Angelus528 50 Napisano 1 Wrzesień 2014 hahaha i tak bidny sobie nie pogra wcześniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 3 Wrzesień 2014 Ale sie jaram haha Co do czolgu to napewno jest tak jak Angelus napisal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 3 Wrzesień 2014 (edytowane) Szanowny Kliencie!Do chwili obecnej dostawca nie potwierdził nam dostępności i terminu dostawy Zarezerwowanego produktu GRA XBOX 360 DESTINY LIMITED EDITON. W związku z tym termin realizacji Rezerwacji ulegnie przedłużeniu. Dokładamy wszelkich starań, aby Rezerwacja dotarła do Ciebie jak najszybciej. Może okazać się, że sprowadzenie tego produktu będzie niemożliwe. Prosimy o potwierdzenie e-mailem chęci dalszego oczekiwania na produkt. W przypadku braku odpowiedzi w terminie 3 dni Rezerwacja otrzyma status "anulowane". Nie pamiętam po co robiłem preorder z odbiorem osobistym w Euro RTV AGD i to na XBoxa 360 którego nie mam... ale widocznie robiłem 6 lipca. W każdym razie nawet na Xboxa im zabrakło ... lol Edytowane 3 Wrzesień 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 3 Wrzesień 2014 (edytowane) @up. Dostałem taki sam mail tylko że dotyczący PS4 Ciekawie się robi.... Edytowane 3 Wrzesień 2014 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 3 Wrzesień 2014 Dostawca moze potwierdzic 2 dni przed premiera, nie ma co siać paniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 3 Wrzesień 2014 (edytowane) Mam to samo :mellow:Właśnie tam dzwoniłem i:Sprzedawca powiadomił mnie iż owe maile wyszły z komputera omyłkowo. Dostawa gier odbędzie się w sobotę, po czym zostaną one wysłane do sklepów.Dziękuję za uwagę :laugh: " Informujemy, że jako dzień premiery GRY PS4 DESTINY LIMITED EDITION wyznaczono 09 wrzesień 2014 r. Dołożymy wszelkich starań, aby produkt był dostępny tego dnia. Wcześniejszą korespondencję /wysłaną do Państwa w wyniku błędu systemu/ prosimy uznać za nieważną. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. " Edytowane 3 Wrzesień 2014 przez Lightbringer 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 3 Wrzesień 2014 Udało mi się kupić destiny na allegro z kodem zniżkowym za korzystanie z karty za 169,90 :D !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 3 Wrzesień 2014 Limited ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 3 Wrzesień 2014 Niestety nie, ale ja będę grał w Destiny tylko w misje fabularne bo w online-owych strzelankach ssę pałkę, więc zanim wyjdą dodawane w DLC dodatki to już zdążę sprzedać i zapomnieć, tym bardziej że końcówka roku jest ostro przeładowana grubymi premierami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Wrzesień 2014 W Empiku limitka już wyprzedana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 3 Wrzesień 2014 Jak i w kilku znanych sklepach warszawskich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 3 Wrzesień 2014 Niestety nie, ale ja będę grał w Destiny tylko w misje fabularne bo w online-owych strzelankach ssę pałkę, więc zanim wyjdą dodawane w DLC dodatki to już zdążę sprzedać i zapomnieć, tym bardziej że końcówka roku jest ostro przeładowana grubymi premierami. Moze ja nie bardzo sie orientuje , ale Destiny jest gra stricte on-line. Oczywiscie mozesz grac sam ale to troche tak jakbys majac dziewczyne pukal dmuchana lalke :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 4 Wrzesień 2014 W Empiku limitka już wyprzedana. W RTV AGD jeszcze mają, sam brałem dzisiaj. Byłem pewny że wezmę podstawkę, ale w zestawie są 2 DLC które i tak kupię :) Z doświadczenia wiem, że RTV wysyła gry tak że są na premierę w sklepie (nigdy nie zamawiałem od nich do domu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) a wiecie moze, czy do limitowanej edycji daja wczesny dostep do uzbrojenia Vanguard? Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez mecei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 4 Wrzesień 2014 a wiecie moze, czy do limitowanej edycji daja wczesny dostep do uzbrojenia Vanguard? Dają to do każdego preordera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 4 Wrzesień 2014 O której maja uruchomić serwery??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Wrzesień 2014 O północy 9 września. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 4 Wrzesień 2014 W Euro też już nie ma Limited Edition. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 4 Wrzesień 2014 W koncu dostalem odpowiedz od gamestop na temat kodu,ktory jest dodawany za zamowienie CoD AW.Faza wyglada tak,ze sklep drukuje nam kod na dodatek :/ Musze sie na dniach wybrac i odebrac to co moje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 4 Wrzesień 2014 Nie wiem o ktorej rusza serwry, ale odliczanie jest do 2014.09.09 09:00, wiec o polnocy pewnie nie zagramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 4 Wrzesień 2014 Pytanie do Osób zamawiających Limitkę w Euro z odbiorem osobistym. Czy orientowaliście się jak z odbiorem gry w waszych Euro??? Ja byłem i trochę się zmieszałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 4 Wrzesień 2014 Do mnie tylko pisali, żebym zrobił wpłatę przelewem <--- Anulowałem to, a o odbiorze osobistym jeszcze żadnego info nie dostałem, piszą na stronie, że konsultant ma dać znać. Albo jutro będą dzwonić/pisać albo w poniedziałek pewnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drw 1 Napisano 4 Wrzesień 2014 mail z 18:42 od EURO"Szanowny Kliencie! Do chwili obecnej dostawca nie potwierdził nam dostępności i terminu dostawy Zarezerwowanego produktu GRA PS4 DESTINY LIMITED EDITION. W związku z tym termin realizacji Rezerwacji ulegnie przedłużeniu. Dokładamy wszelkich starań, aby Rezerwacja dotarła do Ciebie jak najszybciej. Może okazać się, że sprowadzenie tego produktu będzie niemożliwe.Prosimy o potwierdzenie e-mailem chęci dalszego oczekiwania na produkt. W przypadku braku odpowiedzi w terminie 3 dni Rezerwacja otrzyma status "anulowane"."no można się wku**** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 4 Wrzesień 2014 Proszę przeczytać wcześniejsze posty :) a odnajdziesz odpowiedź :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 4 Wrzesień 2014 Nie wiem o ktorej rusza serwry, ale odliczanie jest do 2014.09.09 09:00, wiec o polnocy pewnie nie zagramy. Zagrasz duzo wczesniej jesli bedizesz mial swoja kopie;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach