gagar 19 Napisano 30 Styczeń 2015 Witam. Mam pytanko jak jest do kupienia u Xura upgrade do Ice Breakera to polega to na czym, że upgraduje tylko damage i to w miejscu gdzie jest wymagany exotic shard, czy jak w moim przypadku jak brakuje mi dwóch ostatnich upgradów damage to poprawi przedostatni, czy co innego poprawia. Pytam bo nie kupowałem nigdy u niego upgradu i nie wiem czego sie spodziewać, czy w ogóle się to opłaca. Upgrade broni u Xura, nie polega na tym że zrobi ci wszystkie (kółeczka) postępy w danej broni, tylko podnosi obrażenia zadawane przez broń. W ten sposób że przed dodatkiem broń zmaksowana (przykładowo Invective) zadawała 300dmg a po wyjściu dodatku zadaje 331dmg, jeżeli posiadasz broń z 300dmg i kupisz Exotic Shard następnie pójdziesz do Xura i zrobisz upgrade to w zamian dostaniesz broń z 331dmg ale trzeba ją na nowo rozwinąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ragnarok 0 Napisano 30 Styczeń 2015 Dzięki bileczek i sLK za szybką odpowiedź i pomoc . W moim przypadku wydaje mi się że ten upgrade mi się nie opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 30 Styczeń 2015 Xur wylizuje talerz po bułce tartej! Chociaż sobie upgrade na Thorna zrobię a cała reszta do zapomnienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 30 Styczeń 2015 @sLk coś takiego znalazłem http://destiny.wikia.com/wiki/X%C3%BBr/Visit_History Super dzięki za linka, szukałem kiedyś czegoś podobnego i mi się nie udało :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Styczeń 2015 Ten ciul znowu ammo nie ma. Niech ssie czarną pale. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 4 Luty 2015 Przeciek na temat HoW. Uwaga spoiler! Ciekawe czy ten podany termin jest prawdziwy, ale jeżeli tak to sobie jeszcze poczekamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 4 Luty 2015 Przeciek na temat HoW. Uwaga spoiler! Ciekawe czy ten podany termin jest prawdziwy, ale jeżeli tak to sobie jeszcze poczekamy. Dokładnie wczoraj znajomy także mówił, że dlc pojawi się jakoś w maju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 4 Luty 2015 Przecież muszą przeprojektować cały rajd, żeby burzy gówna nie było :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 4 Luty 2015 Cały ten przeciek należy traktować z przymrużeniem oka. Niejaki "Deej" odniósł sie do przecieku mówiąc, że te dane są z bardzo dawna i wiele od tego czasu się zmieniło i jeszcze zmieni. Jak będzie zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 4 Luty 2015 Jak w przypadku ostatniego dlc. zmienili nazwy misji ale opis pozostał ten sam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 4 Luty 2015 Cały team bungie pracował w pocie czoła przez miesiąc, żeby wzbogacić tryb hard Croty względem normala. Efekty tej pracy wszyscy widzą. Także zwroty typu "duże zmiany" wypowiadane przez ludzi z bungie nabierają nowego znaczenia ;) Comet ma wyjść we wrześniu jakby wypuścili HoW w marcu tak jak pierwotnie planowano to pewnie do września by się pewnie zbyt wiele osób wykruszyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Luty 2015 Gadamy teraz o tym w głównym wątku Destiny, więc tam zapraszam :) Wieża to mimo wszystko off-top, więc nie wiem czemu tutaj info o DLC ktoś wkleja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 4 Luty 2015 Oj tam, oj tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 17 Luty 2015 (edytowane) Iron Banner - ekwipunek Najlepszy jest dzisiejszy nightfall - Omnigul bez Burn :) Edytowane 17 Luty 2015 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Luty 2015 Z braku laku polatam IB tytanem żeby buty zakupić. Nightfalle można sobie odpuścić. Męczyć Ominigula bez burna tylko po to żeby na koniec wpadły shardy? Nie dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 17 Luty 2015 NF można zrobić by szybciej kupić buty z IB ;) (nie zapominajmy, że shardy i coiny też się przydadzą...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Luty 2015 Akurat w IB zrobienie nightfalla nic nie daje bo bonus dotyczy repa w normalnych frakcjach. Shardów Ci u mnie dostatek a i coinów nie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 17 Luty 2015 (edytowane) Jak się oddaje bouty to chyba daje, druga sprawa jest glich by nie farmic, ale z tym juz za późno. Podobno wystarczy zalogować się przed updatem, potem zaraz po Update udac się do towera i nie kasuje się reputacja z poprzedniego eventu, dopóki ponownie nie udamy się na orbitę. PS lipne te nagrody Edytowane 17 Luty 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Luty 2015 Oj wydaje mi się, że i przy oddawaniu bounty z IB znaczenie mają tylko emblemy, shadery i klasowe ozdoby. No i oczywiście dzień tygodnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 17 Luty 2015 uff to kamień z serca nie muszę NF robić, ale kiedyś night miał chyba wpływ na IB, lub gdzieś na "mądrym" forum o tym przeczytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 17 Luty 2015 Reputacja do IB kasuje się za każdym razem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 17 Luty 2015 Reputacja do IB kasuje się za każdym razem? Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 20 Luty 2015 Xur na dziś :) Jest HEAVY za coiny!! :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 20 Luty 2015 Jest heavy, ale znowu No land beyond? Xur to jednak zwykła pała jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 20 Luty 2015 Klatką dla tytana też nie pogradzę (brakuje w kolekcji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach