia nie mam.. Jest tylko aby odblokować RO933 .BLK zabij po 10 na każdej z z dwóch nocnych map przy pomocy RO933 :blink: Masło maślane.. Tanie wino jest dobre i tanie bo jest tanie i dobre.. :wacko: Edytowane 4 Listopad 2015 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 4 Listopad 2015 (edytowane) Mapka Night Woods zajebista,gorzej z Napadem na Bank przerobionym na noc,mapka w obu wersjach mocno średnia.Jeżeli o aktualizacje chodzi to brakuje: 1)Osłabienia snajperek, 2)Poprawy spawn'ów, 3)Osłabienia Min Laserowych, 4)Dodanie dodatkowych opcji dostosowania optyki i hitmarkerów tj. są obecne w BF4, Generalnie nie jest źle ale nie widzę chęci poprawy niektórych rzeczy które ewidentnie jej wymagają.Gest z darmowymi mapami na plus. Edytowane 4 Listopad 2015 przez PLasgoogle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 5 Listopad 2015 tak, tez wczoraj pogralem. generalnie jesli chodzi o grywalnosc to pacz slaby max. Szotgany, snajpy i granaty powinny byc znerfione zdecydowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Wczoraj dobiłem do 100lvl. O ile z koniecznością "osłabienia" shotgunów i min się zgodzę (chociaż niespecjalnie mi przeszkadzają), o tyle w sprawie snajperek mam inne zdanie. Pewnie jestem noobem jeśli chodzi o snajperki w tej grze ale....MOŻE z 5 osób zabiłem 1 strzałem, reszta na 2 strzały, z daleka bardzo ciężko trafić mimo lunety x14, jakoś nie czuję ich mocy, żeby jak w CS:Strike AWP jak pieprznie to amen. Sam też niewiele razy zginąłem mając full zdrowie, a dostając tylko 1 strzał ze snajpery. W nocne mapy nie gram, więc się nie wypowiem. Jestem maniakiem mapy Pustynia, z 80lvl nabiłem grając tylko tam :) Krwawa forsa - to Everglades, moja specjalność, rush bazy wroga :) Czasem "forsa" Odpływ czy Wzgórza. NIGDY za to nie zrozumiem mapy Śródmieście. Co do patcha, wreszcie można auta na stałe uzbroić itp. Sporo nowej muzy dodali i pierdoły. Około 2ej w nocy mało ludzi gra (Europa), za to przez cały dzień ciężko się dopchać ;) Jak kiedyś wspomniałem - wykupiłem serwer na próbę, zrobiłem Podbój/Pustynia 24/h i puchy....byłem w szoku :) Jeśli ktoś świetnie sobie radzi latając heli to jest koksem w tej grze, można zamiatać po 30-50 killi na rundę! Edytowane 5 Listopad 2015 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach