yogurt2006 65 Napisano 4 Wrzesień 2014 Pytanie do Osób zamawiających Limitkę w Euro z odbiorem osobistym. Czy orientowaliście się jak z odbiorem gry w waszych Euro??? Ja byłem i trochę się zmieszałem A co cię tak zmieszać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drw 1 Napisano 4 Wrzesień 2014 Proszę przeczytać wcześniejsze posty :) a odnajdziesz odpowiedź :laugh: jeżeli masz na myśli "Raczej każdy ma to samo. Status zmieni się kiedy zamówienie będzie kompletne. Czyli dostaną towar od dystrybutora i będzie gotowy do wysyłki." to raczej dziwne, że do premiery zostały dwa dni robocze (pt i pon), a oni dalej nie mają potwierdzenia od dystrybutora. Zapewne wiele osób kupiło w EURO - dlatego piszę tutaj. Nie po to człowiek zamawia na dłuuugo przed premierą, żeby się teraz stresować :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Wrzesień 2014 Wszyscy dostali takiego maila i później wysłali sortowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morph3n 10 Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) Ja mam w euro swoja kopie zaplacona payu i od poczatku zlozenia zamowienia nie dostaje zadnych mailu o braku dostepnosci. Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez Morph3n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) w skrócie totalna deziformacja. W sklepie(Euro u mnie) jest 2 kierowników zmiany 1 nie wie jak z dostawą nie dostali info z centrali ale obsuwy z preorderami mieli tylko raz podkreślił. Zapytałem grzecznie czy jeśli gra będzie u nich 08 czy wieczorem będę mógł odebrać i usłyszałem nie. 2 poinformował mnie że jeśli będzie 08 to po południu będę mógł odebrać. Teraz czas na infolinie. Zadzwoniłem grzecznie podałem co i jak i Pani powiedziała że na dzień dzisiejszy nie maja potwierdzonej dostawy wiec nie wie co i jak, ale jeśli gra dotrze do sklepu to raczej z rana 09 i odbiór dopiero po 14.. Aaaa i zapomniałem o mailu na info. odpisali żebym się nie martwił gra będzie na premierę do odbioru Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez Angelus528 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 4 Wrzesień 2014 A to widzieli? (bylem na urlopie, wiec ja jeszcze nie widzialem.. ale wlasnie leciala reklama w tv :D ) http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-bialy-gra-destiny.bhtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 4 Wrzesień 2014 A ja nie dostałem żadnego maila. Reklam jest pełno. wczoraj na onecie na 5 artykułów z video materiałem 4 poprzedzał zwiastun Destiny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drw 1 Napisano 4 Wrzesień 2014 Wszyscy dostali takiego maila i później wysłali sortowanie. ja wcześniej maila do którego wysyłali sprostowanie nie dostałem. Ten za to dostałem dzisiaj przed 19:00, jako odpowiedź na moje zapytanie wysłane do nich w środę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 4 Wrzesień 2014 w skrócie totalna deziformacja. W sklepie(Euro u mnie) jest 2 kierowników zmiany 1 nie wie jak z dostawą nie dostali info z centrali ale obsuwy z preorderami mieli tylko raz podkreślił. Zapytałem grzecznie czy jeśli gra będzie u nich 08 czy wieczorem będę mógł odebrać i usłyszałem nie. 2 poinformował mnie że jeśli będzie 08 to po południu będę mógł odebrać. Teraz czas na infolinie. Zadzwoniłem grzecznie podałem co i jak i Pani powiedziała że na dzień dzisiejszy nie maja potwierdzonej dostawy wiec nie wie co i jak, ale jeśli gra dotrze do sklepu to raczej z rana 09 i odbiór dopiero po 14.. To jest właśnie eurortv, tam nikt nic nie wie i każdy gada inaczej :) Ja ostatecznie zamówiłem w ultimie, ale nie liczę na to, że gra będzie u mnie dzień przed premierą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Wrzesień 2014 Szanowny Kliencie!Do chwili obecnej dostawca nie potwierdził nam dostępności i terminu dostawy Zarezerwowanego produktu GRA XBOX 360 DESTINY LIMITED EDITON. W związku z tym termin realizacji Rezerwacji ulegnie przedłużeniu. Dokładamy wszelkich starań, aby Rezerwacja dotarła do Ciebie jak najszybciej. Może okazać się, że sprowadzenie tego produktu będzie niemożliwe. Prosimy o potwierdzenie e-mailem chęci dalszego oczekiwania na produkt. W przypadku braku odpowiedzi w terminie 3 dni Rezerwacja otrzyma status "anulowane". W przypadku chęci szybkiego otrzymania towaru prosimy o wybór oraz przesłanie nazwy produktu alternatywnego dostępnego w ofercie sklepu www.euro.com.pl w celu zmiany Zarezerwowanego sprzętu . Na wybrany model postaramy się zaproponować atrakcyjną cenę. Za powstałe utrudnienia przepraszamy. ...zrobiłem anulację i zaraz odstałem: Szanowny Kliencie, Informujemy, że jako dzień premiery GRA XBOX 360 DESTINY LIMITED EDITON wyznaczono 09 wrzesień 2014 r. Dołożymy wszelkich starań, aby produkt był dostępny tego dnia. Wcześniejszą korespondencję /wysłaną do Państwa w wyniku błędu systemu/ prosimy uznać za nieważną. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. W przypadku chęci przywrócenia zamówienia prosimy o kontakt. Mieli błąd systemu albo sprawdzają kto tak na prawdę jeszcze jest zainteresowany z tych którzy nie zapłacili od razu tylko wybrali opcję odbioru osobistego z opłatą przy odbiorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 4 Wrzesień 2014 Być może to głupie pytanie, ale chcę się upewnić. Otóż, zamówiłem Destiny w RTV EURO AGD już dawno, kiedy jeszcze nie było jakieś tam edycji "Vanguard" czy coś. Gra kosztowała 240 zł (teraz kosztuje 220), ale już mniejsza o to.. Czy dostanę tę edycję z jakimiś tam bonusami mimo tego, że zamówiłem "normalną" wersję? Mam nadzieje, że tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drw 1 Napisano 4 Wrzesień 2014 Być może to głupie pytanie, ale chcę się upewnić. Otóż, zamówiłem Destiny w RTV EURO AGD już dawno, kiedy jeszcze nie było jakieś tam edycji "Vanguard" czy coś. Gra kosztowała 240 zł (teraz kosztuje 220), ale już mniejsza o to.. Czy dostanę tę edycję z jakimiś tam bonusami mimo tego, że zamówiłem "normalną" wersję? Mam nadzieje, że tak. jak możesz dostać z bonusami, jak zamówiłeś normalną? chyba, że chodzi tobie o ekskluzywną zawartość dla Playstation i o tą wersję pytasz, to tak dostaniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 4 Wrzesień 2014 Ah, nie napisałem, że w zamówieniu mam jakby tą edycję z bonusami właśnie. Gdy klikam w obrazek przenosi mnie do właśnie tej edycji, poza tym.. Innej chyba tam nie mają w tej chwili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 4 Wrzesień 2014 To jest właśnie eurortv, tam nikt nic nie wie i każdy gada inaczej :) Ja ostatecznie zamówiłem w ultimie, ale nie liczę na to, że gra będzie u mnie dzień przed premierą. Zdradz mi te tajemnice i powiedz co zrobilbys gdybys gre otrzymal dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drw 1 Napisano 4 Wrzesień 2014 ...zrobiłem anulację i zaraz odstałem: Mieli błąd systemu albo sprawdzają kto tak na prawdę jeszcze jest zainteresowany z tych którzy nie zapłacili od razu tylko wybrali opcję odbioru osobistego z opłatą przy odbiorze. No ja twoją sytuację rozumiem, ale mi dla limitki na ps4 takich maili nie wysyłali, a na maila z prośbą o potwierdzenie czy gra będzie na premiere do odbioru otrzymałem DZISIAJ odpowiedź (nie wiadomość wysyłaną do wszystkich - więc jakby jest to najświeższy status): "Do chwili obecnej dostawca nie potwierdził nam dostępności i terminu dostawy Zarezerwowanego produktu GRA PS4 DESTINY LIMITED EDITION. W związku z tym termin realizacji Rezerwacji ulegnie przedłużeniu. " a że zostały 2 dnia robocze, gdzie w sumie w pon gra musiałaby być w sklepie, to zaczynam się martwić. btw. dzięki za info o możliwości zakupu w tesco, bo jak z EURO nie wypali to pewnie zrobie sobie nocną premiere w tesco 24h i wezmę samą podstawkę. Ah, nie napisałem, że w zamówieniu mam jakby tą edycję z bonusami właśnie. Gdy klikam w obrazek przenosi mnie do właśnie tej edycji, poza tym.. Innej chyba tam nie mają w tej chwili? generalnie są 3 edycje: podstawowa limitowana kolekcjonerska więc w zależności od tego jaką masz to dostaniesz, a że piszesz iz ma kosztować 220 zł to jest to wersja podstawowa z niewielką zawartościa dodatkową na playstation (1 strike, 1 mapa do pvp i trochę gearu dla każdej klasy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) To jest właśnie eurortv, tam nikt nic nie wie i każdy gada inaczej :) Ja ostatecznie zamówiłem w ultimie, ale nie liczę na to, że gra będzie u mnie dzień przed premierą. Nie bedzie. Ultima wysyla 08.09. Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Wrzesień 2014 Moje maile są z dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drw 1 Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) Moje maile są z dzisiaj. aha no to wszystko wyjaśnia i wychodzi na to, że mają w obsłudze niezły burdel... ;) pozostaje czekać, a jak nie to -> dużo tanio tesco ;) Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez drw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 4 Wrzesień 2014 Emm, a mogę anulować zamówienie, czy to już nie wchodzi w grę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Wrzesień 2014 Zawsze możesz anulować. Nikt cię nie zmusi do kupna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) Zdradz mi te tajemnice i powiedz co zrobilbys gdybys gre otrzymal dzisiaj? Nic, ale skoro serwery startują o północy z poniedziałku na wtorek, to zamówienie przedpremierowe mogłoby (powinno ?) być doręczone w poniedziałek. Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 4 Wrzesień 2014 Nic, ale skoro serwery startują o północy z poniedziałku na wtorek, to zamówienie przedpremierowe mogłoby (powinno ?) być doręczone w poniedziałek. Zycze wszystkim z calego serca aby serwery wystartowaly o polnocy , jednak na stronie Bungie jest zegar z odliczaniem do startu gry i wynika z tegoz zegara , ze start gry nastapi o dziewiatej rano we wtorek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 5 Wrzesień 2014 Serwery startują o północy ale nie polskiego czasu tylko 12am PDT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 5 Wrzesień 2014 mam zlozony i zaakceptowany preorder na zwykla edycje gry i limited, na ktora sie zdecydowac :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKleks82 5 Napisano 5 Wrzesień 2014 http://destinynews.net/look-whats-come/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach