Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Jacyś "Empikarze" są tutaj? Czy wszyscy w komuszym Euro zamówili? :crazy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 6 Wrzesień 2014 Ja tez dostałem :D W którym rtv odbierasz? Z tego co pamiętam to w B-B są 2 czy jest więcej? Ja mam w tym obok Auchana :DW tym samym odbieram. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Wrzesień 2014 (edytowane) @uo Panowie znajdzcie jeszcze jednego i bedziecie mogli odebrac gre jako fireteam :D Edytowane 6 Wrzesień 2014 przez saintgb1972 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Nie muszą szukać, też jestem z BB :) Ale ja mam w Empiku w Sferze :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 6 Wrzesień 2014 (edytowane) Huehue Jeszcze jednego i robimy cosplaye Ja za titana się zrobie wezmę ze sobą druga połówkę i za ghosta bd latać :D @Patricko - to przejedziesz się do nas na chwile i też się przebierzesz xd Chciałbym zobaczyć ich miny gdybyśmy tak waprowali Edytowane 6 Wrzesień 2014 przez BartexXx20 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Ale ja już tam siedzę :P 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 6 Wrzesień 2014 Dobra. Skombinuje kombinezon vexa i zrobie nalot :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 6 Wrzesień 2014 Ale ja już tam siedzę :P LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 6 Wrzesień 2014 Fajnie by było :D Będę odbierać około 14.30 zaraz po pracy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 6 Wrzesień 2014 Tez jadę zaraz po pracy, ale sam dojazd mam 30 minut i nie wiem czy skończę punkt 14 :P Ale i tak będę się starał uwinąć jak najszybciej (oczywiście w pracy - nie na drodze :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 6 Wrzesień 2014 Ja mam blisko. Eaton jak ktoś kojarzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 6 Wrzesień 2014 Jacyś "Empikarze" są tutaj? Czy wszyscy w komuszym Euro zamówili? :crazy: Mam Empik i Euro niedaleko chaty, ale z Empikiem mam zawsze złe wspomnienia. Nie wiedzieć czemu zawsze moje zamówienia przedpremierowe przychodziły dzień po chociaż na półkach już gra w sklepie leżała. Nie wiem czy to specyfika sklepu w którym odbierałem czy normalka, ale schemat zawsze ten sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Wziąłem Empik tylko i wyłącznie ze względu na punkty PayBack, także nawet jak będzie tego 10 to tragedii nie ma, chociaż wolałbym 9 :) Zobaczymy czy w poniedziałek się coś ruszy ze statusem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aazrl 5 Napisano 6 Wrzesień 2014 Ja mam cichą nadzieje że paczkomat mnie nie zawiedzie i we wtorek paczuszka będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cascader 13 Napisano 6 Wrzesień 2014 muve.pl też nadaje paczki dopiero 8 września, także niestety wielu osobom może gra nie przyjść na czas. Mam nadzieje, że paczkomaty mnie nie zawiodą. Orientuje się ktoś, czy jakikolwiek sklep prowadzi sprzedaż Destiny tuż po północy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 6 Wrzesień 2014 a Ja drukne maila i w poniedziałek przed zamknięciem podlece do euro tak 20.45 zobaczymy czy dadzą:) Czy w Limitce jest zwykłe pudełko czy tylko steelbook??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Limitka i Kolekcjonerka mają Steelbooki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 6 Wrzesień 2014 Dzięki Patricko pierwszy raz mam coś powyżej podstawy:)hehe Trzeba będzie kupić zwykłe pudełko i zdobyć ori okładkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 6 Wrzesień 2014 A właśnie jak mowa o steelbookach. One są blu-ray, czy dvd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Wszystkie gry na PS3 i PS4 to są dyski Blu-Ray. To nie Xbox :crazy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 6 Wrzesień 2014 muve.pl też nadaje paczki dopiero 8 września, także niestety wielu osobom może gra nie przyjść na czas. Mam nadzieje, że paczkomaty mnie nie zawiodą. Orientuje się ktoś, czy jakikolwiek sklep prowadzi sprzedaż Destiny tuż po północy? Ja jadę do Tesco mój znajomy tam pracuje mówi żeby przyjechać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 6 Wrzesień 2014 Dyski tak, ale spotkałem się z niektórymi steelbookami w grach multiplatformowych na ps3, że były wielkości pudełek dvd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Wrzesień 2014 Tutaj masz unboxing kolekcjonerki, w limitce Steelbook jest tej samej wielkości :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 6 Wrzesień 2014 Dzięki, to teraz tylko czekać, aż ultima wyśle mi moją limitke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 6 Wrzesień 2014 Ja dzis odebralem maila od euro z namiarem na konto do wplaty, wiec pewnie w pon dojdzie paczuszka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach