czacha79 900 Napisano 15 Marzec 2015 W dniu 14.03.2015 o 21:39, Siriondel napisał: @panowie wyżej ble ble ble Nic nie rozumiem, moje IQ mi na to nie pozwala :whistling: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 16 Marzec 2015 @Siriondel dzięki za info, chętnie rzuce okiem na tego data miniera uważniej. BTW: jutro ba być "Omnigula z Arc burnem" ciekawe czy się sprawdzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Marzec 2015 No i jest Omnigul z Arc burnem. Już chyba wiem skąd taka nazwa dla tej gry :woot: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 18 Marzec 2015 Przeznaczenia nie oszukam :) 11 energy za nightfalla wpadło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 19 Marzec 2015 Mnie przeznaczenie uraczyło z Nightfalii trzema tymi samymi egzotykami tzn. "An Insurmountable Skullfort" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 20 Marzec 2015 Żur na dziś :) Same wypasy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 20 Marzec 2015 Mam kolegę co się ucieszy bo brak mu hard light'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 20 Marzec 2015 Ja też Hard Lighta nie mam to się zakupi. A co tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 20 Marzec 2015 W dniu 20.03.2015 o 09:20, Angelus528 napisał: Mam kolegę co się ucieszy bo brak mu hard light'a Twój inny kolega, ucieszyłby się bardziej, gdyby Xur miał coś innego u siebie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 20 Marzec 2015 Oj Skomero oddał bym Ci jedną z moich 6 glajek jak by się dało. Jak chcesz to mam save na skrzynkę na vogu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 20 Marzec 2015 Po aktualizacji apki Destiny w końcu można podejrzeć "kuratora", znaczy się Xura :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 27 Marzec 2015 Mida u Xura. Jest też heavy ammo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiddg 0 Napisano 27 Marzec 2015 łee czemu obsidian mind wymaga tdb. Zna ktos dobry helm pod lock'a void'a z podstawy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 27 Marzec 2015 Skull of Dire Ahamkara jest właściwie Twoim jedynym wyborem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 28 Marzec 2015 (edytowane) Trochę słabo powiększą tego vaulta. Cztery dodatkowe sloty dla materiałów to niezła lipa. Trochę lepiej dla broni, ale też szału nie ma:(. Myślałam, że dadzą drugą dodatkową stronę z taką samą ilością slotów. A oni powiększą tylko istniejącą o parę kafli. Szkoda. Edytowane 28 Marzec 2015 przez coffee88 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Marzec 2015 Bungie XD Do zobaczenia przy HoW, a to i tak pewnie na te kilka raidów i fajrant. Tak zniszczyć taki potencjał... BTW. Jakiś kolejny koleś odszedł z Bungie do Bethesdy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiddg 0 Napisano 28 Marzec 2015 uuu chyba zaraz sie okaze ze marka zostanie komus sprzedana jak tak dalej pojdzie. Albo dalej beda robic tylko polowe tego o czym mowia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Marzec 2015 Połowę tego? Toć indyki będą już wtedy większe. Destiny w obecnej formie to bardzo uboga gra w zawartość. Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle... Tak Bungie się cieszyło, że wyszli spod jarzma MS, a z Activision raczej mają jeszcze gorzej. Chociaż i tak jestem w szoku, że jeszcze nie sprzedają kolorowych skórek do broni, itd. Pewnie tak samo jak z całą resztą, nie potrafią tego ogarnąć 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 28 Marzec 2015 A wystarczyło zrobić kilka eventow, nie koniecznie mega wypasionych, ale takich które by urozmaicały nieco rozgrywkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiddg 0 Napisano 28 Marzec 2015 wystarczylo strike'i pozmieniac tak by jeden od drogiego sie roznil, a nie ze jedyna dobra taktyka jest nie dac sie zabic (chociaz mnie sie to tam podoba :P ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 28 Marzec 2015 Coffee będzie przynajmniej gdzie trzymać bronie z voga..haha a tym print sc. to parę osób może się wkur.... tyle Glajek a co nie którzy nawet jednej nie posiadają... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Marzec 2015 W dniu 28.03.2015 o 12:49, dawiddg napisał: wystarczylo strike'i pozmieniac tak by jeden od drogiego sie roznil, a nie ze jedyna dobra taktyka jest nie dac sie zabic (chociaz mnie sie to tam podoba ).Przede wszystkim to strike powinien być takiej długości jak teraz Raid, a prawdziwy Raid nie powinno się dać ukończyć w jeden dzień, chyba że 24h na dobę by się grało. Checkpointy tak jak w wowie i ekipą wracasz co jakiś czas i co tydzień reset. No, ale to wymaga już więcej pracy, a Bungie poprzez Destiny dorabia już sobie do emerytury, bo raczej ich szczytowy projekt to nie jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiddg 0 Napisano 29 Marzec 2015 zadam pytanie odbiegajace od obecnego tematu jesli mozna. ile ludzi tu gra na PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 29 Marzec 2015 Mi chodzi o to by graczy utrzymać w perspektywie dłuższego czasu a nie tylko na chwilę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 3 Kwiecień 2015 Xur na dzis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach