Solid_POL 187 Napisano 22 Sierpień 2014 Wczoraj przeszedłem "P.T.". W moim przypadku zadziałała metoda:10 kroków, mówienie do headseta ("help me", ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie) oraz stanie w bezruchu. Demo, czy nie demo- dla mnie rewelacja, uwielbiam taki klimat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 22 Sierpień 2014 Chodzi o to, że wydawać się może, iż drugi śmiech jest rzeczą losową. Widziałem różne metody, ale raz one działały, a raz nie. Jeśli ten konkretny przykład działa, to jest rozwiązanie zagadki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Sierpień 2014 Rozwiązanie z filmiku działa - sprawdziłem dwukrotnie. Brawa dla tego co to odkrył, i brawa dla tego, który to wszystko wymyślił ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 22 Sierpień 2014 (edytowane) @kloose Dwa słowa... Kojima Productions. :D Edytowane 22 Sierpień 2014 przez KoRnick90 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Sierpień 2014 Boje się, że jak kiedyś ta gra wyjdzie, to mózg mi się zroluje podczas jej przechodzenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 22 Sierpień 2014 Możecie napisać co trzeba zrobić bo nie mam możliwości włączenia filmiku? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 23 Sierpień 2014 Możecie napisać co trzeba zrobić bo nie mam możliwości włączenia filmiku? :) Jak wywołasz pierwszy śmiech dziecka, zatrzymujesz się i czekasz aż Lisa przestanie wydawać odłosy, po czym mówisz do mikrofonu "JARITH". Po kilku powtórzeniach, powinieneś usłyszeć drugi i trzeci śmiech dziecka i dzwonek telefonu... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 24 Sierpień 2014 Jaki trzeba mieć łeb żeby wymyślić coś takiego i zaimplementować w grze...i o ile większy żeby wpaść na takie rozwiązanie. Ojj Silent Hills może przejść do legendy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 1 Wrzesień 2014 P.T. trafiło do ponad miliona graczy. Brawo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 3 Wrzesień 2014 Takie gry nie są dla mnie. Jak tu trzymać pada jak trzeba zakrywać oczy ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 18 Wrzesień 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkor 0 Napisano 18 Wrzesień 2014 Ciary mnie przeszły. :) Chcę w to już zagrać. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Wrzesień 2014 Bardzo klimatyczne. Ciekawe czy całość będzie w FPP, czy dostaniemy też TPP... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 18 Wrzesień 2014 (edytowane) To mają być tanie zagrywki i wałkowane metody straszenia? Niieeeeźle. Gdzie można składać preorder? Edit:Swoją drogą zabawnie wygląda post Krymana. :D Wielka łapa na ekranie od youtube, a niżej "The Last of Fap". :D Edytowane 18 Wrzesień 2014 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 18 Wrzesień 2014 No no... NO :yes: Podoba mi sie to Klimat jest mega. Niech Capcom patrzy jak konkurent RE podnosi sie, niczym feniks z popiolow :D Trzeba bedzie sie zaopatrzyc w pampersy i srodki uspokajajace :whistling: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Ripper 9 Napisano 5 Grudzień 2014 wczoraj skonczylem demko. jestem pod OGROMNYM wrazeniem. Bylo to mega przezycie. Poczulem, ze król wraca w glorii i chwale. W tym momencie gra wskoczyła na 1 miejsce najbardziej oczekiwanych tytułów. Jedyne co mi się nie podoba, ale do ostatecznej oceny poczekam na full game, to potwory w formie duchów. Ni jak nie pasi mi to do SH i mam nadzieje, ze powroca maszkary w starym stylu. Poczulem klimat prawie jak przy SH2 za czasow ps2. Skladam preorder w ciemno jak juz bedzie dostepny. Brawa dla mistrzow. PS: ktos wie czy to bedzie EX dla PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 5 Grudzień 2014 Raczej nie, nigdzie nie było mowy o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Ripper 9 Napisano 5 Grudzień 2014 Niby tak, ale ciągle materiały mają tylko dopisek PS4. Niby ostatnio był jakiś cytat, że możliwości ps4 i x1 są dla nich super, ale to mógł być różny kontekst. Fajnie jakby to był eks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 4 Styczeń 2015 Już w końcu zdurniałem, potrzeba head seta aby przejść? Pytam, bo ogrywam demko, a póki co słuchawek z mikro nie posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g@mer 1 Napisano 6 Styczeń 2015 Oby nie było w FPP. Tak będzie to nie będzie lepiej niż SH2. No ale na pewno lepiej niż homecoming i downpour. Z aktorem dobrze dopasowali tu z Normanem Reedus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Ripper 9 Napisano 6 Styczeń 2015 Rozważają dwie opcję. Albo tpp z momentami fpp (cos jak w sh4) albo mozliwosc wyboru. Tak czy siak klimat genialny sie zapowiada, ale fakt wolal bym oldschool w TPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 6 Styczeń 2015 (edytowane) To demo juz mnie osłabia, ciągle problem z drugim głosem kindera. Studiuje YT i dalej nic . Udało się z mikrofonem. Edytowane 6 Styczeń 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patapon 3 Napisano 26 Kwiecień 2015 Del Toro potwierdził, że gra jednak nie powstanie. Fuck my life. Yebane Konami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Kwiecień 2015 (edytowane) Do tego P.T. Demo znika z PSS (za newsem z pssite). No jesli ktos chcial strollowac graczy to osiagnal level master, lub nawet wyzej ;) Edytowane 26 Kwiecień 2015 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patapon 3 Napisano 26 Kwiecień 2015 Jeśli ktoś nie ma PS4, a chciałby kiedyś ograć P.T, to po prostu wejdźcie na stronę Store i kupcie demo. Kiedyś sobie ściągniecie :) Jak widać, odejście Kojimy sprawiło, że MGS 5 to chyba ostatnia warta uwagi gra od Konami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach