Aborygen 44 Napisano 11 Październik 2015 Mi na się spodziewałem sim WRC skoro licencja jest, to i realnych rajdów się spodziewałem a tu przypadek jak z fifą niby oficjalna gra ale do realności 100 lat . Nic czekamy na kolejne gry rajdowe ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Październik 2015 Co ma licencja do tego, czy gra będzie simem czy nie? Dafaq... rFactor nie ma żadnej licencji czyli powinien być arkadówką wg tych teorii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal71284 21 Napisano 11 Październik 2015 Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś innego. Auta na luźnej nawierzchni są drewniane, sztywne, sztuczne - nie wiem jak to nazwać. Zupełnie jakby jechały po asfalcie, zero poślizgów, podbić, nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 11 Październik 2015 Zostaje nadzieja na Sebastien Loeb Rally Evo. Szkoda, że nie znalazło się studio, które zrobiłoby RBR 2. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Październik 2015 Czy Loeba nie robi czasem Milestone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 11 Październik 2015 Tek jest, zostaje nadzieja w wydaniu Dirta Rally na konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Październik 2015 Na pewno wyjdzie, Codemasters to zachłanne hieny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 11 Październik 2015 Może i zachłanne, ale grę robią naprawdę dobrą, sądząc po filmach i opiniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Październik 2015 (edytowane) Ja nie rozumiem niektórych. Właśnie pograłem trochę na pc. FF na kierownicy działa wyśmienicie, grafika jest całkiem przyjemna. Model jazdy jest mało wymagający, ale daje frajdę. Jak wyjdzie Dirt Rally na konsolach to 99% dzisiejszych płaczków z podkulonym ogonem wróci do WRC 5, bo nie da rady uzyskać dobrego wyniku Edytowane 11 Październik 2015 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 12 Październik 2015 (edytowane) Ale Dirt rally to coś więcej jak te wszystkie dotychczasowe gry rajdowe, oczywiście nie licząc świetnego Richard Burns rally. Opinie ludzi grających wyłącznie w simy są pochlebne, więc ja czekam na wersje konsolową i oby była udana. Edytowane 12 Październik 2015 przez piotras3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 12 Październik 2015 Dirt Rally na chwilę obecną jest świetny, a na pewno będzie jeszcze lepszy. Lecz jest bardzo trudny i wymaga masę treningu. Nie jest to może poziom RBR, ale jest blisko. WRC 5 to najlepsza cześć tej serii i jak dla mnie spełnia oczekiwania. Zapowiadał się kawał stolca, a wyszła całkiem niezła gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 12 Październik 2015 (edytowane) Czy ktoś ma jakieś informacje na temat obsługi kierownicy T300 w tej grze? Bo przyznam się bez bicia że nie śledziłem jakoś specjalnie żadnych doniesień o tym tytule. Edytowane 12 Październik 2015 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 12 Październik 2015 a słuchajcie bo tak patrzę i na pcety jest taka gra dirt rally i niczego sobie w sumie bardzo dobre recki czemu tej gry nie ma na ps4??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Październik 2015 Bo jeszcze Early Access chyba jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ImSoCute 3 Napisano 14 Październik 2015 gram na Thrustmaster T500RS i jakos na maxa sie dziwnie kierownica zachowuje. Nie ma w opcjach rozpoznanej kierownicy i nie wiem czy tak ma byc, czy tez nie, moze ktos mial podobne problemy z kierownicami w tej grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianG44K 1 Napisano 14 Październik 2015 Ja mam Logitech G29 i w ogóle ta gra mi jej nie widzi nie wiem dlaczego ma ktoś podobny problem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 15 Październik 2015 Możecie napisać coś o samej grze? A nie tylko problemy z kierownicą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Disk85 3 Napisano 15 Październik 2015 dokladnie,ktos gra??jak wrazenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 15 Październik 2015 Też jestem Panowie ciekaw waszych recenzji czy warto wydać 219 zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leslaw202 7 Napisano 15 Październik 2015 za godzinke odpalę i dam znać co i jak :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 15 Październik 2015 Mnie interesuje jedno. Czy rzeczywiście grafika jest badziewna? To chyba jeden mankament który odstrasza mnie od tej gry. Ludzie, którzy grali strasznie narzekali na otoczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leslaw202 7 Napisano 15 Październik 2015 Panowie (i może panie) napisze najkrócej jak sie da i zaznaczam że jest to tylko moja opinia. szału wielkiego nie ma (bo być nie mogło) +fajnie wymodelowane trasy +czuć zróżnicowanie nawierzchni +grafika(serio daje rade, miłe zaskoczenie) +online-ciekawe tryby, fajne wyzwania, działa płynnie aż miło -ten model jazdy... każdy powinien spróbować sam ale auto moim zdaniem jest troszkę za lekkie ja rajdy uwielbiam i biorę każde w ciemno i na bank będę bawić się wieczorami długooo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 15 Październik 2015 A jakbyś porównał 5 do 4, chodzi mi o model jazdy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 16 Październik 2015 No to jak warto brać czy nie? Akurat weekend coś można by było kupić i szukam jakiejś ciekawej gry a WRC jest na liście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leslaw202 7 Napisano 17 Październik 2015 No to jak warto brać czy nie? Akurat weekend coś można by było kupić i szukam jakiejś ciekawej gry a WRC jest na liście Brać jest nieźle:) w najgorszym przypadku pogramy do konca stycznia i może SL będzie lepszy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach